Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tazı mıymış neymiş çok hpızlıymış da yaşlı bi adam KONTROL ediodu hayvanı ahha böle çok sakin bakio ama çok ince çok garip kağıt gibi bi de at kadar boyu var ghibliden çıktım tam otobüse biniom gördüm bu ne lan die gittim yanına sonrai nsanlar geldi ilgi odağı oldu birden . Yaşlı adam da anlattı bişeyler köpekle ilgil ide hardcore samuray japoncası konuştuu için anlamadım pekhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Adamların herşeyi robot olmuş Tokyo geceleri maşallah çarşı pazar gibi Köpekleri çirkin bence. Manzara süper Miraikandaki robotu görünce aklıma geldi bizim tayyeapin robotu vardı akparti robotu o noldu :D Ahahaha diğer arkadaşlarından gelcek fotoğraflarda böyle fino köpek tipli kızlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yok halkın içersine girip liseli çekmeye çalıştık ama çok başarılı olamadık haha şey çok komikti böle haritaya bakioruz metro çıkışında elektronik store a gitcez arioruz yeri bi baktık tokyo bilmmenen high school yazio hass buraya gidelim falna muhabbeti döndü ahhah ya osakada devam edicem bu macerama sizin için burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 aga sana ayakkabi yada camca cami yapsaydik under skirt yapardiniz bide sey top shark yapip ceker misin gokhan biriniz cekcek dieri gidip kadinin ustunu indircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Afgan tazısı o fotoğraftaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 o deil de dün Deprem oldu tokyoda 7.1 ben de hissetitm burdan da tokyoya bişey olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hacı takip ediyorum konunuda yok mu ya şöle fast and furiyoo tokyo dırifoo cool kanlı canlı resimler gitmedikde sayende gitmiş kadar da olamadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 haber bile olmuyor adamların 7.1 i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Topacı açınca yukardaki reklamlarda "samuray kılıcı mı aradınız?" çıkıyor asdsfs hey pati hey! ediy:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yıl olmuş 2009 ben fotoları anca gördüm. ilgiyle takip ediyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hahah abi tokyoda deilim 3 günlüüne gittim öel tokyo drift resimleri koyamiorum oosakanın merkezine yarım saatlik bi mekandayız burazı biraz daha sakin bi yer. Valla öle şeyler ayrıca filmlerde oluo ehhe. Bugfun hiroshimaya gittik, atom bombasının düştüü yerde bi Dome şeklinde bi bina var orayı korumuşlar yıkık halde orayı falan gezdik baya damardı. Müze vardı atom bombasının nereleri yokettiğni gmösteren maket vardı baya büyük etkileyici ve üzücüydü, hehe neyse 2 koreli ile masa tenisi maçı yaptık ellerine verdim ikisininde farkla adamlar önümde diz çöküp, Gökhan Sensei öğret bize falan dediler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 said: adamlar önümde diz çöküp, Gökhan Sensei öğret bize falan dediler haha http://img.sinemalar.com/images/group_image_buyuk/152/Sener-Sen-Hayranlari_12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mortis said: neyse 2 koreli ile masa tenisi maçı yaptık ellerine verdim ikisininde farkla adamlar önümde diz çöküp, Gökhan Sensei öğret bize falan dediler haha Koreli Gosu der kültürsüz. Arkadaşlar, adam giremiyomuş patiye, saydırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ALLAH SENI ... Ne saydırıcaz abi adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gökhan eve aslında sabah 7de döndüm dün de gitmicem dedim ama olimposa gittim laylaylalalay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Koluna takıp getirir bi çekikgözlü, görürsün sonra sabah yediyi olimposu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 şakacı bi insanım ben özümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 olimposta çekilmiş fotoğrafların elimizde mevcut. Daha fazla gizleyemen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yalanÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yalandan kim ölmüş. ben kuyuya taşı atarın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 edit: dabıl post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 olimposa gittim şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 havada da durdunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yau yeni gördüm şu topiği, lan gökhan ne kadar nerd-lamer-n00b aktivitesi varsa yapmışsın arcade'ler animeler. burda kitle bambaşka şeyler bekliyo oluuummm fşldsk edit: yenge kusurumuza bakmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar