smarthan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mokoko said: en başından beri mira diorm, siz hala daha yok banyodaki memeli hatun yok sura. asıl olay mira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi bu dizide nasıl öldürürler ya batiatus'u, bildiğin en baba adam, en güçlü karakterdi, o mimikleri o kafayı yukarı kaldırıp çenesini sivriltmesi ahh ahh, yapılırmıydı batiatus'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cummings mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hayat süprizerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Erin Cummings kaç yaşında? Çok kafaya taktım bunu hiç bir yerde de bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 36, tam milf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Pyro said: 36, tam milf. sana biraz ısındım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 De get işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://www.buzzine.com/media/data/albums/103/Erin_Cummings_FF2006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu kılıkla kim gelirse güzel arakdaş.normal sokak kıyafetli resim koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bir sandalye giyse şunları çok seksi bacakları olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 İstemeden de olsa Aras'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 geçen haftasonu kapadokyadayken rüyamda batiatus'u gördüm; bana dert yanıyodu. "beni öldürdüler ben hepsinden iyi aktördüm aslında falan" diye bızır bızır konuşuyordu. ben de sussun diye, "haklısın abi, zaten normal hikayede batiatus'un daha yaşaması gerekiyordu, çekemedi seni yazarlar" falan diye gaza getirdim. bu da eline kılıcı kalkanı alıp savaşa çıktı. sonra kapadokya'daki kalelerden birine çıktı, ben de oradaydım şansa, arkamda spartaküs falan. bu kılıcı salladı şöyle bi, spartaküs de o saldırmadan önceki bakışını attı. "yapma lan spartaküs, senin seviyende değil bu." dedim, kendim daldım batiatus'a. uçhisar kalesinden asagı attım adamı. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Senin wow tadın gelmiş Seren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Seren, ruyanin tamami bu mu? dizinin baska kisimlariyla ilgili biseyler gormedigine emin misin? uzun biseyler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 onlar uykunun icinde ayrı rüyalar olarak geliyor şükrücüüüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 brrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Flassh said: titretiyor ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 of ya spoylır koysanıza. dizinin onuncu bölümündeydim ben daha, çok ağır spoylır gördüm moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sen kiz diilmisin izleme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ilk 3 bölümü dün izledim. hakkaten iyi seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Revenant said: sen kiz diilmisin izleme :p Ahahah O ne demek ya, nasıl bir sexistsin arkadasım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ne bilim bi erkegin barbie izlemesi gibi bisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 daha cok erkeğin fashion tv izlemesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben 9 kardeşimle dünyayı kurtarmaya çalışırken kız arkadaşım da rome 1. sezonu izliyordu mesela. sonra ventden küfür edilince fırçayı basıyordum bende olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar