Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm gs içinde fb içinde sevindim
biraz üstlere doğru çıkın
şampiyonlar liginde biz real madridin grubuna düşeriz kesin bu bahtsızlıklada trabzon gs fb bişiler yapsın artık
3 takım gidiyo
ha bide sivas gidicek 4 lan
4 takımla bişi yapamıycaksak yuh
Mesaj tarihi:
en azından dikine oynuyoruz artık geçen seneden sonra orta sahada 123123123 tne pas yerine 3-4 pasta direk kaleye inildiğini görmek hoşuma gitti açıkçası.ayrıca carlos sakatlandktan sonra deividin oyuna girmesine şaşırdım ama sevindim inşallah ligde de bazı maçlarda böyle hücuma yönelik hamleler görürüz.
Mesaj tarihi:
Ne Galatasaray'ın Netanya maçı, nede Fenerbahçe'nin Honved maçı ölçü değildir arkadaşlar bunlar hala hazırlık maçı seviyesinde maçlar. O kadar çabuk heyecanlanmayın/heyecanlanmayalım.
Batman PetrolSpor'a karşı bende dikine oynayabilirim mesela ;)
Mesaj tarihi:
besiktasli olarak ozetlerini izledim iki macin da,

galatasaryin yenmesini rakibin dandikligine baglarsin (ozellikle de kalecinin) ama fenerbahcenin organizasyonu cok guzeldi. gollerin hicbiri yalandan atilmis goller degildi. ben sevdim oyunu.

tabi ayni oyunu oynarsan adam gibi mac 5-1 degil 1-1 ya da 2-1 biter, fakat sezonun ilk maclarinda boyle bir organizasyon yakalamak, takim halinde 5 gol atmak zordur.

dauma repi dayadim.
Mesaj tarihi:
Edu gidiyor, Lugano dönüyor.

defans;
gökhan lugano bilica RC
(ali bilgin) (önder) (bekir) (vederson)

orta saha;
m.topuz özer oliviera andre santos
(kazım) (emre ) (alex) (deivid)
(selcuk) (deniz) (abdulkadir) (ugur boral)
Mesaj tarihi:
m.topuz bu kadroda oynayacak mı çok merak ediyorum.. bence aşırı ağır gereksiz bi transferdi. sırf sidik yarışından dolayı aldılar böyle.
Mesaj tarihi:
milliyet.com.tr said:

Mehmet Topuz kayboldu

Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye olaylı bir şekilde transfer olan Mehmet Topuz kayboldu!..
Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'la sarılacivertli kulüp arasında büyük sıkıntı yaratan transfer sonrası Fenerbahçe'ye gelen yıldız futbolcu, Süper Kupa finalinden sonra ortadan kayboldu. Beşiktaş'a karşı 18 kişilik kadroya bile alınmamasına çok bozulduğu öğrenilen Mehmet'in pazartesi gününün ardından dün de Samandıra'ya uğramadığı, telefonlara çıkmadığı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden Mehmet Topuz'un sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı iddia edilse de, bu futlolcuyu Samandıra'daki tesislerde hiç kimsenin görmediği öğrenildi

:( :( :(
  • Yeni Oluştur...