barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bir mortisin anıları diye kısa film çek. patiye koy da takip edelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 İyi yolculuklar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tüm patinin hayalleriyle gidiosun Mortis, misyonun çok yüklü. Bu yükün altından kalkarken araya bi high school girl kaçmasın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ahahah adam raid sirasinda japonca calisiyodu ne hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 al abi şu kavga eden çift şivesine bak http://www.youtube.com/watch?v=hwNkJ4Zm6cc&feature=related dafsdfa kolay gelsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 of süpermis. iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben de almanca öyrenmek için manhayma gelcem kaynımgile. ordan da münşene geççez hayırlısıynan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Japonya'ya gitsem sushi komasina girerim lan ben Iyi eglen, bol bol fotograf cek, benim en cok gitmek istedigim ulkelerden birtanesi insallah ben de gidicem yakinda, cok garip bi kultur cunku. Bi de gozunu seveyim hentaidir, pedobeardir, hello kitty'dir falan uzak dur sonra bize de bulastirma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 japonya zaten o 3lüden ibaret değil mi? OH WA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bi hafta erken don lan dicektim ama programi okuyunca iki hafta daha kal diyesim geldi. bankai acmadan donme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bi de japon çiçek düzenleme sanatı ikebana var, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ginaly said: Bi de japon çiçek düzenleme sanatı ikebana var, fyi. ahah biliorum japonyada işte experience etmek istediiniz aktiviteler nedir falana KENDO yazdım gidip hehe çiçek falan düzenlemem başka işim yok. Alırım katanamı açarım bankai mi keserim insanları! budur olayım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Uff süpermiş.İyi yolculuklar.Çok fotograf çek.Başlığı da sık sık güncelle takip edelim.İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 saolun, işin komiği foto çekip koyucam diorum, Bi tane kameram var HP o kadar kötü ki pil aliosun en iisini ,2 foto çekio pili bitio. Ne yapsam QATARdan aktarma yaparken ordan bi kamera mı alsam dandik veya japonyada ikinci el. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fotoğraf makinesini de foundation hedesinden beklemiyosun heralde? :D çok özendim valla süpermiş. bi blog açarsın artık =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 japonyadan alırsın ucuza iyi bişi. capon yapıyo abi bunu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 valla onu da verirlerse efsane olur hehe xP bu arada Osakadaki konserlere falan baktım hazır ordayken bi kaç grup görebiliim die Summer Sonic Fest var Osaka ve Tokyo da aynı anda oluo. Gruplar aynı genellikle sadece günleri değişio yer değtişiroalr modunda fena gruplar yok, özellikle benim kafada 65daysofstatic, Mew, Mogwai vs var. hepsi de aynı gün 8 ağustos tek günlük gitmeyi düşünüorum fakat 14000 yen günlük bilet o da 147 dolar falan edio. Aşırı pahalı pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 su gibi git su gibi gel. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 suşi yapmayı öğren, parayı kırarsın burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kaede said: al abi şu kavga eden çift şivesine bak http://www.youtube.com/watch?v=hwNkJ4Zm6cc&feature=related dafsdfa kolay gelsin sana olm bunu ben bile anlıyorum lan, yok bişi şivesinde bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mortis said: saolun, işin komiği foto çekip koyucam diorum, Bi tane kameram var HP o kadar kötü ki pil aliosun en iisini ,2 foto çekio pili bitio. Ne yapsam QATARdan aktarma yaparken ordan bi kamera mı alsam dandik veya japonyada ikinci el. hehe e bunu onceden soyliyceksin ama, veriridim ben sana makinenın alâsını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 canonun fabrikasindan alir abi en kralini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben alamadım valla, pahalıydı be.. lensimi catlattı haın thy, ordan ikinci el lens almıştım o kadar. oda burdkai iknci elle aynı paraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 oha 2 gün sonra bende osakayım yaklaşık 2 hafta kalıcam. (yok lan nerde be saçmalama) iyi yolculuklar gökoramaichi. arasoichi'yi tanıyorum de osakada her işin hallolur. esnafını iyi tanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dur lan Mortis ben de geliyorum çorabın tekini bulayım bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar