Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok olum ses seda

yani shemale olmadığını görüp içimi rahatlatmak istiyodum "memelerini beğendiğim hatun shemale değilmiş sadece dizi icabı o roldeymiş" diye ama olmadı malesef. yine de sanmıyom gerçek shemale oynatmazlar rol icabıdır o
Mesaj tarihi:
yalnzı cok iyi oynuyo kadın, hiç beklemiyodum.

canım spartacus cekti bulamıyorum bu dizi yüzünden, neyse son iki bölümdür toparladı baya, bu bölüm iyidi baya. gereksiz vahset vardı ama, düşününce cehenemin dibinin dibini nalatmak icin gerekli biraz.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

abi bugün habertürk(idi sanırım) xena soyundu sevişti diye haber yapıp diziden ss alıp koymuş abazalar hahahahah

bir tek türkiye'de böyle bir haber çıkmıştır ha
Mesaj tarihi:
smarthan said:

1. bölümde daha iyi dövüşüodu sanki

ha bende bunu diyecektim

ilk bölümde savaşta falan çatır çatır kılıç sallayan adam arenaya çıkınca eli ayağı tutuldu bir anda.

Bir de sanki karısı bana isyana neden olacak şeymiş gibi geliyor.

Gözünün önünde mazallah ...
Mesaj tarihi:
yurdunun ovalarında, kendi sicasıyls kalkanıyla tabiki daha duzgun dovusucek adam.

bide ilk iki bölüm bildiğin şovdu, 3 ve 4 de sonunda biraz konu işlediler, adam gibi bi hikayesi oldu.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

ilk bölümde savaşta falan çatır çatır kılıç sallayan adam arenaya çıkınca eli ayağı tutuldu bir anda.

orda psikolojik alt yapı var, ki esasen tarihi gerçeklere de uymuyor değil.

roma arenasında en cengaver savaşcılarla, dünyanın (roma imparatorluğunun elinin uzandığı) diyarlardan gelen canavarlarla (aslan, kaplan vs) ve barbar kavimlerin tutsak savaşçıları kapışırlardı.

e koca bir imparatorun 2 kediye, 4 barbara karizmayı çizdirmeyeceğini düşünürsen...

bizim oğlanın maymun olması gayet normal.

okudum, ama toplayamadım. anladınız işte.
Mesaj tarihi:
abi sonucta arenada, iberyalısından kartacalısına, trakyalısınıa iskitine sakasına heryerden bildiğin ilk cağın en cengaver kavimlerinden insanlar geliyo, onların arasına romalı düdükleri atmıyolar zaten. Rezil rusva olurlar.

O bi sürü savascıdan en delikanlılarını Roma lejoınerini temsil eden Murmillo yapıyolar, daha tırt olanları daha düşük ekipmanlı gladyator ceşitlerine sokuyolar. Genelde Murmillolar kazanıyo haliyle, yasasın roma lejonları oluyo sonuc.
Mesaj tarihi:
He bu arada ben bir hata yaptım wikipedia'dan spartaküs ile ilgili yazıları okudum Roma tarihinin büyüsüne kapılarak, spoiler yemekte olduğumu sonradan farkettim :)

Şaka tabi bu , yemişim diziyi sonunu biliyoruz zaten ama ara bazı olayları da öğrenmiş oldum :D
Mesaj tarihi:
Adamın savaş alanında rakipleri %95 az eğitimli sıradan asker ama arenada karşısına gelenlerin hepsi kendisi gibi hayatta kalma becerisi yeteneği olan tipler ve bu yüzdende ki maymun oluyor ha bire.
Mesaj tarihi:
abi onu demiomki onda yense zaten daha izlemezdim.

2. bölümde çaylak bi herif vardı. bi teknik öğrenmiş sözde zenciden. o mesela yeniodu gibi. bişi yapamıodu ona. sen ki yılların savaşçısı. dimi
Mesaj tarihi:
İyi de arenayla savaş alanı çok farklı. Mesela arena no:1 elemanı salsan, omgwtf diye kalır binlerce adamın arasında. Aynı şey arenaya çıkmış masum köylü için de geçerli.
  • Yeni Oluştur...