Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 biliyordum kandırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Brigand said: ahahha bizim shemaleden haber var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yok olum ses seda yani shemale olmadığını görüp içimi rahatlatmak istiyodum "memelerini beğendiğim hatun shemale değilmiş sadece dizi icabı o roldeymiş" diye ama olmadı malesef. yine de sanmıyom gerçek shemale oynatmazlar rol icabıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yalnzı cok iyi oynuyo kadın, hiç beklemiyodum. canım spartacus cekti bulamıyorum bu dizi yüzünden, neyse son iki bölümdür toparladı baya, bu bölüm iyidi baya. gereksiz vahset vardı ama, düşününce cehenemin dibinin dibini nalatmak icin gerekli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi bugün habertürk(idi sanırım) xena soyundu sevişti diye haber yapıp diziden ss alıp koymuş abazalar hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 4 bölümü çıktı di mi sadece? indirdim izliyim cuma günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Flassh said: abi bugün habertürk(idi sanırım) xena soyundu sevişti diye haber yapıp diziden ss alıp koymuş abazalar hahahahah bir tek türkiye'de böyle bir haber çıkmıştır ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Flassh said: abi bugün habertürk(idi sanırım) xena soyundu sevişti diye haber yapıp diziden ss alıp koymuş abazalar hahahahah yastık vardı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dün nukiyle ilk bölümü izledik. Bitiremedik. 300 çakması gibi geldi gore efektleri hem kalitesiz hem de gereksizdi. Baya başarısız bulduk. İlginç geldi bu kadar tutulması. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 zaten 1. bölüm en kötü bölümü. ondan sonra daha güzelleşiyor efektler daha bi yerine oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Başarısız pilot dizi katledermiş :P bakalım izlerim o zaman belki ilerleyen bölümleri de birinci bölüm çok vasat geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1. bölüm leş ya bakmayın, 2-3 sonrası rome havasına bürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1. bölümde daha iyi dövüşüodu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tavsiye eder misiniz izliyeyim bende eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 smarthan said: 1. bölümde daha iyi dövüşüodu sanki ha bende bunu diyecektim ilk bölümde savaşta falan çatır çatır kılıç sallayan adam arenaya çıkınca eli ayağı tutuldu bir anda. Bir de sanki karısı bana isyana neden olacak şeymiş gibi geliyor. Gözünün önünde mazallah ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://cdn2.ioffer.com/img/item/523/993/56/LEONIDAS_HELMET.jpg +300 damage veriomuş. çıkarınca kalıo öle asdsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yurdunun ovalarında, kendi sicasıyls kalkanıyla tabiki daha duzgun dovusucek adam. bide ilk iki bölüm bildiğin şovdu, 3 ve 4 de sonunda biraz konu işlediler, adam gibi bi hikayesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Aket-Atum said: ilk bölümde savaşta falan çatır çatır kılıç sallayan adam arenaya çıkınca eli ayağı tutuldu bir anda. orda psikolojik alt yapı var, ki esasen tarihi gerçeklere de uymuyor değil. roma arenasında en cengaver savaşcılarla, dünyanın (roma imparatorluğunun elinin uzandığı) diyarlardan gelen canavarlarla (aslan, kaplan vs) ve barbar kavimlerin tutsak savaşçıları kapışırlardı. e koca bir imparatorun 2 kediye, 4 barbara karizmayı çizdirmeyeceğini düşünürsen... bizim oğlanın maymun olması gayet normal. okudum, ama toplayamadım. anladınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi sonucta arenada, iberyalısından kartacalısına, trakyalısınıa iskitine sakasına heryerden bildiğin ilk cağın en cengaver kavimlerinden insanlar geliyo, onların arasına romalı düdükleri atmıyolar zaten. Rezil rusva olurlar. O bi sürü savascıdan en delikanlılarını Roma lejoınerini temsil eden Murmillo yapıyolar, daha tırt olanları daha düşük ekipmanlı gladyator ceşitlerine sokuyolar. Genelde Murmillolar kazanıyo haliyle, yasasın roma lejonları oluyo sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 He bu arada ben bir hata yaptım wikipedia'dan spartaküs ile ilgili yazıları okudum Roma tarihinin büyüsüne kapılarak, spoiler yemekte olduğumu sonradan farkettim :) Şaka tabi bu , yemişim diziyi sonunu biliyoruz zaten ama ara bazı olayları da öğrenmiş oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Adamın savaş alanında rakipleri %95 az eğitimli sıradan asker ama arenada karşısına gelenlerin hepsi kendisi gibi hayatta kalma becerisi yeteneği olan tipler ve bu yüzdende ki maymun oluyor ha bire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi karşısındakide eğitimlidir maymun olur tamam ama sonuçta kendiside bişiler biliyordu ilk bölüme göre. yani hiç bişi yapamadan yıkılmaması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Heirf bildiği herşeyi yaptı ama kendisininde dediği gibi rakibi hiçbir açık vermiyordu yani karşısındaki de papuanın yenilgisiz şampiyonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi onu demiomki onda yense zaten daha izlemezdim. 2. bölümde çaylak bi herif vardı. bi teknik öğrenmiş sözde zenciden. o mesela yeniodu gibi. bişi yapamıodu ona. sen ki yılların savaşçısı. dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 İyi de arenayla savaş alanı çok farklı. Mesela arena no:1 elemanı salsan, omgwtf diye kalır binlerce adamın arasında. Aynı şey arenaya çıkmış masum köylü için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar