Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 nihat tam hazır değil ama hazır olunca nası olcak ona anlam vermek güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Tenekeadam said: Rüştü gibi bir adam küfür etmişse,kendini bir sorgula yunus düdüğü. Süper mantık ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 batuhan kadroya alınmış. iyi bobo göndericekler sanırsam sonra orta sagaya adam geliyor gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 3 maçını izledim, fink kadar güzel top çalan bi adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Rüştüye 3 maç ceza vermişler lol, bu federasyona zerre kadar güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ayrıca adam doğru demiş yani. yöneticilerde ceza alcakmış galiba hakem aleyhine konuşanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Darksun said: Rüştüye 3 maç ceza vermişler lol, bu federasyona zerre kadar güvenmiyorum. 101.yılımız hayırlı ugurlu olsun tarih tekrarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Her taraftan bastıracaklar bu sene.Çok kavga çıkar.Kavgaların dışında kalıp işimize bakmamız lazım.Akıllı olursak fb-gs birbirini yerken aradan sıyrılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ya siz şaka mısınız? Adam hakeme gidip küfür ediyor. Sizde federasyon diye ağlıyorsunuz... Saçmalamayın Ümit Karan'ın Sivasspor maçındaki kırmızı kartı hakkındaki yorumlarınızı didikleyip buldurtmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ben şakayım.Ben aslında yooouuumm!! Ama vecihi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet şakayız, yunus yıldırım gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yıldırım Demirören Serhat Uluerenle başbaşa program yapmışlar biraz izledim de tahammül edemiyorum ben bu adama Allah Beşiktaşlılara sabır versin diyorum,çünkü hiç bırakmayı düşünmüyor. Başarısız bile olsa bu sezon ortasına kadar her şartta adayım yine dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 BJK ön ağlama seansları başladı gene. Kazanınca "hakeme rağmen", kaybedince "e hakemler" demek için platformu hazırlıyorlar her zamanki gibi. Rüştü kendisi demiş "evet küfür ettim ama hakeme değildi, duymuş yazmış" diye, siz hiçbir bilgi edinmeden kafanıza göre federasyona saydırmaya devam edin. Tüpçü valla layık be. Edit: Hakeme değil dediği de "maçın anasını ....." lafı, yüzüne söylemedi de gıyabında söyledi diye suçsuz sayıyor galiba kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Küfür etmiş olsa bile 3 maç ceza maşallah , rüştüye çok ihtiyacımız yok ama bize yapılan muamelenin aynısının başkalarınada yapılmasını bekliyorum. Muhtemelen olmaz tabi, hakemler sağır olur bir anda felan. Zamanında 6 kırmızı çıkartan saygı değer hakemimiz aynı cesaretle bir daha maç yönetebildimi mesela? Düdüğümü asıyorum diyince umursayan olmadı hatta benden birkez daha beddua almıştır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Laf HALA o maça gelebiliyor ya, harikasınız valla. Hangi hakemin kariyerinde var maç iptal olana kadar kırmızı kart göstermek? Çoğunda yok bile. PES'te falan olan olayı amatör takım gibi siz gerçekleştirdiniz, suç da hakemin oldu. Hatırladığım kadarıyla sarı kartların bir tanesi dışında hiç hatalı kart da yoktu. "FBGS OLSA GÖSTERİLMEZDİ BÜHÜ" gibi çarpık bir tabandan yola çıktığınız için fazla tepki gösteriyorsunuz. Örneğin GS derbi maçta 4 kırmızı kart gördü, onda biriniz kadar tantana yapmadı, maçı da berabere bitirdi. Siz ağlamayı seviyorsunuz resmen bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Suratına top yiyip sarı kart çıkartan hakemler var bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yürü be baggio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 lincolnü kovalayan volkan 4 maç ceza almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Rewendor said: Valla Özdil futbolu nerden takip ediyo bilmiyorum da, Fink GS'nin listesine hiç girmedi, dolayısıyla hakkında da böyle şeyler yazılmadı. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sadece 1 tek sefer 1 tane Gazetede çıkmış. Bu o futbolcuyu Galatasaray'ın transfer listesine sokuyorsa Ronaldinho has Fenerbahçelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sg-1 said: lincolnü kovalayan volkan 4 maç ceza almıştı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.tumgazeteler.com/?a=2474385 http://www.tumgazeteler.com/?a=2472147 http://www.tumgazeteler.com/?a=2491283 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mighty_THoR said: Rewendor said: Valla Özdil futbolu nerden takip ediyo bilmiyorum da, Fink GS'nin listesine hiç girmedi, dolayısıyla hakkında da böyle şeyler yazılmadı. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım Gazeteler daha Haldun'un aldığı bir adamı bilemediler o kadar sallamalarına rağmen haha. Kaynak kötü olmuş. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ordaki vurgu transferin gerçekliği değil, söylentiler çıkmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Gazeteler her sene 3 büyüklere kafadan 50 isim yazıyor abi. Arasından biri transfer olunca da "Hürriyet Ocak da yazmıştı" diye manşet yapıyorlar bir de. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar