Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

şu santos mu ne adını unuttum, crıstıan olan degıl dıgerı kanatta oynayan arada gol atar
alex arada gol atar

fener lıgde bır sekılde kazanır ama futbolu zevk verırmı, bence vermeyecek.

Zaten takım olarak çok zevk verdıgı zaman olmadıgı fenerın son 5 yılda

tuncayla sampıyon olundu
Van hoıjdonk la sampıyon olundu
Alexle Sampıyon olundu
alexle sampıyon olundu

hep birinin bireysel basarısıyla, sadece CL'de ceyrek fınal oynadıkları zaman bazı macları takım oyunu guzeldı.

BU senede bıreysel yetenekle goturur ama zevk vermez bence oyunu. belki sampıyonda olur olamaz demıyorum ama zevk verecegıne ınanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Çeyrek final başarısında Zico'nun yaptırdığı takım halinde savunma başarılıydı. İyi savunuyordu Fenerbahçe ve bir şekilde bireysel yeteneklerle gole ulaşıyordu.
Dün izlediğim maçı dikkate almıyorum çünkü belli ki konsantre değildi Fenerbahçeli oyuncular,zaten yapabiliceği buysa Fenerbahçe'nin 3. bile olamazlar =) ama sorun yok geziyorlardı yani bariz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kayseri ve Manisaspor'nun hocası dışındaki 16 teknik direktör fikirlerini açıkladı. 10 hocadan 6'sı F.Bahçe'yi ligin zirvesine koydu. G.Saray 3, Beşiktaş 1 oy aldı. Uygun ise takımını ilk 5'e sokmadı.

Sabah’ın haberine göre, Üç Büyükler arasında sadece Fenerbahçe'nin teknik direktörü Daum bir sıralama verdi. Kendi takımının şampiyonluğunu öngören Alman teknik adamın ikinci sıraya Trabzonspor'u, üçüncülüğe Beşiktaş'ı yerleştirmesi ve iddialı bir kadro kuran ezeli rakibi Galatasaray'ı dördüncülükte bırakması dikkat çekti. Uygun (Sivasspor), Avcı (Belediye), Couceiro (Gaziantep), Doll (Gençlerbirliği) ve Durmuş (Kasımpaşa) Fenerbahçe'yi birinci sıraya koydu. Uygun, Sivas'ı ilk beşe bile almayarak adeta totem yaptı! Daum, Uygun ve Avcı'nın ikinci sıraya Trabzonspor'u almaları da dikkat çekti. Doll, 5. sıraya kendi takımı G.Birliği'ni koydu ve Trabzon'u ilk beşe almadı. Rober ise Ankaraspor'u beşincilikte tutarken Sivas'ı dışarıda bıraktı.
Sosyal ağlarda paylaş

gs lılara sorsan lig geçen senede başlamadan bitmişti , bu senede aynı şekilde çünkü aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış iki transfer yapınca herşey oldu bitti zannediliyor bu ülkede , teknik direktörler olaya farklı bakmış , bende öyle bakıyorum sezon sonunda görecez bakalım ne olacak ne bitecek..
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe. Öyle olsun bakalım. Ama transferleri yapan Aziz Yıldırım keşke Daum'u getirmeseydi de kendisi geçseydi kulübeye :D transferleri yaptığına göre biliyo demekki bişiler :D

Ne olursa olsun zevkli bir sezon olucak.

Fenerbahçe epic fail olduğu 2006 yılındaki tarzda futbol oynacaktır yine. Direk ofansif yönü ağır basan, son dakikaya kadar rakip kaleye giden, maç çevirebilen bir takımdı. Ama sert deplasmanlarda da hep fail olmuştu, zaten şampiyonluğudu denizlide bırakmıştı =p
Sosyal ağlarda paylaş

gs 7-8 puan farkla sampıyon olur.. avrupayı bılemem

yıne bu kadro olsa skıbbe, bulent olsaydı bu lafı soylemezdım
ama bu kadroyla rjııkard uçar

gs'de ortam herzaman daha iyi bence

Elano barosla trıbunde her golden sonra ayaga fırlıyorlar
Keita mac sonu yaserın sırtına atlıyor bırden

bu adamlar gelelı 3-4 gun oldu zaten

arda, emre çolak'a araba almış performansından dolayı.. genç kaptanda çalışıyor..

Fenerde bence böyle bir ortam yok şuan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...