mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mokoko said: beyler resmi sitede açıkladı. :/ http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18310 arkada kalması. yılın transferi geldi tabi. of ulan of. senelerdir gol atamayan forvet bolluğu yaşıyoruz ztn. bu sene tavan yaptı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kıskandım şimdi.iyi bir oyuncu değil ama çok iyi bir yedek olur.belkide fb de patlar :P.hemde buraktan kurtulmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Forumda transfere en sevinen adam Tharkas oldu sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cado said: kıskandım şimdi.iyi bir oyuncu değil ama çok iyi bir yedek olur.belkide fb de patlar :P.hemde buraktan kurtulmuşlar patlat patlar... ts fb macinda patlar bitek bize 3 sallar gider. ulan umutuda gsye kitledikmi sampiyonuz anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Trabzon Burak yerine Kazım'ı alırsa daha iyi yapar. Burak'ta kazmanın teki büyük takım oyuncusu değil. Ama Gökhan Ünal'dan da kurtulmak bambaşkadır. Fenerin forvet hattı mükemmel Güiza-Semih-Gökhan olursa. Alex bi sakatlandımı bay bay fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 trabzon buyuk takimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Değil mi Ligde şampiyonluk gören takımları büyük takım kategorisi içine almıyormuyuz ? son 5-6 seneye kadar sürekli 4 büyükler diye geçiyordu son zamanlarda 3 büyükler olarak geçiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ohh almışız sonunda, bravo 1970 model yerli forvet aldık dere tepe kullanırız artık. Burak'ı salla ama artı 2 veya 3.5 milyon euro hayvani bir para şu herif için. Avrupa piyasasında 10'da birini anca verirler buna yeminlen söylüyorum. Gratz Aziz harca bol keseden, doymadın saçma transferlerle para batırmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yani varya gordugum en gerizekalıca transfer bu sanırım aziz baskan donemindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 500bin euroya cenk işleri alsak daha yararlı olur yemin ederim, gokhanın 2 katı gol atar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 harrykewell said: Alex said: “GÖKHAN ÜNAL ÇOK KALİTELİ” Gökhan Ünal gelirse benim görüşüm onun çok kaliteli bir oyuncu olacağıdır. Tıpkı bizim takımdaki oyuncular gibi o da çok kaliteli. Milli Takım’da da çok önemli işlere imza atmış bir oyuncu. Eğer gelirse bizim takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. sanırım bar çıkış yapmış açıklamayı :) Milliyet sabah basın toplantısı yaptı alex. neden yaptı bilmiyorum da canlı izledim harbi neden alex basın toplantısı yaptı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Alex said: Milli Takım�da da çok önemli işlere imza atmış bir oyuncu. Ben en çok şu cümleye takıldım, palavra sıkılır ama bu kadarı da ayıp:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 guiza + gökhan ünal ikilisiyle kurulabilecek en kazma forvet hattını kurdu fener gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gökhan ünal milli takımda güzel oynayıp sonradan ligde tutunamayan futbolculardan. mehmet topuzla ten uyumunu yakalarlar artık. çift forvete mi dönücez napıcaz. of allahım of. zenci isterken gökhan ünal geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Galatasaray ilgileniyor diye alındı bu adam, Zafer Biryol kaderi yaşar. İlla yerli forvet alacaksan, Mustafa Pektemek'i falan al bari genç, potansiyelli diye götürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 trabzon elinden çıkardı gökhan ünal ı zararını kapattı başka bişi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 2 milyon ve burak yılmazsa eğer çok güzel transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 3.5 m olması lazım yani guiza ve semih sakatlanınca forvete kazımı koymaktansa en azından gökhanı koymak daha mantıklı tabi ama değmez o paraya bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 3.5 arti bir oyuncu burak oalcagi kesin deil. buragin degeri 1 m etse ki etmez trabzon gokhandan 2m zarar etmis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 belli olmaz iş yapabilir. çok da fazla bir para değil hani eğer 2 ise. bi de yerli sonuçta. takılsın işte arada girer atarsa daha ne ala. ayağı falan düzgün bi adam sayılır. zannetmiyorum fener bu transferle kapasın transfer sezonunu. kazımı falan da attıktan sonra daha tecrübeli isimlere ihtiyacı var avrupada falan. topuz özer bunlar kaliteli oyuncular ama ya onlar alışamadı ya daum oynatamadı bilmiyorum. böyle topu alıp küt küt gidicek bir adama ihtiyaçları var. alexle ligde şampiyon olabilirsin de avrupada zor. ciddi bir takım alexi kitlediği anda doldur boşalta kalıyo iş. dos santosun iyi oynaması lazım bir de artık. yani kızmayın ama uğur boraldan bir farkını attığı 2 güzel gol dışında göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dos santos ilk yarı kapanırken yeterince iyi oynuyordu ve yarıyı iyi kapamıştı. alex avrupada iş yapmaz deniyor da yinelemek istemiyorum ama istatistikler öyle söylemiyor. zira inter maçını da hatırlıyoruzdur. emre ve cristian iyi oynarsa, forvetimiz de iş yaparsa alex her alanda ezer. boşuna tapmıyoruz bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Fenerbahçe'nin kanatları ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dos Santos ne tam bek ne tam açık, iki arada bir derede bir adam. Basında yazdığı miktarlardan aza 7-8 milyon euroya bile satmak isterdim soran kulübe valla. Yerine disiplinli bir Avrupalı (tercihen İtalyan) bek önüne de Tuncay-Özer yedekte Uğur çok daha iyi iş yaparlar. Sağ taraf içinse ilk tercihim Gökhan'ı ileriye kanada çekmek olur, olmazsa Topuz-Özer veya başkası da olur. Arkasına bek bulmak ise kolay, en çok adam sağ bek var zaten futbolda, Bekir bile idare eder, oynadı zaten geçen bikaç maç orada. Forvete Gökhan Ünal denen molozu almak Gs'nin elinden adam almaktan başka bişi değil. Burak'ı salla ama 3.5 milyona yabancı hakkımız boşken bu adamı almak mallıktır. edit: Kanatlar ve forvet dışında DMC mevkisi de sorunlu ama dikkat edilmiyor. Cristian tank kadar ağır ve ısırmıyor, Emre onun yerine de didinip her maç 65'te çıkıyor kenara. Yabancıyı forvete almadılar bari oraya bi zenci alıverseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güzel yazmışsın Tatar. Ama G.Gönül bek kalmalı bence. Senin aksine ben iyi bek bulmak daha zor diye düşünüyorum. Kanat desen dolu. Hiç olmadı brezilyadan afrikadan getirirsin yetenekli bi genç ucuza. Santosu Christianı tanıyan mı vardı gelene kadar? İkisi de idare ediyor, hatta Santos iyi bile gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar