forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 250-350 tl arası navigasyon cihazları var bi de nokia 6220 450 civarı (wifi yok) n79 ve n82 de 600 tl civarı telefon da yeterince pratik olur mu navigasyon aslında yakın zamanda pek lazım deil ama kafama takıldı bir kere n seri nokia lar yeterince hızlı mıdır, eski telefon baya eski ama menüyü açmak istediğimde bekletmiyor ne tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 n95 cıktıgı gunden beri kullanıyorum navigasyonu ve gayet basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gps şarjı çabuk yer bitirir, ayrıca nokia'larda gps yazılımı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hepsini bedava veren herhangi bir telefon yok. Nokiada bütün dunya haritaları bedava ama yol götürme programı paralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 samsung i900 omnia yanında navigasyon yazılımı, türkiye haritaları ve 1 yıllık güncelleme ücretsiz mesela. aynı şekilde sonyericsson'un bi modelinde de vardı bi ara böyle beraber. nokia'da da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bugun denedim teknosada o kadar da yavaş değil menüleri, haritada bile hızlıca dolaşabiliyorsun n95 te vardı hakkaten aralarında baya fark var ama ben fazla pahalı bişey bakmıyorum n79 daha kibar duruyor n82 ye göre 2side tipsiz olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 n79 kullanıyorum, 2-3 hafta civarı oldu alalı. çok memnunum şimdilik. alırken özellikle 3g, wifi ve gps olsun istiyordum ve tümünden şu an memnunum. varsa telefon hakkında soruların cevaplayabilirim (özelden atarsan sevinirim, diğer türlü kaçırabilirim konuyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 300-400 arasına baya düzgün haritalı GPS'ler var ben Garmin nüvi 200 aldım hepsiburada'dan kampanyalı ve radar uyarılarını bile gösteriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hazır cep telefonu alcakken 150-200 fazla verip GPS'lisini almak daha mantıklı bence. hem telefonda olunca istediğin uygulamayı yükleyebiliyor, gps'i farklı şekillerde kullanabiliyorsun. telefona ve gps cihazına ihtiyacın varken ikisini ayrı ayrı almak gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 telefonda gps her zaman her yerde bağlanmıyor navigasyon aletleri nasıl bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Evde falan ben de bağlanamıyorum ama araç içerisinde çok denememiş olmama rağmen (tüneller hariç) hiç bağlantı problemine rastlamadım. Oluyor mu gerçekten sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sorun derken 2 kez bağlanabildim daha mustakbel uyduya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 uyduya bağlanma sorunsalında yapılması gereken olabildiğince açık alanda bulunmaktır ki uydu kardeşimiz bizi görebilsin ve gerekli verileri cihazımıza gönderebilsin, dolayısıyle navigasyon özelliği ev, tünel veya bilimum kapalı kutu mekanlarda çok başarılı olmasa da açık alanlarda işlevsel olarak gayet güzel bir şekilde kullanılabilemktedir.. Ben şahsen bir N79 kullanıcısyım bazı zamanlarda geç bağlanma sorunu dışında cihazın navigasyonundan bir şikyetim yok, özellikle üç yüz metre sonra sola dönün, yedi yüz metre sonra sağa doğru keskin bir dönüş yapın şeklinde söylemleri bulunan dayının hastasıyım, fanıyım; bazen cidden çok eğlenceli olabiliyor.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar