Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar kapanış tarihi hakkinda

cmrownz

Öne çıkan mesajlar

said:
Natural_Jedi, 09 Haziran 2004 23:18 tarihinde demiş ki:
hala giden varmı ya?

var tabi abicim diorum ya devamsizlik surem bitti cile cekiorum diye.. kesin bi tarih lazim bana.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki:
kız olsam verirdim
o derece
euehuehue
Sosyal ağlarda paylaş

Artık bu günden sonra gelmeyin diyorlar eyvallah diyoruz ama hem de yoklama alıyorlar allahtan devamsızlık sorunum yok gitmiyorum okul benim için de tatil,pazartesi son yazılıdan bu yana.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

19.5 gün devamsızlığım var
en son geçen hafta cuma günü gittim okula
salı günü karnemi almaya gidicem. ne bu korku devamsızlıktan? uber devamsızlık yapmadıın sürece 40-50-60 gün gibi, 20 günden 21 günden bırakmazlar. artı zaten bütün okullarda en son yoklamalar geçen cuma alındı.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 10 Haziran 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cmrownz, 09 Haziran 2004 23:43 tarihinde demiş ki:
15 hazirandan sonra alinmayacak yoklama , $uanda aliolar :)

15 haziranda zaten okul bitiyor... bizim okulda 1 haftadır yoklama alınmıyor.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

okulun en güzel günleri bunlar be ben şahsen 8 aylık okul süresince ilk kez zevkle gidip geliyorum. sonra ararsınız bu günleri ;) 3 ay boşsunuz zaten[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

benimde 21 gundu devamsizlik (Solemedi gerci mudur yardimcisi en son 14.5'ta kalmistik) en son pzts gittim.. Cakarsam yandim ki ne yandim.. Once peder bey sonra valide hanim.. Hepsi "git git git, 2 gun icin sinifta kalma,kalirsan kulahlari degisiriz" dedi.. "Birsey olmaaaz" dedim.. umarim olmaz eh..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...