Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bonjo said:

süper espri gece gece yarıldım valla , git başka topicde post kas yaw topic mi yok
sen biraz zeka kas bence. sanane yahu benim postumdan sanki 3 günlük üyeyiz de post kasıyoruz şurada hey allahım.
Mesaj tarihi:
galatasaray gitti cm efsanelerinden jo'yu aldı. Fenerbahçe artık TSİGALKO'yu olmadı, To Madeira'yı, olmadı Sergey Nikiforenko'yu aldı aldı... olmadı Van Der Vaart'ı alsın şanımız yürüsün. hazır formamda Tsigalko yazılıyken alırsak güzel olur masraftan kurtulmuş olurum.
Mesaj tarihi:
Telegolde Lugano dosyası açıldı, hareketleri falan harbi çok gaddar ve kasap lan, savaşıyor tamam cesur yürek ama bu kadarı hoş değil.
Bilica ise yetersiz ve ağır, mutlak yedek stoper lazım bize.
Avrupalı adam görmek istiyoruz artık baydı G.Amerika tayfası.
Mesaj tarihi:
İstanbul dışı sadece 4 maçımız var bu devre, biri haftaya Sivas zaten. Fikstür avantajımız cidden var bence bu devre.
Özellikle Gs orta sahasına DMC çift yönlü bir adam almazsa ve çok gol yemeye devam ederse işimiz kolaylaşır.
Mesaj tarihi:
ya fikstür avantajımı kalmıs abi.fikstur güvenilcek birşey değil artık.samiyende gelir bizi yenersiniz.kadıkoyde 2 tane aptal takıma puan verirsiniz

yani fenerin ne deplasmanı ve kadıkoy garanti.aynısı her takım için geçerli

geçen sezondan sora ve bu ilk yarıdan sora gelip fikstur iyi diyosunuz

sanki fner kadıkoydeki her maç 5-6 atıyor.bana göre tam tersi.fener kadıkoyde daha çok zorlanıyo.deplasmanda öyle böyle alıoda.kadıkoyde supriz puan kaybı olur
Mesaj tarihi:
kombineli taraftarım. twente maçına kardeşim benim yerime gitti. bir tek o maçta yenildik. gittiğim hiçbir Kadıköy maçında değil yenilgi beraberlik görmedim bu sezon. başka bir arzunuz?
Mesaj tarihi:
senin gittiklerinimi sayıyoruz yoksa kasımpaşa maçı falan çöpe mi atıyoruz

bide deplasmanda yenildiğin takımı yada puan verdiğin takımı kadıkoyde kesin yeniyomu sayıyoruz.

fener çok güzel top oynuo şampiyon olucaz tamam saygı duyulur.ama fikstur iyi şampiyonuz demek saçma.
  • Yeni Oluştur...