Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mortis çok yoğun olduğudan onun yerine ben devam ediyorum. topkapı1 topkapı2 topkapı3 topkapı4 topkapı5 topkapı6 topkapı6 topkapı7 topkapı8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 silikon bazlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 senko said: Kaede said: abi kültürü seven yok banane çekik gözlü bücürlerden karşına japanese high school girl getirecem, sonra bu cümleni hatırlatıp geri çekcem girl'i :) Abi adam sadece 2D cinsellik yaşayabiliyor. Şaka yapmıyorum, olayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 İyide Japanese High School Girl dediğin zaten eğlence sektörüne giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ayrıca ulusal sporları ve ithalatlarının önemli bir yüzdesini oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 xunn said: Abi adam sadece 2D cinsellik yaşayabiliyor. Şaka yapmıyorum, olayı bu. Bence sizin aranızda tensel uyum yok o yüzden başarısız bi ilişkiniz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 İmkansız aşktı. ps: BAAWWWWW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Rainbow Girl (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Tokyoya geldik bugun, 3 yer gezdik grupça Bi otera ya gittik samuray evleri vs tarihi bi mekan. bi Ghibli museum a gittik, EFSANEYDİ, off keşke yeteneğim olsa da animasyon yapabilsem dedim. Miyazakinın çalışma defterlerine kadar baktım eheh . Neyse sonra da Tokyo Towera çıktık etrafta foto çektim, 2 gün sonra osakaya dönünce atacam pc ye şu an usb kablom yok veya birisinden alırsam burda atarım. Valla tokyo osakaya göre harbiden çok karambolmüş. Yarın boş günümüz herkes istediği yere gidebilio tokyoda, akihabaradan başlıcam , artık nere varsa görmek istiorum Gökçen ve Salih yazın burda nerelere gidiim neler aliim die de . Yarın yapiim bütün tokyoyu dolaşabilirim valla xP Bi de hoca otobüste giderken trenlerdeki taciz muhabbetini anlattı, o yüzden erkekler ellerini göstersin falan filan dedi kalabalık metrolarda tepelere tutunarak hehe xP Şimdi de oteldeyim, saat 11 şuan, bütün tayfa ile bi yere gittik yedik içtik , alkolü özlemişim bayadır içmiodum. Fakat daha kendimi japon kültürüne veremedim. Yani salih gibi işin eğlence sektörüne ilgilm var animedir ıvır zıvırdır ama şu traditional kısma giremedim yemeklerinden tut böle havai fişek festivalleri yok çiçek dizme ıvır zıvır sanatı vs. Böle sürekli onlarla iligli işte sunum yapiolar yok bu hafta şurda şu var die ama ilgim yok nedense. Yani beef with rice tarzı benim damak tadıma uygun japon yemekleri yiorum ramen yiebiliorum onun dışında bi de sushi. Ama böle saçma sapan çorbaları sebzeli bilmemenleri falna daha denemedim bile ki chopstick bile zarzor kullanıorum. Bakalım ama daha 1 hafta oldu daha 1 ayım var o zamana kadar alışırım herahlde. Bi de burdaki öğrencilerin sadece 3ü hollandalı ki onlar da deli gibi japon kültürüübiliolar dierlier hep çin kore vs olduu için uzak deiller hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben de geliyordum bu gece nerdeyse japonyaya . ablamlar biniyo gece 11 de.9 gün gezmeye. hava nasıl orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 akihabara butun gununu almaz zaten, gidip bi cilginliği gorursun. Arcade'e gitmişsin zaten, gozune kestirdiğin bi dukkana girer 3-5 manga alırsın okumak için. tsukiji var, dediklerine gore dunyanın en buyuk balık hal'ıymış, en buyukmu bilmemde baya büyük. Gidiyosun havada balık kellerei falan ucusuyo senın kafandan buyuk.ordaki sushi hem daha guzelhem daha ucuz, hem daha taze. harajukuya git dicem ama hafta sonları bitek geliyo gencler oraya bugun bos olur. muze olarak mori art museum var, ama biraz dışında kalıyo tokyonun, dısında değilde, içindede değil. gokdelen falan, mimari bişiler gormek istiyosan shibuya'ya git, internatinal forum'ları var bi tane marunouchide, o baya fantastik bi bina. bunlar yakın birbirine hep, yanı zaten metroyla geziceksin tıkır tıkır ondan ona gecersin, zorlarsan biraz baya gezersin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Fistan said: ben de geliyordum bu gece nerdeyse japonyaya . ablamlar biniyo gece 11 de.9 gün gezmeye. hava nasıl orda? hava çok sıcak aşırı nem var yağmurlar anca gece yağio daha sabah hiç yağmur yağmadı. Tokyoda hava ii olacak yağmur yapmıcak tahminen ama yine de felaket nemli ve sıcak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi valla benim tavsiye ediceğim bi akibaya git bütün çılgınlığı gör gökçenin dediği gibi. Birde shibuya ve shinjukuya git tokyonun taksimin/cadde karışımını gör. shibuya biraz daha genç mekanı, shinjuku biraz daha zengin. Haftasonu gidebilsen çooook daha güzel olurdu ama idare edicen bunların dışında bak millet ne demiş - Eat a sushi breakfast at the Tsukiji Fish Market. - Take a boat ride on the Sumida River from Asakusa. - Enjoy a soak in a local "sento" or public bath. Or one of the onsen theme parks such as LaQua at the Tokyo Dome (Bunkyo) or Oedo Onsen Monogatari in Odaiba. - Go to an amusement park such as Tokyo Disney Resort, which consists of Tokyo Disneyland and Tokyo DisneySea which are the world's most visited and second most visited theme parks respectively, or the more Japanese Sanrio Puroland (in Tama), home to more Hello Kitties than you can imagine. - Check out the hip and young crowd at Harajuku's Takeshita-Dori (Takeshita Street) or the more grown up Omotesando. - Take the Yurikamome elevated train across the bay bridge from Shimbashi station to the bayside Odaiba district, and go on the giant ferris wheel — the largest in the world until recently. - Take a stroll through the Imperial Palace's East Gardens (open to the public daily at 9AM, except Fridays and Mondays). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mortis said: Fistan said: ben de geliyordum bu gece nerdeyse japonyaya . ablamlar biniyo gece 11 de.9 gün gezmeye. hava nasıl orda? hava çok sıcak aşırı nem var yağmurlar anca gece yağio daha sabah hiç yağmur yağmadı. Tokyoda hava ii olacak yağmur yapmıcak tahminen ama yine de felaket nemli ve sıcak olur. bu geceye yetememişler. cuma gece osakaya bilet almışlar :) gezdirirsin artık =P ehue şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Gokhan, hic bakma firsatin oldu mu abi, gercekten japon kizlarinin cinsel organlari blur'lu mu, yoksa cekim hilesi mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çaprazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 1970'e kadar blur abı, sonraki nesiller pixelli doğmuş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 gökhan özledim lan seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 söylesene dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sabah erkenden kalkıp akibaya gittik 80gb lık PS3 ler 40.000 yen .Alsam mı die düşünmedim değil xP, nintendo dsil ara baktım 20.000 yendi osakada 18.000 egörüştük tahminen dönünce osakaya ordan alırım. Bir sürü mekana girdik böle animeler mangalar dergiler bi sürü şey var naapıcamı ne alacağımı şaşırıp hiçbişey alamiorum . Benim yerime burda Salih'in olması lazımdı. Böle mesela 800 yene mi ne cookie gördüm böle MAID in JAPAN yazio böle üstünde anime maid şeklinde falan üstünde çizimler var cookilerin anime. Ondan sonra narutonun böle shiruken falna küçük kutularda var 800 yen civarı şeyler plastik herhalde. Bir sürü manga var haliyle. T shirt almak istiorum emselaa ama t shirtler pahalı hep böle 3000 yen falan oluo ama daha beğendiim bi tshirt bulamadım . Hani işte bleach naruto vs izlediim için böle tahminen işte salih burda olsa her şeyi tanıcağından severdi hehe . Bi de maid kafelerin önünden geçtik , ynaımda kızlar olduğu için hep giremedim tabi. Maid kıyafetinde servis yapıp sana Master falan filan diolar böle elleriyle kalp işareti yapıp böle içeiğine kalbini koyuo modunda saçma sapan sesler çıkariolar şimdi. Hep böle gezerken maid kıyafetli kızlar kapılarda bekliodu. Ha bu arada salih NewType dergisini buldum fakat sizin gösterdiiniz kapaklı deildi ve Volume 2 yaziodu üstünde. 800yen bi tane alıcaktım da bi soriim dedim. ALırım sonuçta var galiba her yerde. Neyse hava bok gibi sıcak, bi de çok az yağmur çiseli , aşırı bi nem var boğuluosun. 12 gibi attım odaya kendimi biraz kestirdim bi konuşma falan yazmam gerekio ödev japonca, akşam üstü 4 gibi tekrar çıkıp o shinjukudur bilmmendir piyasa mekanları görücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bende istiyorum aq japonyaya gitmek ya bu sene avrupaya gidicem hic umrumda deil gonul rahatligiyla hollandada demlenmek disinda omur boyu gitmesem sallamam yane belki bi ingiltere ama japonya dedin mi akan sular duruyo lan gokhan bak google earthte gittigin her yeri isaretle rating ver bende gelecek sene gidersem oralara gidem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yok abi newtype o sayısı dergiye özel mari figürü veriyor o yüzden istiyorduk. Yoksa salla gitsin paran cebine kalsın. Kenarda köşede gezerken ufak tefek birşey görürsen hediyelik kafana göre al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 geldim Tokyodan, bi kaç foto ile gittim yerleri gösteriim! Gundam! tokyo geceleri Ghibli museum Tokyo manzaraları Miraikan ve karı! gece böle liseli fotoları çekmeye çalıştım arkadaşlardan da yardım istedim de onların kamerada kaldı bi kaç tane dedim arkadaşlara karşı bi misyonum var o yüzden yardım edin! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 O köpeğe benzeyen ama köpek olmayan yaratık ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahah şuna bak canı çekiyor suçu bize atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar