LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 abi bu olsa olsa döt korkusu olur diyecem ama fenerbahçe'nin de durumu pek iyi değil korkulacak birşey de yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Nasıl oynarsa oynasınlar, adam yanlı kararlar verirse birşey yapamazkınki zaten. Ben derbilerde uzun süredir rakip takımdan adamın kırmızı aldığını görmedim mesela =P Gelen geçen bizi ilk yarıdan 10 kişi bırakıyor. Bu kadar eksikle yenilirsek bir hayal kırıklığı olmaz zaten, ama hakem faktörü olursa ister istemez sinir olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Karşı takımı biçmeyin siz de, madem atılmak istemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Darksun said: Nasıl oynarsa oynasınlar, adam yanlı kararlar verirse birşey yapamazkınki zaten. Ben derbilerde uzun süredir rakip takımdan adamın kırmızı aldığını görmedim mesela =P Gelen geçen bizi ilk yarıdan 10 kişi bırakıyor. Bu kadar eksikle yenilirsek bir hayal kırıklığı olmaz zaten, ama hakem faktörü olursa ister istemez sinir olursunuz. Bu sene hangi takım derbilerde 10 kişi kaldı bana bir söyler misin ben hatırlamıyorum. Olaya kendi açısından bakan herkes haklıdır ama objektif olalım ben Yıldırım Demirören'de ve Aziz Yıldırım'da Hıncal Uluç potansiyeli görüyorum açıkcası saçma sapan bakış açıları ile ortamı yersiz geriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Her takım yapıyor onu, yenilginin faturasını hakeme çıkarıyor, büyük küçük takım farketmiyor. Biz bu hakemi istemiyoruz diyen bir takıma o hakemi inad olsun diye verildiğini ilk defa gördüm. Çifte standart olmadan hep aynı kararı alacak olsalar eyvallah ama nedense bu tip kararlar hep bize patlıyor. Hele bu kadar tantanadan sonra adam katlederse iyi malzeme olur. Çifte standart dolu zaten lig saolsunlar, biri pet şişe atar sahası kapanır, diğeri adam atar münferit para cezası alır. Bu sefer şişe atar bir halt olmaz. Bizim adam bana demin sarı kart gösterdin ama diye işaret yapar sarı kart işareti yaptın diye adama 2. sarı kartı yapıştırıp atar, başka bir maçta adam kelle kesme hareketi yapar anca basın gazıyla maçtan sonra ceza verirler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Birşey gözardı ediliyor Mhk notlarına göre Cüneyt Çakır,Hüseyin Göçek ve Bünyamin Gezer bu sene yönettikleri her maçta yüksek not alan 3 hakem duruma böyle bakmak lazım bu bir inat değildir. Bir de 3büyükler de dahil hiç bir takım biz bu hakemi istemiyoruz deme hakkına sahip değiller sonuçta bu hakemler var ve bunlar ile devam etmek zorundasınız yöneticilerin art niyeti artık herkesi germeye başladı ama ben art niyetli değilim ve bence bunda inat falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Keşke olmasa, mesela Aziz'in bunu görmek istemiyorum dediği hakemi Fener maçına verdiklerinde federasyon tavır koymuş diyebilelim. Zamanında bizim takımın yarısına kırmızı kart çıkardıklarında bundan sonra böyle ayağını denk alın mesajı yolladıklarında sırf bizim maça özgü kaldı saolsunlar. Hakemde tetikçi olarak kaldı, bırakıyorum dediğindede kimse umursamadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yahu anlamıomusun nedir? beşiktaş jimnastik kulubu hakem atamalarında herhangi sozu gecen bir kurum değil. isterse biz yabancı hakem istiyoruz desinler, mhk o maça kimi atarsa odur o maçın hakemi. sırf beşiktaş kulubu istemiyo diye bi hakem o maça verilmicekse (ki hakem usttede yazdığı gibi bu senenin puan bazında en basarılı hakemlerinden biri, kotu bi hakem değil yani bu maç için) ozmn her maç oncesi 2 takımada sorsunlar bu hakemi ister misiniz diye. ha ayrıca hakem hata yapmaz demiyorum. ama maçtan gunler oncesinden fenerasyon fenerasyon muabbeti yapmak artık komik kaçıyo. biraz mantıklı olun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ben bir Fenerbahçeli olarak Aziz Yıldırım'ın bu tarz konularda yapıcı olmasından çok yıkıcı ve ortamı gerici bir rol üstlenmesini anlamıyorum ve sevmiyorum bu yüzden takımıma sempati yok artık düşmanlık var ben sıkıldım artık misal Beşiktaş-Antalya maçı oynanırken takımıma küfür edilmesinden bunun en büyük sebebi de bu tarz ortamlarda durumu geren Aziz Yıldırım demeçleridir. Artık Yıldırım Demirören ve kurulu da bu işi devam ettiriyor ama arada ki fark Aziz Yıldırım'ın nasıl bir lobisi varsa ses çıkmıyor ama başkası yapınca ses çıkıyor o yüzden de olaylar buralara geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 E iyide 2 takımdanda açıklama geliyor bu olmasın diye diyorum neden bizim dediğimizi inadına veriyorlar o zaman? ne mantıklı açıklaması var söylermisin? Puan bazında yüksek olabilir şaibe olmasın diye başka birini vermek zor olmasa gerek. Ha eğer kulak asmayacaklarsa neden bu maçta bu uygulama? Daha önce bir yığın takım bu,şu hakemi vermesinler diye yırtındı. Bakın hafta sonu adam her 2 şekildede etki altında kalabilir, Aziz yıldırım her derbiden önce hakem polemiği yapmıyormuydu zaten (Özellikle Gs maçlarından önce). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Abi sizin takım Bünyamin Gezer'ide istemiyor ki sizin yönetime kalsa Sanlı Sarıoğlu hakem olsun ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Tek çizgi tuttursunlar artık benim derdim odur, bir karar alsınlar arkasında dursunlar. Dansöz gibi durmadan kıvırıp her takıma ayrı karar vermesinler bir zahmet, artık cidden komik kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Çok rezil bir başkanımız var çoook rezil en azından mesajı düzgün yaz be adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Valla iyi geçiştirmiş bu sefer , TV'de küçük ahmet muhabbeti yapan bir başkandan herşey beklenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 puahah yazık ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bdv msj hkkm kalmdi mahmt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 lan bu nasil bi adam ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sinad said: bdv msj hkkm kalmdi mahmt ahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 fsahdfsafhahdhsad utanmasa ödemeli arıcak herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ABİ AHAHAHHAH o ne lan ben bile öyle yazmıyorum mesajları ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya çıkıp biri hayrına kurşunlasın şunu da kulüp kurtulsun ya izmit'teyim ben aslında, milangaz tesislerine sabotaj mı düzenlesem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahaha ntvspor'da söylediklerine göre Inter, menejerler Quaresma için 3.5 milyon euro istemiş, Beşiktaş'a fazla gelmiş kiralamak için kasıyorlarmış. Eğer doğruysa üstte yazılan şey, Tabata'yı takasta kullanıp üstüne Santon'u falan, altyapılarından bir gençte alalım diyorum, nitekim 8M Euro'luk adam, 2 tane quaresma ediyor efsane tabata'mız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 quaresma 3.5sa caneri almayıp onu alalım biz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 caneri zaten her turlu almayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar