Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

gökhan ünal la semihi karşılaştırırsak gökhan ünal adam değil.

semih bence suan fenerbahçede alexten sonra en iyi adamdır

top tutuyor.düzgün pas atıyor.çok hızlı değil tamam ama affetmiyo adam yakaladımı.e guiza varken de gökhan ünal oynayılmaz.semih te iyi bi yedek.ve direk ilk 11de de oynayabilcek adam

çift forvetli sistem olsa tamam ama tek forvetli sistemde semih ve guiza yeterli bence.

fenerbahçe adam alcaksa kanatlara alsın
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

top tutuyor.düzgün pas atıyor.çok hızlı değil tamam ama affetmiyo adam yakaladımı.e guiza varken de gökhan ünal oynayılmaz.semih te iyi bi yedek.ve direk ilk 11de de oynayabilcek adam

çift forvetli sistem olsa tamam ama tek forvetli sistemde semih ve guiza yeterli bence.

en son ne zaman izledin bilmiyorum da bu dediğin semih geçen seneki semih oluyor.
bu sene semih böyle oynamıyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

e adam oynamıyoki.ben fenerli gibi bütün fenerli maçlarını izliyorum

hatta semihin oynayamadıgında sakal bıraktıgını ve oynayınca kestiğini biliyoruz.hacı gibiydi en son

fenerbahçenin anadoludan aldıgı forvetler konusundaki ünü de ortada.zafer biryollar ve şimdi aklıma gelmio hepsinin ismi.hepsi fos cıktı.gönderildi :)

türkiyedeki en iyi yerli forvetler 3 taneyse biri semih

yani forvet önemli.ama bence fenerin çözümü forvet değilki.top forvete gelene kadar ki topcular da önemli.yani takım tutmadktan sora gidip dunya yıldızı forvet getirsen nolucakki.forvet dediğin adama pas lzm orta lzm.

fenerbahçede kanat yokki.colin orta yapamıodu.ugur boral sevilla maçından sor kayboldu.dos santos 2 maç oynadı.bi alex korner kullanıo bide öbür duran toplar
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Her cümlene katılıyorum.

Gökhan Ünal kim layn!! Paftan adam getirseler ne farkı var şu kekodan, ya off gitti yine paralar boşa hay senin gibi diktatör başkanın!!

Şu an 7 yabancı var al bi zenci veya Deivid'i forvette kullan veya onu yolla başka gevur forvet, kanat falan getir veya bilinmedik bir yeteneği al dene bari veya veya veya hey allaam ya çıldırdım aldıkları adama bak Trabzondan pesss pesss
Sosyal ağlarda paylaş

Alex said:

“GÖKHAN ÜNAL ÇOK KALİTELİ”

Gökhan Ünal gelirse benim görüşüm onun çok kaliteli bir oyuncu olacağıdır. Tıpkı bizim takımdaki oyuncular gibi o da çok kaliteli. Milli Takım’da da çok önemli işlere imza atmış bir oyuncu. Eğer gelirse bizim takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum.

sanırım bar çıkış yapmış açıklamayı :)

Milliyet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...