senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 normal versiyonu yok mu bunun? IMAX mi var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Rock said: Norak said: mmo sunu yapsınlar filmden hemen sora. Healer koyulamazki :P Healer bulunmayan mmo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 senko said: normal versiyonu yok mu bunun? IMAX mi var sadece? Normal versiyonu var. Bizde 2 hafta normal versiyonu, 3 hafta imax i gösterimde tuttular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Tam bir nerdgasm olmuş (tu) ilk yarı koltuğa yapıştım. İkinci yarı hikaye biraz meh olmuş ama sonunu çok beğendim. Soundtrack benim olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 imax izlemeye değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kütüphanedeye zincirlendiğimden bugün gidemedim yaw...yarın gidicem...3D izleyen var mı?varsa nasıl,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Esnaf said: imax izlemeye değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Esnaf said: imax izlemeye değermi? ya ben de izlemek istiyorum ama parama kıyamıyorum. emin olmam lazım. biri çıkıp "oha süper olmuş zınaaaaa" dese de gaza gelsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bence net şekilde değer. Sonuçta filmin görselleri çok uyumlu 3d için. sisteme giriyoruz bırakın 3boyutlu girelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bugün arkadaşlar senaryo yine avatardan iyiydi dediler, paraya kıyarsam gidicem imaxe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 istinyepark imaxe giderim ben buna bu hafta inşallah yer bulunur karne çcouklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Soundtrack'in abartilacak bi yani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Jaxx said: Bugün arkadaşlar senaryo yine avatardan iyiydi dediler, paraya kıyarsam gidicem imaxe. Kurtlar Vadisi: Filistin bile Avatar'dan daha zengin ve yaratıcı bir senaryoya sahiptir muhtemelen :p Ben Tron'u sadece ismen bilirdim ve çok çekici gelmezdi, onun için gitmeyi düşünmüyordum ama gala davetiyesi geldi hadi gideyim dedim, hiç pişman olmadım. Orjinalini bilmediğim için sevenleri yorumuma çok güvenmesin yine ama "vereceğim paraya değer mi ki" diye sorgulanacak bir film de değil yani, vakti olan ve Sci-Fi/efekt sevenler gidebilir çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hala Avatar'in basarisinin senaryosu olmadigini anlayamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 @ Marveloth; yok ya güzel bence tabi beğeni meselesi,benim hoşuma gitti indirdim müzikleri ve evet ben de tron 1'i seyretmedim,ilk defa bunu seyredicem ama hakkındaki haberleri yakından takip ettiğimden bayağı merak ediyorum.bugün gidiyorum bende inşş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 (tu)(tu) rep yani. Marveloth said: Hala Avatar'in basarisinin senaryosu olmadigini anlayamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Manyak laf manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Silphatos said: istinyepark imaxe giderim ben buna bu hafta inşallah yer bulunur karne çcouklarından Biz ilk güne bilet almıştık yani düne, sonra arayıp thy grevi varmış ve gümrüklerden mal gelemediği için IMAX kopyasıda gelemiyo dediler. Bizde kanyonda gittik yani imax için beklemek lazım biraz. Zaten çatlamıyosanız izlemek için bekleyin kesin kocaman ekran güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben daha istanbulda bile değilim zaten pazartesi gidecem, her halde haftaiçi hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 istinye park imax'te izledim bende , cok begendim. epic bir film demem ama genede cok guzel. gidicek arkadaslar ilk filmi izlesin bir sekilde yoksa cogu sey anlasilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İlk filmi izleyip giderseniz zevki katlanır. Soundtrack süper valla filme gittiğimden beri dinliyorum, doyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ilk filmi izlemedimda bunu beğendim baya. Efektler 3D fln baya iyiydi. Olivia Wilde <3 ayrıca Birinci film sorusu Flynn flashbackte kendi başıan gelenleri anlattığı kısım birinci filmde olanlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hayır, Legacy'deki flashbackler de ilk filmden sonra gerçekleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Baggio said: Manyak laf manyak laf. avatarın senaryosu bence de çok sığ, 2/10 verdim ben de nitekim filmi izlemeden sadece srt dosyasını okudum, hakikaten çok sığ bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Yazik olmus gold. keske 3D izleseymissin filmi imax bi salonda. O deneyim suan hala hicbir filmde yok. Devam filmlerini 4 gözle bekliyorum. Avatar'dan sonra 3D furyasiyla vizyona giren tonlarca kolpa filmi izledikce Avatarin degerini daha da bi anliyo insan. James Cameron cok iyi bi is cikartti bu filmle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar