Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

EagleEye said:

Llama said:

esasen 2 kupayı alana direk veriliyor super kupa daha önce böyle yapılmış ama bu sene neden böyle karar aldı bilinmez

çünkü direk verilse kupanın zevki kalmaz zaten kolpadan bi kupa olduğu için heycan olsun diye maç oynatıyolar işte sezon öncesi. avrupa liglerinde de bu böyle.

/2. yarı uyudum maçı izlerken galiba bi ara.

görücez ilerde bakalım bi daha dalya yapan olursa
super kupayı nası vericekler
Sosyal ağlarda paylaş

Fox TV bez bebek yayınlasın. Serie A da onlarda bu sene. Allahtan orda izlenecek pek bir şey kalmadı.

Bir de bu kupanın bir prestiji önemi falan yok sonuçta. Sezon başında bir maç olsun (tercihen derbi) seyirci gelsin diye hortlatılmış bir fikir. Başta zaten Almanya'da yapılıyordu bu sebepten dolayı.
Kupayı başta versinler falan gibi olacak iş değil o açıdan. Maç olsun maksat
Sosyal ağlarda paylaş

@sg-1: Kural gereği kupa finalindeki takım ile oynanıyormuş bu durumda ama mantığı anlayamadım hala. Sonuçta amaç en prestijli iki mücadelenin en başarılı takımlarını karşı karşıya getirmek değil mi? Böyleyse eğer eğer ikisinin de birincisi aynıysa alınacak takım prestiji daha yüksek olan yerden olursa diğer taraftaki ikinciye göre daha başarılı bir takım seçilmiş olmaz mı?
Her sene ilk 2 yapsın demişsin de her sene iki 1. aynı takım olmuyor ki..
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

@sg-1: Kural gereği kupa finalindeki takım ile oynanıyormuş bu durumda ama mantığı anlayamadım hala. Sonuçta amaç en prestijli iki mücadelenin en başarılı takımlarını karşı karşıya getirmek değil mi? Böyleyse eğer eğer ikisinin de birincisi aynıysa alınacak takım prestiji daha yüksek olan yerden olursa diğer taraftaki ikinciye göre daha başarılı bir takım seçilmiş olmaz mı?
Her sene ilk 2 yapsın demişsin de her sene iki 1. aynı takım olmuyor ki..

kurcalama abi boşver,

biraz daha devam edersen yanacak devreler.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Fistan said:

merak ettiğim bi zamanların gs gibi uefa kupası şampiyonlarından Borussia Mönchengladbach,Göteborg, Ipswich Town, Anderlecht taraftarları da ülke içinde BİZ UEFAYI ALDIK OLM diye övünüyorlar mıdır acaba hala?

valla onlarda "biz de aldık oolum, ne var" diyebilecek olanlar varsa övünmüyorlardır.
direk konu değişmiş bu mesajdan sonra meheh

fener iyi yendi şlk yarı ortadaydı maç ama 50.dakkada itibaren ne zaman atacak fener diye izledim,sivok olmasaydı da gol gelirdi bi şekilde gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Fistan said:

merak ettiğim bi zamanların gs gibi uefa kupası şampiyonlarından Borussia Mönchengladbach,Göteborg, Ipswich Town, Anderlecht taraftarları da ülke içinde BİZ UEFAYI ALDIK OLM diye övünüyorlar mıdır acaba hala?

valla onlarda "biz de aldık oolum, ne var" diyebilecek olanlar varsa övünmüyorlardır.

valla yok orlarda ne belcikada ne isvecte baska uefa alan ama hala övündüklerini sanmıyorum gs li taraftarlar gibi. uefa alın gelin falan demiyolardır :d
daha önce bi arkadaş alıntılamış biz türküz euh
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarida agirligini koyan besiktasti ama olmadi ikinci yarida.

nihat arizali girdi oyuna ilk basta. oyuna alinan oyunculardan hazir olmayan bi nihat vardi ve istekli oldugunu gösterdi yine de.

pozisyon bariz penaltiydi tartismaya gerek yok.

fenerbahce hakederek kazandi, ekonomik oynamayi rahat beceriyolar + baya kontrollü oynuyolar. fenerin sonradan dahil yedekleri de iyiydi.

besiktas gibi defansta cok fazla acik vermediler. bjk oyuncu degisikliklerinde yetersiz kaldi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...