Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

BJK ön ağlama seansları başladı gene. Kazanınca "hakeme rağmen", kaybedince "e hakemler" demek için platformu hazırlıyorlar her zamanki gibi.

Rüştü kendisi demiş "evet küfür ettim ama hakeme değildi, duymuş yazmış" diye, siz hiçbir bilgi edinmeden kafanıza göre federasyona saydırmaya devam edin. Tüpçü valla layık be.

Edit: Hakeme değil dediği de "maçın anasını ....." lafı, yüzüne söylemedi de gıyabında söyledi diye suçsuz sayıyor galiba kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Küfür etmiş olsa bile 3 maç ceza maşallah , rüştüye çok ihtiyacımız yok ama bize yapılan muamelenin aynısının başkalarınada yapılmasını bekliyorum. Muhtemelen olmaz tabi, hakemler sağır olur bir anda felan. Zamanında 6 kırmızı çıkartan saygı değer hakemimiz aynı cesaretle bir daha maç yönetebildimi mesela? Düdüğümü asıyorum diyince umursayan olmadı hatta benden birkez daha beddua almıştır =P
Sosyal ağlarda paylaş

Laf HALA o maça gelebiliyor ya, harikasınız valla. Hangi hakemin kariyerinde var maç iptal olana kadar kırmızı kart göstermek? Çoğunda yok bile. PES'te falan olan olayı amatör takım gibi siz gerçekleştirdiniz, suç da hakemin oldu.

Hatırladığım kadarıyla sarı kartların bir tanesi dışında hiç hatalı kart da yoktu. "FBGS OLSA GÖSTERİLMEZDİ BÜHÜ" gibi çarpık bir tabandan yola çıktığınız için fazla tepki gösteriyorsunuz. Örneğin GS derbi maçta 4 kırmızı kart gördü, onda biriniz kadar tantana yapmadı, maçı da berabere bitirdi. Siz ağlamayı seviyorsunuz resmen bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Rewendor said:

Valla Özdil futbolu nerden takip ediyo bilmiyorum da, Fink GS'nin listesine hiç girmedi, dolayısıyla hakkında da böyle şeyler yazılmadı.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım

Gazeteler daha Haldun'un aldığı bir adamı bilemediler o kadar sallamalarına rağmen haha. Kaynak kötü olmuş. xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...