DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 eve gidip izlemek için sabırsızlanıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tekrar tekrar izliyorum yok böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 mokoko said: mira varken naevia'nın suratına bakmam. bu ve Flassh said: bi havuz sahnesinde çok über bi köle vardı bi daha göstermediler gözüm hep onu aradı benim favorim o dur arkadan girilen mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 naevia>mira>sura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 knox said: En iyi en iyi en iyi sezon finali falan... onu bi geç te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Red said: naevia>mira>sura zeyna > hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: kayde, dizi cok cok cok eglenceli, ama ROME sezon 1 asla olamaz. Hic bir dizi olamaz. Su anda televizyonda izlenebilecek en eglenceli programlardan biri bence, yani luks bir restoran degil belki, belki esini cocugunu yemege cikarabilecegin, is konusacagin bir yer degil, veya bir kizi etkileyecegin bir yer degil, ama yiyebilecegin en guzel hamburger ve cipsin oldugu lokanta olabilir. oyle dusun sdfgg. Rome direkt 5 yildizli otel restorani sdf. oha kusursuz açıklama olmuş saolasın valla. indiriyim kenarda dursun ufaktan izliyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 havuzdaki köle > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 6. bölüm başlarıydı. zeyna şuna bi çak falan diyordu altyazıda hatta. dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 orgazm oldum resmen, mükemmel finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Öeah bu kadar etkili bir sezon finali daha görmedim. Başrol oyuncusunun kan kanseri olmasıda çok fena oldu. Nedir lan bunnarın laneti Dexter'cımızda kötü durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ha blaz saol bende o bölümü arıyordum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sam worthington'u koysunlar sırıtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi of çok acayip dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Flassh said: havuzdaki köle > all zeyna şunu bi ye ben de izleyem diyordu ordaki köleyi diyosun herhalde, hakkat hesaba katmamışım onu ben doğru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 evet o köle cgi falan olmasından şüpheleniyorum bi daha hiç göstermedikleri için :p eski bölümlere baktımda spartacus a çok kral bi zırh almışlardı onu hiç kullanamadı yazık oldu yakışmıştı sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Şaka maka adamların güzel ortamları var. Havuzlu, köleli. o havuzdaki köle iyidi ama silikonluydu galiba, ondan tutmadı gözüm onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Red said: naevia>mira>sura Yenilmez armada :). Red takdir ettim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Flassh said: havuzdaki köle > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Law said: Red said: naevia>mira>sura Yenilmez armada :). Red takdir ettim yine. mira>sura şaka gibi. Mira tipsiz lan bildiğin Sura>Naevia Mira>Ölebişeyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mum_Chamber said: barbu said: merak ettim. resim koysanıza http://thetorchonline.com/wp-content/uploads/2010/03/4-kirk.jpg bunu merak etmemistim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oha ya adamlar hakkaten fotografını almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sura ve köle kapışır. sura alır ama fotofinish ile. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Flassh said: evet o köle cgi falan olmasından şüpheleniyorum bi daha hiç göstermedikleri için :p eski bölümlere baktımda spartacus a çok kral bi zırh almışlardı onu hiç kullanamadı yazık oldu yakışmıştı sdgf öle her istediklerini giyemiyo gladyatorler zaten, o zırh şov olsun diyeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 nasıl diziyse memeden çok erkeklerin şeyini konuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar