Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

adamın sadece yıllık parasını vericeksin
800 bin euro başka para çıkmıyor
hiç zararı yok
gitmemiş gibi bişey işte daha ne başarısızlık diyorsunuz

Öyle değil o iş.
850 kiralama bedeli getafe'ye.
350 de alacağı vardı Beşiktaş'ın yetiştirme bedeli zımbırtısından. sırf bu 2 si gidiyor birde yıllık ücret verirler 3-5 yarasın =)
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Llama said:

hiç zararı yok

Öyle değil o iş.
850 kiralama bedeli getafe'ye.
350 de alacağı vardı Beşiktaş'ın yetiştirme bedeli zımbırtısından. sırf bu 2 si gidiyor birde yıllık ücret verirler 3-5 yarasın =)
Bilmeden konusuosn 850 kiralama bedeli die bisey yok getafeye.Sadece bjk maasını ödüycek 850 o kadar.Anında yazıosunuz bea.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

hiç zararı yok

çok kolay bir mantık dostum

elinde yararlandığın bir oyuncu varsa onu elinde tutarsın
yok tutamıyosan ,beşiktaş kalietsinde bir takım olarak yerini benzer yahut daha yüksek kalitede olan,en azından kalite vaadaden bir futbolcuyla kaparsın,böylece gelecekte o mevkide sorun yaşamassın.
ibrahim kaşın kiralanması ise direk anadolu takımı mentalitesi bence,küçük düşün,ne futbolcu aramaya uğraş,nede vizyona sahip ol
Sosyal ağlarda paylaş

Satın alsalar ben eleştirmezdim ama kiralanması komik geldi açıkçası.
Benim farklı bir sorum var Serdar Özkan sakat mı? Neden oynatılmıyor eğer yetersiz görülüyorsa ve hiç oynatılmayacaksa en azından bi anadolu takımına falan neden kiralanmıyor? İlla harcanıp yok mu olmalı bu futbolcular? İlk çıktıkları zaman oh süper solda Arda sağda Serdar Türk milli takımı kanatlardan parçalar dedik ama... Şu Aydın Karabulut,Serdar Özkan,Aydın Yılmaz 3 lüsünü beraberce Göztepe'ye kiralasalar mesela da onlarla 1.lige yükselse izmir takımı ne güzel olur. =)
Sosyal ağlarda paylaş

torbalar belli oldu gibi şampiyonlar liginde .. hayal kurup kafamdaki en kolay grubu kurdum :

bayern
cska
beşiktaş
debrecen

tabii bizim kura şansımızla bunun oluşması imkansız. bakınız bu sene bize 6 atıp 8 atıp 7 atmayacaklar :

barcelona
inter
beşiktaş
wolfsburg

böyle olur bizim grup 3 aşağı 5 yukarı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off rövanş maçlarının ardından gruplara yükselen ilk 5 takım belli oldu.

İlk maçta deplasmanda 3-2 yendiği Panathinaikos'u kendi sahasında da 2-0 mağlup eden Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaya hak kazandı.

Devler Ligi'nde oynanan diğer maçların sonuçları ve gruplara yükselen takımlar şöyle:

Anderlecht (Belçika) - Lyon (Fransa): 1-3 (İlk maç 5-1) (Lyon tur atladı)

Debrecen (Macaristan) - Levski Sofia (Bulgaristan): 2-0 (İlk maç 2-1) (Debrecen tur atladı)

Maccabi Haifa (İsrail) - RB Salzburg (Avusturya): 3-0 (İlk maç 2-1) (Maccabi Haifa tur atladı)

Zürih (İsviçre) - Ventspils (Letonya): 2-1 (İlk maç 3-0) (Zürih tur atladı)

panatinaykos elenmiş yalnız,
o listeler yalan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...