aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 delgado ve tabata ile sözleşme yapımıycak, zararınneresinden dönülse kardır. Holosko'ya belki dünya kupasından sonra iyi bi teklif gelebilir. Seneye Nihat eski performansına kavuşacaktır diye tahmin ediyorum. Ortasahaya bi tane über yetenekli, lider bi adam lazım. Çok kaliteli tek bir transfer yeter Beşiktaş'a, yapabileceklerine inanıyor muyum? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tek transfer mümkün değil yetmez abi.Ha altyapıdan 5-6 tane oyuncu çıkartıp oynatırlarsa o zaman yetebilir.Ama o da büyük risk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Wispy said: Abi yabancı nasıl alıcaz ki? Ferrari Sivok Tello Bobo Fink Ernst Delgado Holosko Tabataffs Bir de Zaponun kiralık sözleşmesi bitiyor. Gerçi bir sene uzatırlar belki belli olmaz, takım doğrudan ŞL'ye kaldı ehehe. Nasıl bu adamları satıcaz da yer açıcaz yeni gelecek yabancıya ? Boboya bu performansla kim talip olur Tabatayı kime veriririz. Bunlar hep soru işareti. İşler çok yaş. Takıma bayağı takviye lazım. Mali olarak da sçşlardayız. Ben önümüzdeki sezon da hiç ümitli değilim. ferrari ve sivok kalmalı zaten, holosko'da dünya kupasından sonra denildiği gibi satılabilir ama ben kalması taraftarıyım. Tello'da kalır kesin,ernst desen 35'e kadar yolu var :) Fink'e takım bulacaklar falan deniyordu. Zapo, Bursa'ya komple verilecek falan deniyordu. Bobo ise yine takım bu kadar kötü olmasına rağmen, takımın en çok gol atan adamı. Ayrıca bu adamı senelerdir izleyen takımlar var, yani mesela geçen sene isteyen takımlardan bir tanesine geçen sene söz konusu olan bedellerle olmasa da satılabilir. Delgado ve Tabata'da zaten, yok yani yorum yapmayalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aktiftablet said: delgado ve tabata ile sözleşme yapımıycak, zararınneresinden dönülse kardır. Holosko'ya belki dünya kupasından sonra iyi bi teklif gelebilir. Seneye Nihat eski performansına kavuşacaktır diye tahmin ediyorum. Ortasahaya bi tane über yetenekli, lider bi adam lazım. Çok kaliteli tek bir transfer yeter Beşiktaş'a, yapabileceklerine inanıyor muyum? Hayır. abi bunların zati sözleşmesi varki fes etmen gerek oda para delgado diyelimde tabatanın sözleşmesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi ben fink kalsın kel gitsin derim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Necipi oturtalım bence artık A takıma ya. Kaç senedir alt yapıdan adam çıkaramıyoruz, bu adam oynasın bari. Batuhan gibi karaktersiz de değil. Bozulmaz inşallah. Ortasahaya çok kaliteli bir adam lazım playmaker. Nihattan seneye ben de ümitliyim açıkçası. Ama hayalkırıklığı yapabilir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 necit yerini kesin garantiledi ve bize orta alanda yabancı olayını çözücek işte fink yada keli böyle göndere bilirler dünkü maçta bile golu attırdı adam nası bi giriştir o içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 RamsesII said: tek transfer mümkün değil yetmez abi.Ha altyapıdan 5-6 tane oyuncu çıkartıp oynatırlarsa o zaman yetebilir.Ama o da büyük risk olur Nihat'ın bekleneni vereceğini varsayıyorum. Neden yetmez? Sağlam bi 10 numara yeter Beşiktaş'a. Başka bi eksik yok ki. Gereksiz yaancılar var kurtulunması gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kanatların olmadığına katılıyorum, bütün sene hep ortadan gelmeye çalıştık çünkü REZALET orta yapan sağ sol kanat oyuncuları var. Fink ise çok kalitesiz bir adam bir an önce gönderilmeli adamın yanlış paslarının haddi hesabı yok, her maç deli ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 İsmail Köybaşı ve Ekrem Dağ TSL standardının üstünde oyuncular. Zaten ŞL falan oynamıyoruz, bu adamlar oynasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bana da çok overrated geliyor ismail köybaşı, yani ne biliyim normal 25 yaşında bir oyuncu olsa asla bu kadar popüler olmazdı da gelecek vaadettiği için bu kadar üstüne gidiliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bakalım beşiktaş da neler yok 1)topu oyuna adam gibi sokabilen bir kaleci yok 2)Ferrari iyi güzel ama sadece kesiyor yanına topu oyuna sokabilecek adam yok. 3)defansın sağında adam yok 4)İbrahime birşey olursa defansın solunda adam yok 5)sol açık yok 6)sağ açık yok 7)Adam gibi bir tane forveti yok 8)korner atmasını bilen adamı yok 9)En basit şekilde karşısındaki adamı geçebilecek bir oyuncusu yok 10)adam gibi olanını geçtim en azından sırtı dönük top alabilen forveti hiç yok yok oğlu yok Beşiktaşın en ufak bir şekilde adam olması için bu 10 maddeden en az 5 tanesindeki sorunu gidermesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bir kaç şey eksik kalmış =P *Duran topu kullanmasını bilen yok *Özellikle kornerlerden kafa vs ile gol atmasını bilen HALA yok, ulan 2 seneden fazla oldu türkiye liginin en fazla korner atıp en az gol bulan takımıyız insan biraz utanır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bakalım beşiktaş da neler yok 1)topu oyuna adam gibi sokabilen bir kaleci yok yok, olsa iyi olur ama çok şart değil, zaten Rüştüden iyisini alamazlar. 2)Ferrari iyi güzel ama sadece kesiyor yanına topu oyuna sokabilecek adam yok. Stoperler yeterli bence. 3)defansın sağında adam yok Ekrem DAğ - İ. Toraman 4)İbrahime birşey olursa defansın solunda adam yok İsmail Köybaşı 1. sol bek bence, önümüzdeki sene öyle olacaktır, İbo da yedek. 5)sol açık yok 6)sağ açık yok BJK 4-3-3 oynuyo zaten. 7)Adam gibi bir tane forveti yok Nihat'ın çok daha iyi olacağını varsayıyorum, Holosko da yorgun gelmezse daha iyi olur, bu sezon sakatlık falan yaşadı. TSL için yeterli forvet hattı. 8)korner atmasını bilen adamı yok Tello, Nihat topa iyi vuran adamlar, korner organizasyonları iyi değil genelde, çalışarak olacak bişey. 9)En basit şekilde karşısındaki adamı geçebilecek bir oyuncusu yok Orta sahaya bunları yapacak iyi bi 10numar alınmalı 10)adam gibi olanını geçtim en azından sırtı dönük top alabilen forveti hiç yok Hiç maça gitmedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ah cordoba Ah ya.. adam degajla ayağa pas atıyordu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aktiftablet said: bakalım beşiktaş da neler yok 1)topu oyuna adam gibi sokabilen bir kaleci yok yok, olsa iyi olur ama çok şart değil, zaten Rüştüden iyisini alamazlar. Rüştüden daha iyisini niye alamasınlar ismail köybaşına 6 milyon euro veren takım eminim rüştüden daha iyisini alabilir 2)Ferrari iyi güzel ama sadece kesiyor yanına topu oyuna sokabilecek adam yok. Stoperler yeterli bence. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 3)defansın sağında adam yok Ekrem DAğ - İ. Toraman Toraman sağ bek değil hiçbir zaman olmadı bu dakikadan sonrada olamaz anca şuan yaptığı gibi boşluğu doldurmak için fedakarca oynar Ekrem saldım çayıra mevlam kayıra sadece koşuyor,salıyorsun sahaya yaldır yaldır. 4)İbrahime birşey olursa defansın solunda adam yok İsmail Köybaşı 1. sol bek bence, önümüzdeki sene öyle olacaktır, İbo da yedek. İsmail Köybaşından köyde halaybaşı bile yapmazlar, Beşiktaşa nasıl futbolcu yaptılar tartışılır. 5)sol açık yok 6)sağ açık yok BJK 4-3-3 oynuyo zaten. Beşiktaş 4-6-0 oynuyor ama senin dediğin gibi olsun 4-3-3 oynasın ozaman öndeki 3 ü yok. 7)Adam gibi bir tane forveti yok Nihat'ın çok daha iyi olacağını varsayıyorum, Holosko da yorgun gelmezse daha iyi olur, bu sezon sakatlık falan yaşadı. TSL için yeterli forvet hattı. Adam gibi bir tane forveti yok 8)korner atmasını bilen adamı yok Tello, Nihat topa iyi vuran adamlar, korner organizasyonları iyi değil genelde, çalışarak olacak bişey. Oyüzden iki sene boyunca en çok korner atan takım ol golü geçtim pozisyon olmasın.ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 9)En basit şekilde karşısındaki adamı geçebilecek bir oyuncusu yok Orta sahaya bunları yapacak iyi bi 10numar alınmalı 10)adam gibi olanını geçtim en azından sırtı dönük top alabilen forveti hiç yok Hiç maça gitmedin sanırım. Tabiki gitmedim bu takımı seyretmek için tüpçünün bana para vermesi lazım benim ona değil. Ek olarak sırtı dönük top alan forvetin kimliğini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Besiktasin orta sahasi cok kotu gerisi fena degil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 neyseki messi'den fazla gol attık. bjk 47 messi tüm maçlarda 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 alex gibi oyun kurucu + gökhan gibi bir sağ bek + bobonun yanına hareketli bir forvet bu takımın çehresini çok değiştirir. gidip 7-8 oyuncu alacaklarına bu 3 yere transfer yapsınlar bari ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 olcak olcak bu sene mustafa denizli hangi adamı istedi ise tam oturdu takıma bişeyler olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu sene kim gelecek ve acaba beşiktaş yönetimi X alex eder diyecek, merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ernst, fink, necip gibi 3 tane dmc var. fener ve gs deki dmc lerden bana göre daha iyiler. stoplerlerde ve kalede sorunumuz yok. ismail sol kanatta yavaş yavaş monte olacağını düşünüyorum. bobo bu lig için yeterli bi adam. geri kalan 3 yere nokta atışı yapsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 valla 10 m versinler bursa'dan volkan şen'i alsınlar. sercan mercan değil olay, volkan şen. bize lazım olan adam o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bursanın paraya ihtiyacı kalmadıki, kimseyi satmasına gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ki oyuncular artık büyük kulüplere gitmek istiyoruz vs. de diyemezler. Ayrılmaları saçmalık, ŞL'ye gidecekler, kendilerini gösterecekler. Bursa'nın 'en'leri takımı bırakmaz bu sene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar