Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetenekliyim,Yeteneklisin,Yetenekliyiz!!!

Mortishia7

Öne çıkan mesajlar

Evet kazmalık yapıp bu konunun ana temasını Yeni Gelenler bölümünde açtım ama hışşşşş çaktırmayın!Neyse konuyu birazcık genişleterek burada devam ettiriyorum (Heeeey Volume 2).Garip yetenekleriniz varsa ekleyin yada kısacası üzgünüm ama ben giysi katlıyamıyorummmm diyin ve haftaya başlıyacak ve çok verimli olcak (netten olabildiği kadar!) derslerimize bir göz gezdirin.Ben başlatıyım utangaçlara yardım olsun:ben bağdaç kuramıyorum ama M şeklinde oturabiliyorummm yaşasın.Bu arada bugüne kadar dirseğini yalıyabilmiş bi insan var mı?Ben yapamıyorum da. . .. :)[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest.
Sosyal ağlarda paylaş

(afferim bak ne güzel oldu miss miss)

aklınıza gelebilecek en egzotik ve abuk yemekleri bile yapabilirim (karides kokteyl, portakallı ördek referanslarım :P)

işeyerek uçak düşürebildiğim gibi uçaksavar da düşürebilirim

o katlama ütüleme işini bolca yapıyorum zaten

fiziksel olarak engel teşkil eden bir durumum yüzünden "r" harfini doğru telafuz edemem, genelde hiç kullanmam ihtiyacım bile olmaz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 09 Haziran 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
işeyerek uçak düşürebildiğim gibi uçaksavar da düşürebilirim
oda güzelmiş...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

bende yavaş yavaş halfmuminin kini yapıyorum onun dışında 8.5 saate kadar çişimi tutabiliyorum,

sonra bilgisayar başında sadece değişik şekillerde tıklama yöntemleri geliştirerek 2-3 saat geçirebiliyorum (genelde sağ)..

aklıma gelirse daha editlerim..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Haziran 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*!arcane in kulağına eğilir*
pşşt pişşşt varmıydı böyle bir konu? nedne benim haberim yok?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

çok hızlı koşabiliyorum:)

eskiden bilgisayar başında 18 saat geçirebilirken artık 3 saat geçirebiliyorum

ultima online diye oyunu bilgisayarımdan bi anda pat diye acımadan silip sosyal hayata dönebiliyorum

ve işte dejavantajım hiçbir kızın gözünün içine uzun süre bakamıyorum hele kızı daha önce hiç görmemişsem hiç bakamıyorum bırak suratı bana bakıyorsa hiçbi yerine bakamam bu yüzden çok kız kaçırmışımdır:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ha aklıma geldi de ekliyim dedim çok yaratıcıyımdır :PpP. . .Metabolizmamı her diyete göre ayarlıyabilirim!
Sonraaaa burnuma kaşık yapıştırabilirim. . .
Veee 24 saat boyunca dur demeden yürüyerek,non-stop konuşarak alışveriş yapabilirim.
İğrenç ötesi geyik yaparak sabah saat 4:30'a kadar kendimi uyanık tutabildiğim gibi yanımdaki zavallı arkadaşımı da uyutmam. . .Eeeee şimdilik bu kadar. . .
NOT:Çaktırmadan bahaneyle evden çıkma olaylarım da çok ünlüdür. . .:)[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortishia7, 09 Haziran 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
İğrenç ötesi geyik yaparak sabah saat 4:30'a kadar kendimi uyanık tutabildiğim gibi yanımdaki zavallı arkadaşımı da uyutmam. . .Eeeee şimdilik bu kadar. . .

ahanda bunu bende yapıyorum :-)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Sosyal ağlarda paylaş

çaktırmadan evden çıkabilen bayan mutlaka kokoreç yiyebiliyordur ve hatta rakı da içiyordur

öyle mi?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

Çok hızlı giden arabalara koşarak binebiliyorum cok ekşın oluyor.

ayrıca 1 ay hiç dışarı cıkmadıgım oldu evimden.

üst üste 5 filmi izledigim olmuştur cd den.

10 saat hiç durmadan cizim yapabilirim.

aralıklı yazıyorumki okunaklı olsun

.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm düşünelim, düşüneliim...

Saçma sapan ve kesinlikle takılmaması gereken şeylere çok güzel kafayı takıp kendime sinir veya hırs yapabiliyorum. İyi bir meziyet olmasa da bir yetenek yani, herkes bu kadar ufak meseleye bu kadar kafasını bozamaz.

Özellikle buz tutmuş yolda düşerken çevreye düşmüyormuş da rövaşata çekiyormuş izlenimi verebiliyorum.

Çok ufak şeylerden çok mutlu olabiliyorum.

Genelde en kötü durumlarda bile bir şekilde ceza almadan kurtulmayı başarabiliyorum (nedeni tatlı dilim falan da değil pek ben de bilmiyorum sebebini.)

Kesinlikle saçma ve komik bir konuda sabaha kadar bıkmadan usanmadan kafa yorup tartışabiliyorum.

Geceden "sabah şu saatte kalkacam" diye kendimi ayarlarsam o saatte mutlaka ve mutlaka uyanıyorum. (Biyonik saatim gelişmiş heralde)

Ne kadar kaybolursam kaybolayım mutlaka bir şekilde yolumu bulabiliyorum.

Kırdığım potlardan sonra (genelde çok pot kırdığım ve idmanlı olduğum için heralde) hemen ortamı düzeltebiliyorum.

Sarhoş olduğumda asla ve asla bilincimi ve kontrolümü kaybetmiyorum. Sadece fiziksel olarak -yürüyüşte yalpalama, çok sarhoş olunca aşırıya kaçırınca kusma, gözlerin kayması- sarhoşluğumu belirtiyorum, sızmıyorum. Ve genelde insanlar sarhoş olduunun ertesi günü sızar uykuya dalarken ben tam tersine sabahın göründe kalkıyorum.

Bi de güzel (en azından çevremdekiler genelde çok beğeniyor.) hikaye ve kompozisyon yazıyorum.

Aklıma geldikçe yazarım.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iyi becerileri var şu pati halkımın :)

Pc başında farklı oturma şekilleri bulabiliyorum,klavyemin tuşları arasında kendime 1 aylık yemek depoluyorum.Bel ağrısı çekiyorum :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 09 Haziran 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
klavyemin tuşları arasında kendime 1 aylık yemek depoluyorum.

aynı..
klavyenin arasında neler yokki? :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...