cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 elaidi said: yok ben zaten siz dediniz veya siz çok kötüydünüz ona rağmen şampiyon oldunuz vay efendim demiyorum ki. tbr şampiyon oldunuz kupayı da aldınız. ama ben sadece aslında baya kötüsünüz ve fb gs arasında biri bile iyi olsa şampiyonluk yolunda şansınızın sıfır olduğunu. esasında o kadar da büyük bir klüp olmadığınızı sölüyorum.100.yılda gs gayet iyiydi. hani kriter koyacaksak mantıklı koyalım. 70 puanla şampiyon olmadı mı fener? fener>gs>bjk bana göre de ben buna hiç itiraz etmem ama biz kötü olmasaydık yenemezdiniz!!! biz kötü olmasak şampiyon olamazdınız!!! demek komik ve çocukça. büyük olmak ayrı bu ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Abi benim farkettiğim,erhan güven devamlı adam kaçırdı arkasına.Hemde öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla erhanı adam gibi izleyemedim hiç ama bildiğim kadarıyla yedek olsun diye alındı zaten. ne kadar bölgesi olmasa da orada toraman oynayacaktır (özellikle büyük maçlarda) rıdvan kendini kanıtlayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fenere lugano lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 FENER ÇOK KAKA PİS BİR TAKIM DİĞERLERİNİN HEPİSİ CİCİ SAÇLARI KENARDAN AYRILMIŞ TEMİZ ÇOCUKLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 GALATASARAY DA MOR FORMAYLA ÖZÜNE DÖNMÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 BEŞİKTAŞIN BAŞKANI DA TÜPÇÜ OGRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 SİİRT KÖY HİZMETLERİ DE KÖYLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 EN İYİDİ KUŞADASI SPOR BÜYÜK ŞENOL h3ALÂ OYNUYOR OLSAYDI HEPSİNİN DOKSANINA TAKAR DI Kİ YAŞASIN KUŞADASI GENÇLİK SPOR LALALA LALALALAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bari kuşadası gençlik sğprlu olan kalsaydı :( neyse.. kuuşadasııı gençlik siipoor sen bizim her şeyimiiz siin canım kuşadası geçliik siiipooor sen bizim bir tanemizsiiin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Manyak oynayan bir yusuf varken sağas oynatan denızlıye hayranım.Adamı koysa forvet arkasına dün fark yerdik açık açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 forvet arkasında o kadar genıs alan bulamaz yusuf, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 christian ile emre ortada adım attırmaz yusuf'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Selcuk christianı keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 deniz selçuku döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bi gün de beşiktaşın rakipleri hakemden şikayet etsin , bi göremiyoruz o günleri. çok olgun taraftarı var hem fenerin hem de galatasarayın , yoksa onlar da çok şikayetçi hakemlerden. sadece , kendilerine hata yapıldığında eleştirip bağırmak yerine rakibi tebrik edip önlerindeki maçlara bakıyorlar. ya da genelde elde ettikleri skorları kendi aleyhlerine çevirecek çok fazla hata ile karşılaşmadıklarından burda pek göremiyoruz hakemden şikayet ettiklerini.. hangisi acaba? :) bilica'nın koşan ve ayakları havada olan rakibine şarjı faul değil ise , volkan'ın şarjı yine faul değil ise ; top bilicanın nizami olmayan şekilde koluna çarpması penaltı değil ise , biz bu futboldan hakaten anlamıyoruz :) ha ayrıca bu kupa hakaten çok umrumuzda değildi , mustafa denizli ayağa bile kalkmadı maç boyunca. olay sadece bi gün de bir fenerbahçeli çıksın ve "evet hakem çok kötüydü , o kararlar düzgün çıksaydı maç böyle bitmeyebilirdi" desin. göz var nizam var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bilicanın eli yüzünü korumaya yönelikti.penaltıyla alakası yok. yusufun düşmesi penaltıysa guizanın düşmeside penaltı. hakem fenerbahcenin buz gibi 3 atagını faul gerekcesiyle kesti. hepsi topa müdehaleydi. koşa koşa gelip oyunu durdurdu falan. hiç begenmedik fb taraftarı olarak hakemi.gerçi her kosulda besiktası yenerdik.hakem kotuydu yine yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bilica elini ne kadar açmış vücudundan sivok ne kadar açmış bir tanesi kasıtlı olarak topa eliyle hamle yapmış,hangisi bulun bakalım. bilicanınki faulse fink-guiza pozisyonu ne peki? hayır bu pozisyona faul diyenler hiçmi TSL izlemiyor takımının derbisi dışından,her maç en az 3-4 kere görürsün bunu,birinde düdük çalmaz,bırakın allahansen. tunch said: bi gün de beşiktaşın rakipleri hakemden şikayet etsin , bi göremiyoruz o günleri. hehehe,neden acaba? mağdur şartlandırması? demirören geçen sezonun ilk yarısı HER MAÇ ağladı hakem diye şampiyon olurken,maçları yenerken varmıydı ağlayan peki? yenilince tabiki insan kendine toz kondurmak istemez,hakeme,saha şartlarına,şansa bağlamak çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yüzünü koruyor evet. Dipnot:Hakem yüzünden yenildik demiyorum.Sivok yüzünden yenildik biz.Ama şu pozisyona,yüzünü koruyor diyorsan.Öh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yüzünü krouyor evet. rüştünün elle cezasahası dışında elle topa müdehalesine kimse bişey dememiş? o da var.direk kırmızı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ok yüzünü krouyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dötünü koruyor desen daha inandırıcı olucak kardesim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ya kardeşim bu hakem değilmiydi geçen sene derbilerde pisi pisine ucuz 2 sarı kartla bizi 10 kişi bırakıp, maçı katleden? Neden dakika 3'de de olsa kırmızı göstermek yemedi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fistan said: yüzünü krouyor evet. rüştünün elle cezasahası dışında elle topa müdehalesine kimse bişey dememiş? o da var.direk kırmızı kart. ona sen el dersen bırak izleme futbol yorumuda gram yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sen el demiyorsan, sen bırak bence bu işleri asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar