Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ben şu anki luganoya bakıyorum. Türkiye için iyi avrupa için orta karar, büyük takım için yetersiz bir adam Lugano. Büyük takım derken barcelona, manu, inter vs gibi takımları kastediyorum yanlış anlaşılmasın yoksa "gs ye yetersiz fb küçük takım onda oynar" falan gibi bir amacım yok. Kaldı ki pas becerisini geliştirseydi bile eksiği çok fazla. Her şeyden önce karakter olarak sürekli sorun çıkaran bir adam. Büyük takımda kimsenin kaprisini çekmezler koyarlar kapının önüne. Koskoca Ronaldinho'yu koydular kapıya. İkinci olarak güvenilmez bir adam, her an kırmızı kart görmeye, takımı eksik bırakmaya meyilli bir oyuncu. Haliyle oynatmak risk. Son olarak de teknik olarak eksiği çok fazla. Sadece pas olarak demiyorum. Tamam temel defansif özellikleri (oyunu okuma, doğru zamanda doğru yerde durma, adam tutma vs) iyi, ama komple bir futbolcu olabilecek adam değil. Eski "adam adama markaj" günlerinde çok büyük futbolcu olurdu ama bugün futbolda çok daha fazla nitelikli oyunculara bakılıyor. Dediğim gibi "bugün için" türkiyenin en iyi defansı. Ama ı-ıh. Daha fazlası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 lugano serbest kalınca hiçbiyere gidemedi değil gitmeid. çünkü yüksek maaş, vergi vs sebebiyle avrupada alacağı para fenerde alacağı paranın 3te1ine bile gelmiyordu türkiye için iyi bir defans ama dünyanına başka hiç biryerinde alamayacağı maaşları veriyoruz. aynısı bütün yabancılar için geçerli. beşiktaşı bahsetmiyorum bile bizde zar filan atiolar heralde ne gelirse maaşı basiolar ferrariyle lugano birbirlerini iyi tamamlicak bir ikili olurlardı. ama şu haliyle beşiktaştan ferrariyi çıkarıp luganoyu koymak istemem ferarrinin defansif gücü özellikle kafa toplarında çok iyi. inişli çıkışlı performansına da katılmıyorum kesinlikle. adam 25 maç oynadıysa en fazla 3ünde kötü performans vermiştir. yorulsun bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 lugano ilk transfer olduğunda "ülkesinin en sevilmeyen futbolcusu" diye lanse edilmişti zaten. her an kırmızı kart görücek gibi oynuyor demişsin de adamın gördüğü kırmızı kart sayılıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Arkasokak said: lugano ilk transfer olduğunda "ülkesinin en sevilmeyen futbolcusu" diye lanse edilmişti zaten. her an kırmızı kart görücek gibi oynuyor demişsin de adamın gördüğü kırmızı kart sayılıdır... Son 6 GS derbisinde 4 kırmızı mı ne vardı en son rekor olarak. Yeterli. FB'nin Avrupa'da dişe dokunur işler yaptığı zamanlar zaten klasikti Lugano her zaman kırmızı kart görür, Edu da sürekli kendi kalesine gol atar şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 lugano'ya sayılı kart gördü diyip savunmak LAN AHAHAHAHAHA Bende hayranım Lugano'ya, savunurum her şekilde ama adamın bariz en kötü özelliği gördüğü bu gereksiz kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Arkasokak'ın mükemmel iddiaları bunlar :) Daha niceleri var "GS kalecisi orçun" "uefa kupası tesadüf" "devlet altınıyla peşkeş çekilerek uefa alındı" "lugano > puyol" valla Arkasokak'ın yazılarını okudukça şu bölümde harrykewell'a ne kadar haksızlık yapıldığını daha çok farkediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 banada haksızlık yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yok, sana yapilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 PZero said: banada haksızlık yapılıyo sen forumun en underrated yazarısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben farklı bir bakış açısı sunma çabasındayım forum kardeşlerime... yazma diyorsanız yazmam öyle de duygusalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 neden besiktas threadinde fb-gs cekismesi var? tupcu baskan belki istifasını vermis haberi vardır diye geliyorum yok lugano iyiymis de cevresi kotuymus yok uefa kupasını devlet eliyle almıs gs bu konuları o takımları threadlerinde tartıssanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Lugano'nun Ferrari'nin pas özelliği yok demişsin de.. Puyol'un mu var yoksa Real Madrid'in stoperi Pepe'nin mi ? Hani Puyol'u ben de ayrı tutarım da hırsından konsantresinden dolayı .. Misal Pepe'nin Lugano Ferrari'den fln ne fazlası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dEaThMooN said: Misal Pepe'nin Lugano Ferrari'den fln ne fazlası var? O-ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Video çok kötü ama anlatacağımı açıklıcak .. http://www.youtube.com/watch?v=4chR6YBnogQ Şunu o kadar sık deniyo ve %70 80 topu kaybediyo ki, bi stoperin top kaybetmesi demek direk kontra atak yemen demek .. Ayrıca tekniğini de tartışırım .. Sonra kolay kart görüyo, çok agresif .. Onun harici komple defans .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Rewendor said: dEaThMooN said: Misal Pepe'nin Lugano Ferrari'den fln ne fazlası var? O-ha... bu tepkiyi anlamıyorum ben de... barcelona gibi bir yerde kariyerini devam ettirip galatasaray'a gelince eski günlerin ekmeğini yercesine taraftar tarafından afedersin tuvaletini yapsa boncuk aranır oluyor bu gibi bireyler. takım oyunu içinde eriyip gider oyuncular. luganoyu koy barcelona'ya disipliniyle it gibi oynar. yeteneği ve hırsı zaten tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vitesse 2lemiş daha şimdiden genç bjk yı asdassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Takım güçleneceğine,zayıflıyor.Ferrari 45 gün yokmuş.Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 2-2 oldu bekle bizi tuttur cup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hop 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu sene kartal kupalara ambargo koycağı için bu kupayı almasakkta olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vitesi 3 e taktık nihat gol atmıs lan.aglicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tutmayın ramazanı necip iyi oyuncu olacak diyorlar forza hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 PZero said: bu sene kartal kupalara ambargo koycağı için bu kupayı almasakkta olur . QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 necip bu sezon oynarsa önümüzdeki sezon ağlatır türkiyeyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 FM 2010'a kadar ismini duymuş bi kişi yoktu şu meşhur necip'in bugün de yolda görseler tanımazlar bi A takım maçında görmüşlüğümüz yok ama kime sorsak süper oyuncu. FM sen nelere kadirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar