Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

iyide topuz açık arttırma gibiydi. bi siz bi fener arttırdınız. benim bildiğim tabataya sizden başka talip yok. demirören gaza gelip sürekli teklif arttırdıysa bilemicem tabi.
muhtemelen öle oldu asdfa
aslında almayacaktı. antep de satmak istemiyordu. ama son maçtan sonra (gençler) başkan anladı durumu rage'e girdi olay bu
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

sağ cepten sol cebe koymadık.

demirören beşiktaşın cebinden kızıl'ın cebine koymadı.

tabi ki antep'e yar olmayacak bu paralar. ama beşiktaş'a geri geleceğini filan düşünüyorsanız yanılıyorsunuz

senin şirketinin kasasında olacak bi ton nakit para
kendi şahsina ihtiyac oldugunda kullanmıcaksın
pehh...
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
senin şirketinin kasasında olacak bi ton nakit para
kendi şahsina ihtiyac oldugunda kullanmıcaksın
pehh...
cidden anlamadım ne demek istediğini. tabi ki şirketinin kasasında olan parayı kendi şahsın için kullanırsın. ama konuyla ne alakası var? biz de diyoruz antepe giden parayı kullanacaktır kızıl diye onu kastettiysen. beşiktaşla bir alakası yok ama
Sosyal ağlarda paylaş

abi, tamam tabata iyi futbolcudur, beşiktaş'ın isteklerine uygundur, eyvallah... ama yani 8 m euro ya alınacak futbolcu bu mudur yani. yerli olur anlarsın, dersin ki yerli oyuncu yabancı kontenjanını kullanmadım. genç olur anlarsın, daha uzun yıllar var önünde faydalı olur uzun vadede dersin. ama bu mudur yani bu yaşta, yabancı kontenjanında bir futbolcu. yok mu dünyada 8 m euro ya beşiktaşa gelicek adam? ŞL de direkt oynuyoruz lan! yıldızı bugün getirmiceksin de ne zaman getiriceksin. eğer kara para aklama yoksa bu işin içinde ben bişey bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu ortamda tek dobra ve içten konuşan adamdır Sergen

bazen çok mantıklıdır, bazen acaip saçmalar, ama yine de çok severim, en azından içi temizdir, pislik düşünmez, aklından geçen dilinin ucundadır

geçende de Delgado için şöyle birşeyler söyledi ;

" beni arasalar, abi gel bir arjantinli topçu var izle deseler, yaşı kaç derim, ( 26 ) , hangi ligde oynuyor derim, ( İsviçre ), O zaman bırak o adam izlemeye değmez "
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Töre o çalımı atan. Chelsea'nin genç takımında oynuyo bu 92'li Alamancı genç. Bu tip ufak tefek şeyler dışında izlemişliğim yok açıkçası ama gelecek vadettiği söyleniyor, milli takımın da peşini bırakmaması lazım, yoksa ikinci Mesut Özil vakası olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...