|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Orta hakemi tebrik etmek istiyorum öncelikle. Böyle vasıfsız, böyle mantıksız bir adam ömrümde görmedim :). Bu adam süper kupa hakemi olduysa, vay bu sene Türkiye Süper Ligi'ne :D. Hangi pozisyonu söylesem elimde kalır. Fenerbahçe kondisyon kazanmış geçen seneye göre, bir de alternatifimiz çok kadroda o sevindirici, ama Rıdvan'ın dediği gibi "bu adam alır götürür" diyeceğin kimse yok takımda. Guiza'da acaip gelişme var yalnız. Selçuk son 15 dakka girip batıracak dedim ama allaha şükür yapmadı. Son dakikada böyle bir odun oyuna sokulur mu be daum. Santos iyi adam yalnız, topu ayağında iyi tutuyo, güzel durduruyo, hakim baya. Önder'le Bilica arasında yada Önder'in yerine biri lazım. Kesin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: oyuna ilk nihatla girip sonradan yusuf dahil edilebilirdi. yusuf sonradan skora etki edecek bi oyuncu holoskoyu çok geç aldı gol yemeyi bekledi resmen mustafa denizli gol yedikten sonra girdi ama ne çare hiç bi varlık gösteremedi. hakem değiştirmedi posisyondan önce holosko geldi kenera zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hakem çok kötüydü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 The_Delucian said: ferraride sorun var gibi durdu bana, besiktasın basını agrıtmaz umarım CLde, bide enst oha dedim yine 2-3 kisilik falan oynadı ... Guiza caktırmıyo ama gecen seneye gore bayaa verimli oynuyo, geçen sene sanırsam futbolcular semihi istedi hep guiza istediği topları alamıyordu ama bu sene gerçekten iyi ama ağlak be adam herşeyde hakeme dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Guizanın ağlamaklı suratını görmekten bıktım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 PZero said: hakemler bu seneki renklerini belli etti . kimin için söylendi bu merak ettim :). Fenerbahçe'yi tuttu hakem diyen taş olur şimdiden söliyim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 guizanın geçen sene kötü olabilirde takıma türkiyeye alışma olayındandır bana göre ama fenerbahçe bu sene fazlasıyla meyvesini alıcak tek sıkıntısı adamın karşı karşıya pozisyonları çok harcıyo. 90 dk boyunca sürekli koşarak defansı yoran bi adam. kamera topu gösterirken guizayı göremiyosunuz ama sürekli hareket halinde fena bi ciğer var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Süper kupa maçı lig şampiyonu ile kupa şampiyonu arasında yapılır. Eğer ikisi aynı takımsa lig şampiyonu ile kupa finalisti arasında yapılır. Bunu kabullenemeyecek bişey yok. Kural lig bitince konmadı 4 senedir aynı. Süper kupa adı altında kupa oluşturulduğundan beri. Uygulama sadece Türkiye'de değil başka avrupa liglerinde de uygulanıyor. Fenerbahçe hakederek çıktığı Süper Kupa Finali maçını hakederek kazandı. Ağlamayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aha bi tane daha ağlayan yokki lan adam anlamamış mantığı niye fenerbahçe çıktı diye adam gibi açıklama yapıldı sende arızalı gibi çıkıp ağlamayın artık diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3 sorum olucak. paso gosterdikleri kadin kimdi esmer olan? semih nerde? yedek miydi bu macta? dos santosun neyini begeniyosunuz? bence hic is yapmadi bugun ve bissuru atagi da katletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 FTK için 1 TSL için 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 benim daha önemli bi sorum var mehmet topuz baya bi yedek kalcakmı fenerde? yedek kalacağını bile bile fenere gitmek nası bi duygu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 can said: 3 sorum olucak. paso gosterdikleri kadin kimdi esmer olan? semih nerde? yedek miydi bu macta? dos santosun neyini begeniyosunuz? bence hic is yapmadi bugun ve bissuru atagi da katletti. ne küfür etti babam o kadına yaa valla 90dknın 15dksı kadına gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 iyiydi ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Llama said: can said: 3 sorum olucak. paso gosterdikleri kadin kimdi esmer olan? semih nerde? yedek miydi bu macta? dos santosun neyini begeniyosunuz? bence hic is yapmadi bugun ve bissuru atagi da katletti. ne küfür etti babam o kadına yaa valla 90dknın 15dksı kadına gitti ben de deli sövdüm sinirle kulakları hala cınlıyodur eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gideri vardı diyosun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben begendim valla. yenilerden birinin karisi falan mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 1- Ayşin ya da Ayşim bilmemne, eskiden Jess'le Number1 TV'de VJ'lik yapardı, şimdi Fox'ta spor spikeri oldu sanırım. 2- Semih sakat sanırım. 3- Santos sağlam adam, Cristian o kadar değil mesela ama Santos bence hem fizik hem teknik olarak iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: gideri vardı diyosun yani ? fenerli olması yeter abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Gökalp şu Llama'nın bu topicteki mesajlarına bir bak. Sonra tekrar yaz aynı şeyleri. Olur mu dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: aha bi tane daha ağlayan yokki lan adam anlamamış mantığı niye fenerbahçe çıktı diye adam gibi açıklama yapıldı sende arızalı gibi çıkıp ağlamayın artık diyosun. ahaha geçen sene çok ağladılar, şimdi herkesi kendileri gibi zannediyorlar. beşiktaş geçen seneden ünvanlı, gs hayvan gibi transfer yaptı, gazı aldı, fblilere de sevinecek, yeni sezona hava katacak bişey lazımdı, o da süper kupa oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 guzel kadinlarin yeni isi de spor spikerligi galiba. ben de tam tersine cristian i begendim, iki mactir iyi toplar kesiyo, dikine oynuyo, uzun paslari iyi. gecen honved macinin basinda efsane bi top atti kazima uzun, statta bi uuuuu sesi geldi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: benim daha önemli bi sorum var mehmet topuz baya bi yedek kalcakmı fenerde? yedek kalacağını bile bile fenere gitmek nası bi duygu acaba. Beşiktaş'tan aldık adamı, hala mı ağlar bu takım taraftarı yav :). Ne ağlak takım taraftarısınız ya :). 5 sene sonra vericez size söz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 xaty said: Cahilliğimden soruyorum; Bu maç neden BJK - FB arasında? Çifte şampiyon Beşiktaşın kadrosu 18 kişi.. 4 tane adam alıp karma maç yapmaktansa fb gönüllü olmus.. olay bundan ibaret..rahat ol :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yalnız aynı soru 25 sayfadır 40 kere soruldu hala devam ediyo nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar