HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 o da kanserdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Cystein said: Agmahan said: evt 2 sayfa önce verilmiş, 1 sayfa baktım sadece neyse bakalım o sarışın hatun gene olsun da koca bi sezonu izleyip halen bu mentalitede izleyebilen insanların arpa katsayısına hayranlıkla bakıyorum. arpa fazla beyin bedava kenks :D anlamadım nesi var bunun ? filmdeki kadınların çoğu taş gibi, evet sarışın hatun olsun. nesi yanlış bunun hakkaten anlamadım ? adam kadınlar olsun diğer şeyler kaldırılsın dememiş. dizinin herşeyi kötü, sadece kadınları da güzel dememiş. koyduğun smileyden belli "arpa katsayın" gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 artislik yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 üşüyoruz andy reyiz wentworth ne yea, öyle hapisten kaçan asi çocuk olmaya benzemez bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 arkadaşlar hakkaten yeni sezon ne zaman geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 oha süperrr.. bişey kalmamiş nası ozledim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yeni sezon değil Ocak'ta gelen, mini-series bu arada, karışıklık olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Spartacus gelmeden onceki olaylar. Crixusdan onceki champ ve crixususun champion olması falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 mini sezon ne ya, hikayenin kaldigi yerden devam ettirseler ya bana ne crixustan fln odun gibi herif zaten. tam dizi tuttu hadi simdi oncesi, onunda oncesini cekelim para kazanalim mantalitesine girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 adam kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 baska adam mi yok dunya da biton kasli yakisikli adam vardir, koysunlar bi tanesini iste. adama gecmis olsun tabi, kurtulur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 supermende attan dustu mesela, biton superman cikti ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben varım mesela kaslı yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Offf senko barzo musun kanka ya laflara bak. Adam önce iylesti dediler ok 2. sezon geliyor ki hazırlıklara falan başlamışlardı. Sonra kanser nüks etti yani yeniden ortaya çıktı adam da baybay ben kaçar dedi olay bu. Adamlar da hemen hist kasli sen gel diyip adamın birini almak yerine oturup biraz tarttılar napsak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 senko said: supermende attan dustu mesela, biton superman cikti ondan sonra süpermen motorsikletten düştü, adam ölmeden yeni film cekmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 attan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 eminmisin be? ama ikinci kısmı doğru. ben büyüyünce motor alıcam derdim, süpermen motordan düştü felc oldu derlerdiler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Christopher Reeve attan düştü abi, motordan düşsen ne olacak allahaşkına:). Motorla anca kaza yapsan sakat kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet attan düştü motordan düşse belki ölürdü en fazla ne olabilir ama attan düşmek diyince orda bi dakka durucaksın adam attan düştü boru değil at demek ne demek canlı bişey bi kere at ve binlerce yıl bize yardım eden bi hayvan asil duygulara sahip bi hayvan bazı insanların en iyi dostudur ama bi kere düştün müydü orda bi dakka durucaksın düşünüceksin ben niye düştüm bunun konseküansları neler olabilir diye sonuçta attan düşmek kimilerince patetik bir event olarak algılansa da her insanın başına gelebilecek bir şey o yüzden motorsikletle attan düşmeyi karıştırmayın çünkü zaten motorsikleti insan yapmış, yani sen ne yaparsan ne komand verirsen alet onu yapıyor başka bir şey değil bu yüzden lütfen biraz daha atansiyonlu bir aura dahilinde mesajlarımızı atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bi artis daha geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 saeros.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 senko said: baska adam mi yok dunya da biton kasli yakisikli adam vardir, koysunlar bi tanesini iste. adama gecmis olsun tabi, kurtulur umarim. bi ton kaslı yakışıklı var ama kaslı ve yakışıklı bir şekilde dünyayı kurtarmak Cuce'nin işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 smarthan said: bi artis daha geldi artis mi ne artisi artis ne arar lan batide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar