Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

navigasyon vs n79

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
250-350 tl arası navigasyon cihazları var
bi de nokia 6220 450 civarı (wifi yok)
n79 ve n82 de 600 tl civarı

telefon da yeterince pratik olur mu navigasyon
aslında yakın zamanda pek lazım deil ama kafama takıldı bir kere

n seri nokia lar yeterince hızlı mıdır, eski telefon baya eski ama menüyü açmak istediğimde bekletmiyor

ne tavsiye edersiniz
Mesaj tarihi:
samsung i900 omnia yanında navigasyon yazılımı, türkiye haritaları ve 1 yıllık güncelleme ücretsiz mesela. aynı şekilde sonyericsson'un bi modelinde de vardı bi ara böyle beraber. nokia'da da var.
Mesaj tarihi:
bugun denedim teknosada o kadar da yavaş değil menüleri, haritada bile hızlıca dolaşabiliyorsun
n95 te vardı hakkaten aralarında baya fark var ama ben fazla pahalı bişey bakmıyorum
n79 daha kibar duruyor n82 ye göre 2side tipsiz olsa da
Mesaj tarihi:
n79 kullanıyorum, 2-3 hafta civarı oldu alalı. çok memnunum şimdilik. alırken özellikle 3g, wifi ve gps olsun istiyordum ve tümünden şu an memnunum. varsa telefon hakkında soruların cevaplayabilirim (özelden atarsan sevinirim, diğer türlü kaçırabilirim konuyu)
Mesaj tarihi:
hazır cep telefonu alcakken 150-200 fazla verip GPS'lisini almak daha mantıklı bence. hem telefonda olunca istediğin uygulamayı yükleyebiliyor, gps'i farklı şekillerde kullanabiliyorsun.

telefona ve gps cihazına ihtiyacın varken ikisini ayrı ayrı almak gereksiz bence.
Mesaj tarihi:
uyduya bağlanma sorunsalında yapılması gereken olabildiğince açık alanda bulunmaktır ki uydu kardeşimiz bizi görebilsin ve gerekli verileri cihazımıza gönderebilsin, dolayısıyle navigasyon özelliği ev, tünel veya bilimum kapalı kutu mekanlarda çok başarılı olmasa da açık alanlarda işlevsel olarak gayet güzel bir şekilde kullanılabilemktedir.. Ben şahsen bir N79 kullanıcısyım bazı zamanlarda geç bağlanma sorunu dışında cihazın navigasyonundan bir şikyetim yok, özellikle üç yüz metre sonra sola dönün, yedi yüz metre sonra sağa doğru keskin bir dönüş yapın şeklinde söylemleri bulunan dayının hastasıyım, fanıyım; bazen cidden çok eğlenceli olabiliyor.. =)
  • Yeni Oluştur...