Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

christian 2 sene sonra yeni aurelio olur
aurelio'yu da aurelio yapan daum'un etkisiydi büyük ölçüde.

Ben yine de tam Aurelio değil, biraz da Appiah katılmışını isterim. Çünkü topa daha deli saldırır ve ekstradan mücadele gücüyle de karşı takımı yıldırırdı Appiah.
Aurelio'nun olayı daha çok tereyağından kıl çeker gibi bir Tackling idi.
Sosyal ağlarda paylaş

zico olsaydı başımızda eğer, özer ve mehmet topuz sağ ve sol açık için yeterli olurdu. ama daum'un yardıran, orta kesen açık ihtiyacı yüzünden bir sağ açık farz. gökhan gönül yokken sağ kanadı hemen hiç kullanamıyoruz. sol kanat dos santos'un yükselen performansıyla yarıyor. eğer dentinho da gelirse sol kanat akar ki hedef adamı sol kanat olarak oynatmak.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Holy said:

christian 2 sene sonra yeni aurelio olur
aurelio'yu da aurelio yapan daum'un etkisiydi büyük ölçüde.

Ben yine de tam Aurelio değil, biraz da Appiah katılmışını isterim. Çünkü topa daha deli saldırır ve ekstradan mücadele gücüyle de karşı takımı yıldırırdı Appiah.
Aurelio'nun olayı daha çok tereyağından kıl çeker gibi bir Tackling idi.
işte onun için transfer gerekiyor ve brezilyalı olmaması gerekiyor. brezilyalıların ülkece sorunları olan vücudu az kullanmaları yüzünden önliberoları da bu kadar çıkıyor. vücudunu biraz kullananları yıldız oluyor zaten :)

Christian eğer kalıcı olacaksa bizde, olabileceği maksimum model Aurelio. Bence aslında yeterli çünkü çift ön liberolu oynuyoruz zaten, diğeri de fizik gücü üstün bir adam olursa güzel ikiliyi oluşturmuş oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet topuz nerede duracağını bilmiyor yalnız? hala bir heves topu alıp yardırmalar, gereksiz çalım havası. selçuk'un Fenerbahçe görmemiş hali gibi oynuyor. deivid desen bu arkadaşta istikrar sorunu var. kötü başladı mı hep kötü gidiyor. özer sağ kanatta pek oynayamıyor ama alışırsa oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce şampiyonlar liginde oynadığı gibi oynasın deivid, başka da bir isteğim yok. Özer'i solda Uğur Boral yerine ilk 11 çıkartmak lazım diye düşünüyorum bir de. Zaten sıfıra inip orta yapılacağı zaman wederson bindirme yaparak o işi hallediyor. Özer kısa paslar ve ara pasları ile çok tehlike yaratabilecek bir adam. Alex'in en büyük yardımcısı olur takıma ve Alex'e alışırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Bence aslında yeterli çünkü çift ön liberolu oynuyoruz zaten, diğeri de fizik gücü üstün bir adam olursa güzel ikiliyi oluşturmuş oluruz.

Ben daha çok Emre'nin yanına iki kişilik oynayacak bir öküz isterdim, bu sayede Emre öne daha rahat ve çok çıkar gerçek yeteneklerini gösterebilirdi. Şu an pasif Cristian'ın yerine de savaşmaktan 65'te çıkıyor her maç.
edit: Yani illa Emre'nin olacağı bir sistemi isterim, çünkü Türk statüsünde ortada oynayan daha iyi bir adam yok şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...