_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 KONO REIATSU!!1! var mıydı repliklerde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Lan ondan sonra otaku diye içeri atarlardı boşver ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 evet sonuna geldim japonya maceramın gece 10 da burdan ayrılıorum ne yazık ki bizim uçak en geç herkes gitti koreliler çinliler sabahtan, yalnız kaldık buralarda herhalde akşama kadar son bi defa çıkar gezerim bi kaç yer. perşembe öğleden sonra türkiyede oluorum. Hemen evime varmak istiorum özledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Beni de özledin mi? Gelince arabayı alalım çıkalım dışarı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Adam canına susamamış, evini özlemiş. Sanırım ince bir çizgi var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 qatarda havaalanındayım 5 saat burda beklemek zorundayım dier uçak 11de tam bir işkence. :/ ve ramazandan ötürü public de yemek içmek yasakmış nasıl bi ortamsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 tutuklanma bir de uy kurallara, banlerlerse açmazlar banı yeni hesap da almak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mortis said: ve ramazandan ötürü public de yemek içmek yasakmış nasıl bi ortamsa öah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 döndüm lan sapasağlam çok mutluyum! gözlerim ağırmıştı çekik gözlülere bakmaktan ehuheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 heheheueh salaank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hayırlı olsun. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 velkam bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hava alanında nasıl bi yasakmış o ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 vatana hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 euh hoşgeldin gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 had hayirli olsun cansin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 mortis sen yokken biz bu cansından cok cektik,cok ağladı sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yalana bak! ben direk kendilerine ağladım cam açıp açıp kjdhskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar