Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

gelecegini de sanmiyorum zaten. Bu saatten sonra da yonetim adam almasin, efendi efendi sezonu bitirip takimi toptan degerlendirmeye alalim.

Bu arada guiza son bi kac mactir habire gol atiyor, bi umut var galiba.

Niekine daha UEFA var. Zaten dedikleri gibi bir oyuncuysa quaresma gelmesin. İstikrarsız kariyeri biten eski kurt istemiyoruz artık. Ama bir tane hem defansif hem ofansif yönü olan güçlü bir oyuncu alsınlar. Forvete gerek yok. Herşey forvet değil. Forvetin arkasını sağlamlaştır Semih'te atar Guziada Gökhanda (gelişini pek hoş karşılamasamda türkiye standartlarında iyi topçu).
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen yıl birde önceki yıl Ronaldo'nun ismi geçmişti. Ya C.Ronaldoymuş Ronalndhoymuş, hiç biri Ronaldo kadar izlerken beni YUH OHA ÇÜŞ HAYVAN dedirtmiyordu. Yaşıda geçti keşke geçen yıllarda bu forma altında izleyebilseydik. Futbol tarihinde en beğendiğim futbolcuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu Gs topiğinde bir anda Fb gs transfer olayına döndü,oraya yazacaktım fakat alakasız olur diye buraya yazayım dedim...Fenerbahçe'nin transferleriyle ne düşündüğümü objektif biçimde yazayım dedim,merak ettiğim fenerli arkadaşların ne düşündüğü...
Son yıllarda Fenerbahçe'nin yabancı transfer politikasının yanlış olduğunu düşünüyorum..Özellikle Aziz Yıldırım'da son zamanlarda müthiş bir brezilyalı takıntısı olduğunu,ve sanki bir brezilya modeli yaratmaya çalıştığı,başarının o şekilde geleceğini düşündüğü açık sanırım...Bana bu nedense mantıksız geliyor,özellikle Brezilya Liginden adam alma konusunda pek olumlu değilim şahsen..
Mesela Alex ile başlayan brezilyalı ve güney amerikalı furyası artık sadece oralardan yabancı transfer etmeye kadar ilerledi neredeyse,takımda bu kadar çok brezilyalının olması bana uzun vadede ve avrupada pek başarı getirmez gibi geliyor.Kariyerli brezilyalı bir yana,brezilya liginden
oldukça şüpheliyim,bugün baktığınızda brezilya liginin durumu nedir ki?..Avrupa takımlarının avucunun içi gibi bildiği,iyi adamları 17-18 yaşında kaptığı bir ligde 24-25 yaşına gelmiş bir futbolcunun çok da müthiş topçu olduğuna pek inanmıyorum nedense...Anlayamadığım nokta o kadar avrupa takımının göremediğini iyi futbolcuları,Aykut Kocaman uçağa atlayıp 2-3 maç izleyip mi görüyor onu merak ediyorum...
Hadi yetenekli oyun kurucuları,kanat adamlarını anlarım da,iş defansif mevkilere gelince buradan yapılan transferler pek mantıklı gelmiyor,Maldonado'nun güney amerikanın en iyi ön liberolarından olduğu hatırlanırsa,bu tip adamlar bence kesinlikle avrupada yeterli değil...
Ligde Fenerbahçe zaten bir şekil şampiyon olur,ama büyük hedefler söz konusu ise,avrupanın büyük liglerinden daha tecrübeli,futbolu olgun,profesyonel adamlara yönelmek mantıklı değil midir?..
Appiah transferi büyük bir transferdir bence,çünkü kariyerinde avrupada başarılı olmuş,Juventus'ta oynamışlığı vardır..Premier Ligde,Serie A'da oynamış adamların seviyesiyle aynı mıdır brezilya ligindeki futbolcular...
Bu kadar mali gücü olan bir kulubün paraları yanlış adamlara harcamasını anlamak güç,brezilya liginden gelen futbolcularla(belli yaşı geçmiş süper yıldız olmayacağı kesin olan),avrupada başarının mümkün olmadığını düşünüyorum bilmem ne dersiniz...
Bence fenerbahçe acilen bu brezilyalı sevdasından çıkıp avrupada oynayan futbolculara yönelmeli,her geçen gün daha yanlış gidiyor bence,özellikle bu anlamsız brezilya ligi sevdasından,hele ki takımın başında bu ekolle alakasız bir hoca varsa daha da abzürd kaçıyor sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

Ama şöyle bir durum var haberde diyor ki,Türkiye'yi çok seviyorum,tamam güzel de adamın zaten kafasını çelen karısının İngiltereye dönmek istemesi,yoksa TR'de kalır,imzayı atardı,zaten düşük ücret alacaksa niye Fenere imza atsın lol kıllığına mı,kalır işte takımında,Kewell'ın olayı o değil yani...Gerçi fotomaç haberine niye yorum yapıyorsak...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto ile aynı yönde düşünüyorum, özellikle defansta Güney Amerikalı hele ki Brezilyalı adamlarla pek olmuyor, adamların aklı her fırsatta hala gol atmakta ve ben niye geride kalıyorum ben de gideyim der gibiler.

Zaten çocukların futbola başladığından beri geride durmak istemediği, topu ayaklarında istedikleri bir diyardan disiplin gerektiren mevkilere adam yetişmemesi de doğal aslında.
Asıl sahip olmaları gereken disiplin ve çelik gibi sinirlerden baya uzaklar. Defanstaki 3lüyü ve Cristian'ı Avrupalılarla değiştirmek isterdim şahsen.

Seneye falan mesela kadroda G.Amerika'dan bi Alex kalsa ikinci devrede zinde girip, kitlenmiş maçı çözse gayet de idare ederdi hala.

Bence 2 senedir Fransa ve Premier ligten adam toplayan Gs çok daha doğru iş yapıyor yabancı konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

GS zaten Kadro konusunda daha iyi. Anelka nie gitti Ortega neden gitti hep bu takım içi gruplaşmalar yüzünden. Bende senle aynı düşünüyorum ama Alex dışında birde Santos kalsın yabancı olarak. Acayip yetenekli taraftar sevmiyor ama adam edilirse süper topçu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...