Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

en azından dikine oynuyoruz artık geçen seneden sonra orta sahada 123123123 tne pas yerine 3-4 pasta direk kaleye inildiğini görmek hoşuma gitti açıkçası.ayrıca carlos sakatlandktan sonra deividin oyuna girmesine şaşırdım ama sevindim inşallah ligde de bazı maçlarda böyle hücuma yönelik hamleler görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

besiktasli olarak ozetlerini izledim iki macin da,

galatasaryin yenmesini rakibin dandikligine baglarsin (ozellikle de kalecinin) ama fenerbahcenin organizasyonu cok guzeldi. gollerin hicbiri yalandan atilmis goller degildi. ben sevdim oyunu.

tabi ayni oyunu oynarsan adam gibi mac 5-1 degil 1-1 ya da 2-1 biter, fakat sezonun ilk maclarinda boyle bir organizasyon yakalamak, takim halinde 5 gol atmak zordur.

dauma repi dayadim.
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet.com.tr said:

Mehmet Topuz kayboldu

Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye olaylı bir şekilde transfer olan Mehmet Topuz kayboldu!..
Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'la sarılacivertli kulüp arasında büyük sıkıntı yaratan transfer sonrası Fenerbahçe'ye gelen yıldız futbolcu, Süper Kupa finalinden sonra ortadan kayboldu. Beşiktaş'a karşı 18 kişilik kadroya bile alınmamasına çok bozulduğu öğrenilen Mehmet'in pazartesi gününün ardından dün de Samandıra'ya uğramadığı, telefonlara çıkmadığı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden Mehmet Topuz'un sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı iddia edilse de, bu futlolcuyu Samandıra'daki tesislerde hiç kimsenin görmediği öğrenildi

:( :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...