Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

elaidi said:

yok ben zaten siz dediniz veya siz çok kötüydünüz ona rağmen şampiyon oldunuz vay efendim demiyorum ki.

tbr şampiyon oldunuz kupayı da aldınız.

ama ben sadece aslında baya kötüsünüz ve fb gs arasında biri bile iyi olsa şampiyonluk yolunda şansınızın sıfır olduğunu. esasında o kadar da büyük bir klüp olmadığınızı sölüyorum.
100.yılda gs gayet iyiydi. hani kriter koyacaksak mantıklı koyalım. 70 puanla şampiyon olmadı mı fener?

fener>gs>bjk bana göre de ben buna hiç itiraz etmem ama biz kötü olmasaydık yenemezdiniz!!! biz kötü olmasak şampiyon olamazdınız!!! demek komik ve çocukça. büyük olmak ayrı bu ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün de beşiktaşın rakipleri hakemden şikayet etsin , bi göremiyoruz o günleri.

çok olgun taraftarı var hem fenerin hem de galatasarayın , yoksa onlar da çok şikayetçi hakemlerden. sadece , kendilerine hata yapıldığında eleştirip bağırmak yerine rakibi tebrik edip önlerindeki maçlara bakıyorlar.

ya da genelde elde ettikleri skorları kendi aleyhlerine çevirecek çok fazla hata ile karşılaşmadıklarından burda pek göremiyoruz hakemden şikayet ettiklerini..

hangisi acaba? :)

bilica'nın koşan ve ayakları havada olan rakibine şarjı faul değil ise , volkan'ın şarjı yine faul değil ise ; top bilicanın nizami olmayan şekilde koluna çarpması penaltı değil ise , biz bu futboldan hakaten anlamıyoruz :)

ha ayrıca bu kupa hakaten çok umrumuzda değildi , mustafa denizli ayağa bile kalkmadı maç boyunca. olay sadece bi gün de bir fenerbahçeli çıksın ve "evet hakem çok kötüydü , o kararlar düzgün çıksaydı maç böyle bitmeyebilirdi" desin. göz var nizam var..
Sosyal ağlarda paylaş

bilicanın eli yüzünü korumaya yönelikti.penaltıyla alakası yok. yusufun düşmesi penaltıysa guizanın düşmeside penaltı.
hakem fenerbahcenin buz gibi 3 atagını faul gerekcesiyle kesti. hepsi topa müdehaleydi. koşa koşa gelip oyunu durdurdu falan.
hiç begenmedik fb taraftarı olarak hakemi.gerçi her kosulda besiktası yenerdik.hakem kotuydu yine yendik.
Sosyal ağlarda paylaş

bilica elini ne kadar açmış vücudundan
sivok ne kadar açmış

bir tanesi kasıtlı olarak topa eliyle hamle yapmış,hangisi bulun bakalım.

bilicanınki faulse fink-guiza pozisyonu ne peki?
hayır bu pozisyona faul diyenler hiçmi TSL izlemiyor takımının derbisi dışından,her maç en az 3-4 kere görürsün bunu,birinde düdük çalmaz,bırakın allahansen.

tunch said:

bi gün de beşiktaşın rakipleri hakemden şikayet etsin , bi göremiyoruz o günleri.

hehehe,neden acaba?
mağdur şartlandırması?
demirören geçen sezonun ilk yarısı HER MAÇ ağladı hakem diye
şampiyon olurken,maçları yenerken varmıydı ağlayan peki?
yenilince tabiki insan kendine toz kondurmak istemez,hakeme,saha şartlarına,şansa bağlamak çok daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...