Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bizim eski evin altındaki komşunun 2 çocuu vardı paso bağrışıolardı mühaha :D şimdiki evde ses seda yok paso ben bağrıom ama tam karşı komşumuzun kızı ve annesi paso kavga edio tabi oda başka bişi :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oha böyle bişey varsa bizim üsttekini biz hapse attıralım!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: bedeviizz, 09 Haziran 2004 12:51 tarihinde demiş ki: polisin başka işi yok muymuş da böyle bişey için geliyolarmış. ayrıca bu kadın kaç senesinden kalmış böyle zırt pırt polisi arayan bi tip herhalde. allala bak şimdi benim de sinirim bozuldu. bizim arkadaşların evinde de va bunlardan bi tane. sabah 9, öğlen 2, gece 5 fark etmez kaçta gelirsen gel evine, merdivenden yukarı çıkarken kapıyı açıyo, bakıyo tekrar kapatıyo. bir gece bu kapıyı açtı, biz de lafa tuttuk gece gece bir saat havadan sudan bi daha çıkmadı dışarıya. nedemek polisin bi sii yokmu ? ben almanyada yasiorum, burda cit cikardin mi polis gelio.. gerekirse cevreyi rahatsiz ettin diyer 100 euro ya kadar cikabillen cezalar ödüosun... polisin baska isi yok mu demissin ? elbette var, oda zaten o yüzdfen oraya gelio... burda hala rahatsiz olunca polisi arama olayi var... yasli kafa ile bi ilgisi yok... ha bu arada, bizim bi komus var, yanimda oturuo gavat, bizim daireler tek katli yanyana, baska kimsede yok bizim burda kimse duymas seetsen yani, müzigi acarsan =) bizde öle boyna acaris birbirimize böle bangir bangir, sora karsilastik mi, cok acarsam söle kisarim falan dioz geyik gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Alt komsuya tazminat davasi aciyor peder bey haha komedi ya.. Olaya bak[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bizim yanda bi kadın var boyna oğluna bağırıp duruyo sabah yine bağıriodu.bi kere ben hol deydim yan taraftan biri hapşurdu holdende yankı yaptı bende ''ohaaaaaaaaaa'' diye bağırdım.sonra ''çok yaşa'' diye bağırdım.ses gecikmedi ''sende gör'':Dsper iletişim var yani. diğer komşu zaten adam 93 yaşında bütün apartmanla papaz bi bizle iyi pazar torbalarını taşımıştım bikere,bana nasihatlar falan verio amcam ''sigara içmeyin etmeyin'' falan. amca bide türk sanat musikis söylüo yaş 93 ama bi döktürüo bağıra bağıra duyuluo ses bizim evden tv'nin sesinide fulllio.yaş 93 tabi bizde he he dioruz.bi kere amca apartman ahidatını ödemeyi eciktirmiş yöneticide buna laf mı sokmuş ne amca sinirden apartman kapısının camına direseği bi koymuş tuzla buz:)çok şekil apartman bizim ki. bide ilk katta bi yosma var bütün gün camda ağrızalı ağrızalı die laf atıp duruo dellendirio beni delircem bi gün o olcak.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Muahaha sizin apartman tam filmlerdeki gibiymiş :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 en rahat benim valla ev ev deil huzur evi:) karşı daireyi saymassak en gençleri 60 yaşında falan kalan 75ten başlıyo bi üst katın gürültüsü oluyor (o da 78 falan heralde:)) o da sakarlıktan eşya falan düşürüyo. bende az futbol oynamadım evde hala oynuyom:) da hiç çıkan eden yok (müzik sesinden duyamıyolar heralde:D)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 wala bızımde ust kom$u baya bi ara temıslık hastalıgı tutmu$tu kadın her gun halı sılkıodu ee sılktıgı halılarda bısım balkondakı asılı cama$ırların uzerıne toz du tuydu vs bırakıo annem de fıttırıodu.kadını kac kes uyardık yok dınlemeıd ama nası olduysa duseldı bu aralar..bende kafama estıkce son ses musık dınlıorum son 3-4 gundur ses cıkaranda yok hos..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ali silkeleyenlere en iyi cozum haliyi tutucaksin hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o tozun altına gıremeye deger mı?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bir daha yapmayacak derecede saglarsan evet :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o zmn dırek halıyı asagıya cekerek balkondan apt yere dusurmek en ıı cosum bıda sılkmeye yemes :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yıl 1997, Mekan; beşiktaş dikiltaş. üniversitede orenciyim ve evde 3 kisi kaliyoruz ben abim ve kuzenim. bir akşam daha dorusu gece cay iciyoruz saat 12 sulari. bende daha yeniyim mekanda. merdivenden bi ses geldi ve kapimiz tekmelenmeye başladı. ehe baya korkmuştum ama bu duruma alışkın abim ve kuzenim kapiyi actılar altta ki hayvan komşumuz elinde merdaneyle gelmiş bizi dovecek. sebeb televizyonun sesi fazlaymış. Agız dalası, tehditler falan. ertesi gün polise gittik esas komedi ordaydı.komsere "işte bi uyarsanız belki korkar" gibi bi laf soledik komser bize " biz öcümüyüz adam korkutcaz" dedi. ve peşinede "madem kapınıza geldi dayandı içeri cekip hışırlasaydınız biraz suclu olmazdınız haneye tecavuz" dedi. Ondan sora da yine cok kavgamız oldu hayvanla amalışmıştık artık en sonunda adam bize " ya ben sizi öldürecem ya da siz beni " demişti hehe. tabi bi çok akşam evlerinden gelen ses binayı yıkıyordu karisini, cocugunu dovmeler falan tam bi manyak. tipi de hani bi reklam var ya "ne yiyonuz burda" diyen bi tip var ayni ole ehhe Yıllardır yasadıgım sehirde komşularla aile gibi olmaya alışınca böle bi durumla karşılaşıldıgında insan korkuyor. istanbuldan tiksinmeme sebeb olan nedenlerden sadece biriydi bu:)[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 [Bu mesaj Soth tarafından 10 Haziran 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nie kendı msjını tekrar alıntı yapark postladın?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 belli kiş yanlışlık olmuş külyutmaz öğretmen modunda hesap sorma tribi nedir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 icimden geldı de yaparken sana sormayı unuttum prdn[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: arcane, 09 Haziran 2004 12:22 tarihinde demiş ki: bizim alttaki de bi başka çatlaktı 80 yaşında kadın olmasa terbiyemi bozardım + döverdim boşuna ev alma komşu al dememişler. ha yani 40 yaşında adamın biri olsaydı dövücektin :D[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar