cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya arkadaşlar liseler kacinda kapanio hala bilmiyorum :D , bilen varsa yazabilirmi ( ozellikle fr lisesinden biri yazarsa mute$ekkir olcam )[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 fr lisesi ne anlamadım ama bu cuma bitiyorda gitsen ne yazar gitmesen ne yazar zaten yoklama alınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 karne almaktan bahsediyor galiba fr lisesi de snrm Fransız Lisesi ( öle bi lise war mı ??? :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 salı bitiyor okul 15 haziran salı... yani normal okullar... bizim okul karneyi cuma günü vermeyi planlıyo ama bi sürü kişi tatile falna gitcek çünkü...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yok abi fr liseleri ( sb , sj , sm , nds falan gibi ) , ayrica devamsizlik surem bitti gitmek zorundayim ve bu cileyi daa nekadar cekcem onu mrk ediorum..[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla bana göre çoktaaan kapandı :) ama salı diyolar[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 cuma günü değil de salı günü kapanmasının amacı nedir?NATO toplantısı fln mı?Bilen varsa yazdın ltfn..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ama 15 hazirandan sonra yoklama alinmicak dimi?[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ana! bitmiş milletin okulu :) bizde daha inek gibi gidip gidip gelelim..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hala giden varmı ya?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bizim bugün yazılı bilene vardı.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Haziran 2004 23:18 tarihinde demiş ki: hala giden varmı ya? var tabi abicim diorum ya devamsizlik surem bitti cile cekiorum diye.. kesin bi tarih lazim bana.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 üğste abi acilc vp lazim[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 benim en son 16 gün devamsızlık wardı cuma dan beri gitmorum okula almıolardır herhalde işallah yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 15 hazirandan sonra alinmayacak yoklama , $uanda aliolar :)[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Artık bu günden sonra gelmeyin diyorlar eyvallah diyoruz ama hem de yoklama alıyorlar allahtan devamsızlık sorunum yok gitmiyorum okul benim için de tatil,pazartesi son yazılıdan bu yana.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aglicam $imdi ya millet yatio ben gidiorum ya aglicam ya :([signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 uhauha 21mayıstan bu yana gitmiyoruz sınıf olarak. rapor filanda almadım, ozamanLar 13gündü devamsızlığım. inşallah Kalmayız şu son senede de :p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 19.5 gün devamsızlığım var en son geçen hafta cuma günü gittim okula salı günü karnemi almaya gidicem. ne bu korku devamsızlıktan? uber devamsızlık yapmadıın sürece 40-50-60 gün gibi, 20 günden 21 günden bırakmazlar. artı zaten bütün okullarda en son yoklamalar geçen cuma alındı.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 10 Haziran 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: cmrownz, 09 Haziran 2004 23:43 tarihinde demiş ki: 15 hazirandan sonra alinmayacak yoklama , $uanda aliolar :) 15 haziranda zaten okul bitiyor... bizim okulda 1 haftadır yoklama alınmıyor.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 okulun en güzel günleri bunlar be ben şahsen 8 aylık okul süresince ilk kez zevkle gidip geliyorum. sonra ararsınız bu günleri ;) 3 ay boşsunuz zaten[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: UltraPsycho, 09 Haziran 2004 23:06 tarihinde demiş ki: valla bana göre çoktaaan kapandı :) ama salı diyolar aynen pzt den beri tatil yapıorum gece sabahlayıp oglen uyuyorum öslemı$ım eskı tatıl gunlerımı...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Beni 2 gün önce kovdular okuldan. Gitmiyorum artık kalbim kırıldı.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 benimde 21 gundu devamsizlik (Solemedi gerci mudur yardimcisi en son 14.5'ta kalmistik) en son pzts gittim.. Cakarsam yandim ki ne yandim.. Once peder bey sonra valide hanim.. Hepsi "git git git, 2 gun icin sinifta kalma,kalirsan kulahlari degisiriz" dedi.. "Birsey olmaaaz" dedim.. umarim olmaz eh..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lise sond eilseniz problem olabilir biz de mudur yardimcimiz gordu bizi bi gun oturuyoduk okulun ortasinda kantinin onunde lanne isiniz var burda diye bagirdi, hocam ziyarete geldik dedik, defolun gidin be dedi heeh[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar