sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 700-800 arası bir desktop almam lazım yarın acil :) paticik ahalisinin engin donanım bilgisine danışaraktan tavsiye istiyorum.vatan,bimeks gibi bir yerden olması tercihimdir,izmirdeyim. edit: oyun falan oynanacak herhalde,bu crea gibi toplama markalarda arada dandik parçaya dikkat etmeyip kazık yemeyelim,en azından şu olsun bu olsun bunlara dikkat et derseniz minnettar olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 2. el bölümünde bi pc var, güzel de bişey de fiyatta anlaşır mısınız bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kredi kartıyla alınması gerekiyor nakit olmaz... http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36042 http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38287 şu ikisini buldum ve gerçekten donanımdan hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1003&uid=105946 ve bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 genel olarak kullanimini ve ozellikle bisey istiyormusun onlari belirt ben yardimci olmaya calisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 işte dediğim gibi bütçe bu civarlarda özellikle istediğim birşey yok.ama external dvd writer'ım var yani yenisine gerek yok ayrıca external hdd var hdd'sinin de büyük olmasına gerek yok.amd mi intel mi hiçbir fikrim yok.kullanımına için ise arada oyun oynuyorum en yenileri olmasa da güncel oyunları kaldırabilecek bir makina olursa iyi olur.öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 gosterdigin 3 makine de donanim acisindan oldukca vasat makineler, benzer fiyata daha mantikli makineler toplanabiliyor. onlari dusunme oncelikle. monitor oluyor mu bu fiyatin icinde belirtmemissin, ilk iki ornek makinede olmasina ragmen son hp de monitor yok mesela ayni fiyatta olmasina karsin. bende o acidan bi monitorlu bide monitorsuz bir makine onericem karsilastirma olmasi acisindan. birincisi bu fiyatta makine alirken upgrade e de acik olabilmesi acisindan benim birinci tercihim piyasaya uygun fiyatta giren 45nm lik athlon x2 lerden kullanmak. bunun uzerine 770 chipset uzerine 110 dolar civarindaki fiyatiyla 4770 koymak, 2gb ddr3 ram kullanip birde guzel bi psu/kasa ile tamamlamak yaklasik 750 liraya patliyor -monitorsuz olarak- ikincisi yine performansli bir makine ama gelecegi yavas yavas sonen bi platform, e5200 ve g41 chipset uzerine( monitor yuzunden ekran karti almiyoruz onboard grafik intel 4500 kullaniyor ki idare eder) toplaniliyor. bununda fiyati 550 lira civarina gelir, uzerinede 200 liraya 19 inchlik monitor alinabiliyor. sececegin yola ve monitorun varligina gore parcalari tam olarak yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 öncelikle teşekkür ederim vakit ayırdığın için. dün vatana gittim şöyle birşey topladılar. amd x2 2.8 ghz 3 mb cache 86$ amd 780g ddr2 1066 mhz hdmi&dvi anakart 101$ 4gb reaper ddr2 800 mhz 78$ 512 mb 128 bit agp ekran kartı 80$ cooler master kasa 73$ (bu kasa olmasına gerek var mı dedim daha dandik kasa alırsan işlemcini kulllanamassın dedi.) 320 gb samsung hdd 51$ 700 tl yapıyor bu seçenek monitörsüz. açıkçası senin 2. yazdığın daha mantıklı geldi diğer türlü 1000 lira civarına çıkacak ki adam gibi kullanamayacağım makine için gerekli değil.Dediğin gibi atıyorum sonradan ekran kartı alarak desteklenebilecek(ve ram tabi) monitörsüz 500-600 civarı bir sistemi tercih ederim şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sipeyskeyk said: (bu kasa olmasına gerek var mı dedim daha dandik kasa alırsan işlemcini kulllanamassın dedi.) "yemineet?!" diye tepki vermen gerekiyo burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 valla ben anlamam,adama inanmadım zaten de size sormakta yarar görüyorum :) gidip 50 $ a falan idareten bir kasa alsam sorun yaşamam heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya kasa falan problem değil de. sistem önersenize lan.ne biçim adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sistem iyiymiş de, ekran kartı dandik gözüktü gözüme. 512mb 128 bit ne yav, geforce fx 5200 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bilmiyorum ki geforce da modelini sormamıştım. HD3650 GDDR2 512 mb 128 bit agp ekran kartı diyor. ben bitane kendim yaptım ayrı 9600 gt 512 mb 256 bit iyi midir ? arada 30-40 tl fark var niye 128 bit koyduysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Madem monitorsuz ve ileride upgrade e izin verecek bir makine dusunuyorsun soyle iki soyledigimin ortasi biseye odaklanmak daha mantikli olur. once vatandaki arkadas speclerinden yanlis anlamiyorsam x2 5600+ windsor koymus, ortada 5200+ brisbane ve 4400+ brisbane varken secilmesi mantiksiz ve pahali bi islemci. bunun yerine cogu testte e8400 ile 85 dolar civarinda kafa tutan x2 250 den haberdar degilmis heralde. birde pcie slota agp ekran karti gibi bisey goruyorum, artik sen mi yanlis not aldin, arkadas iyice mi sacmaladi bilemiyorum. bunun yerine benim onerim, 780g am2+ chipsetin uzerine x2 250 takip, geriye arzu edersen alirken , istersen sonra almak uzere bi ekran karti takmak olur. ekran karti icinde bu makineyle kullanmak icin 2 secenek var, 4830 ve 4770. 9600gt ye ben olsam bu alternatifler varken bulasmam. parcalara ayri ayri gelirsek; athlon II x2 250 gigabyte 780g ud3h 2 veya 4gb ram, (chipset tek kanalda 1066mhz ustunu calistiramayabiliyor bunun icin alacagin yere gore model soyleyebilirim daha sonra) aopen h600 b48 (450w fsp uretimi orta-yuksek verimlilikli psu lar kullaniyorlar fiyat/performans gayet uygun) veya ekran karti da eklemeyi dusunuyorsan daha sonra akasa zen 520w alinabilir 10 dolar farkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mr_Hand said: sipeyskeyk said: (bu kasa olmasına gerek var mı dedim daha dandik kasa alırsan işlemcini kulllanamassın dedi.) "yemineet?!" diye tepki vermen gerekiyo burda. Ya da "Saçlarımı yıkamam lazım" deyip koşarak çıkacaksın dükkandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 söylemeyi unutmuşum afedersin,bazı nedenlerden dolayı vatandan almak zorundayım,ve sanırım hepsi yok vatanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 mobo //http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=35162 cpu //http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38664 ram //http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMMEM&br=CORSAIR&K3=PC (son cikan fiyata gore sen secersin artik) kasa //http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36109 disk //http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36357 ekran kartida eklemek istersen ati hd4830 veya hd4770. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çok teşekkür ederim ya sağol.20 dk sonra çıkıp almaya gideceğim çok iyi oldu son bir tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ekran kartı sonra alıcam sanıyorum kısa bir süre bana sıkıntı yaratmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Evet, belki yuksek gereksinimli oyunlari oynarken sikinti yasayabilirsin/oynayamazsin bi sure ama hazir yeni kart duyurumlari da geliyorken fiyatlarin biraz dusecegini tahmin ediyorum okullarin acilmasini takiben. beklemek mantikli olur herturu senin butcen icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tamamdır,parçaların çoğu da izmirde yok 1-2 gün beklicez artık :) çok teşekkür ederim tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hayırlı olamadı malesef :) anakart sadece topkapı elmadağ ve avcılarda var.aradım gidip o mağazalardan almanız lazım dedi gerizekalılar.ya internete veya izmire düşmesini beklemem lazım ya da değişik bi kombinasyon yapmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar