Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rüya sezonum açıldı bugün çok holivud bir rüya gördüm. fırıncı dostum var bitane, babadan kalma mesleklerini icra eden. bunlarda böyle bi recipe var ona bakıp yapıyolar hep ekmeklerini. parşömen gibi bişey. işte bigün yine ekmek yaparken bu kağıt yırtılıyo ama böyle çift kat tuvalet kağıdı 2 ye ayrılır ya onun gibi yırtılıyo z ekseninde yani. neyse bu kağıdın içinde necmettin erbakan yazıyo, böyle fırıncıya bi hal geliyo "babamı necmettin erbakan öldürdü" diyo, sonra gidip bakıyoruz babasının recipesine, yırtıyoruz falan, ondada necmettin erbakan yazıyo. meğer onunda babasını necmettin erbakan öldürmüş. sonra bu herifin bide kardeşinin peşine 3 tane herif takılıyo, bizde 3 kişiyiz adamlar silah çekiyo ben kaçıyorum(taktiksel geri çekilme) bunlar ölüyo ben eve gidiyorum böyle silah arıyorum yok, bıçak alıyorum tam çıkıcam evden bunlar giriyo eve 2 kişi, ben arka kapıdan kaçıcam tam bunların 3. kişi görüyo beni, beline uzanıyo üstüne koşuyorum, yetişemiyorum adam beni vuruyo ölüyorum. yatmadan önce left4dead oynamanın ve charger oynamayı becerememenin zararları.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lol RAID super pratik zeka urunu :p
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben de anlatmak istiyorum, kısa keseceğim. bi tane kızı (kim olduğunu bilmiyorum) kız yurdunda sıkıştırmışım, sonra tam hallenicem bi bakıyorum kaput yok, ben diyorum gideyim alayım hemen. çıkıyorum odadan. koridorda bi kız daha var onu kesiyorum, ayarlıyorum öteki odaya alıyorum. diyorum ben kaput alıp geliyorum bekle. sonra alıyorum geliyorum. 2. kızın olduğu odaya aradan çıkarayım ötekine akarım diyorum. bi giriyorum odaya, bi arkadaş kızın üstünde, çok normal karşılıyorum nasip değilmiş diyorum. sonra ilk kızın olduğu odaya gidiyorum. bi bakıyorum. kızın üstünde turizm bakanı ertuğrul günay var. ter içinde uyandım ya
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 turizm bakani nerden cikti arkadas. hahah forumun bolumlerini mi azaltsak ya bir konu disina girip 2 siyaset tartis ordan cik garbage da hatunlu konuda fotolara bak biraz dota/hon oyna derken uyelerin ruyalar corba oldu
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bu ruya fedenin kill calcam diye butun dusmanlari kacirmasinin bir metaforu baska bisey degil.
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 napae said: baya sıkıldım eğlendirsenize beni. Aiiiiy tipe bak. Kırıcan ağzını yüzünü.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fede said: ben de anlatmak istiyorum, kısa keseceğim. bi tane kızı (kim olduğunu bilmiyorum) kız yurdunda sıkıştırmışım, sonra tam hallenicem bi bakıyorum kaput yok, ben diyorum gideyim alayım hemen. çıkıyorum odadan. koridorda bi kız daha var onu kesiyorum, ayarlıyorum öteki odaya alıyorum. diyorum ben kaput alıp geliyorum bekle. sonra alıyorum geliyorum. 2. kızın olduğu odaya aradan çıkarayım ötekine akarım diyorum. bi giriyorum odaya, bi arkadaş kızın üstünde, çok normal karşılıyorum nasip değilmiş diyorum. sonra ilk kızın olduğu odaya gidiyorum. bi bakıyorum. kızın üstünde turizm bakanı ertuğrul günay var. ter içinde uyandım ya hahhahahaha
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 napae said: napae said: baya sıkıldım eğlendirsenize beni. Aiiiiy tipe bak. Kırıcan ağzını yüzünü. oyuncak vereyim eğlenirsin oynarken
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 (Küçük Parçalar İçerdiğinden 3 Yaş Altı Çocuklara Uygun Değildir.)
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 parçalar ne salak laf sokacaksan adam gibi sok
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fede said: kızın üstünde turizm bakanı ertuğrul günay var. abi ne cektin uykudan once?
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 beynine oksijen girince böyle sorunlar yaşıyo salak fatih ara sıra pencereyi aç
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ertuğrul günay şu şekilde; "-olm ilik gibi hatun yaa.."
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fede said: soru çok iyi bence biraz kliseydi ama sen begendiysen sorun yok ganka
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pasta said: (Küçük Parçalar İçerdiğinden 3 Yaş Altı Çocuklara Uygun Değildir.) AEGHAEWAEUHAEIUHAILDNSADLNASLDJFASFAS
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pasta said: bence camiydi tehehehe TFFFSSSSSSSSSJJJJJJJJJ
Öne çıkan mesajlar