Adrassil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 15 lik oğlan çocuğunun durumu çok kötü oldu yaa ,kadın yanağını okşayınca bişiler olacak sandı hemen yavşadı, O değilde nasıl bir mantıktır bu, peşinde ipten kurtulmuş gladyatör sürüsü ve çocuktaki düşünce "yanağımı okşadı kesin verecek".Acaba bizde 15 yaşında ölemiydik yaa hiç hatırlamıyom valla o kadar çok zaman geçtiki üstünden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 15 yaşındaki eleman diziden en karlı ayrılanlardan be, ilithya'yı düdükledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 barnacle said: SPARTACUS & DOCTORE AĞDA SALONU AHAHAHAHAHAHA alt komşu gelecek sanırım 'aynısından ben de istiyorum' diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Illythia güzel ama burun çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ilythia'daki vücut, hiçbirinizin sevgilisinde yok, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ps: NE BÖLÜMDÜ YA OHAHAHAHAHA VUR KIR PARÇALA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 BaaL said: flash,vanille ve barnacle üçlüsünden canlı olarak zincirleme espri tamlaması örneği aldık, siz siz olun böyle bir iğrenç espri hareketine dahil olmayın. tarihten ders alın. seni segovax'a havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o adami sadece boyu sebebiyle aldilar diziye bence. 1-2 bolum gozuksun filan diye. 2 bolumden fazlasini kaldiramazdi izleyiciler ztn sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barnacle said: SPARTACUS & DOCTORE AĞDA SALONU ayrica cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ne boyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 spoyler vermiyim simdi. cok buyuk bi spoyler cunku :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ay merak ettim çok mu büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 İdare eder diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sahaneydi final yahu, gercekten sahaneydi. yalniz bildigim kadariyla batiatus ölmüyordu, ama öldü ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 cezadan sonra noldu acaba buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ciddi spoiler Tarihe göremi gidecek dizi bilmiyorum ama Doctore bey oglum pek erken ölecek eger tarihe göre ilerlerse. Bu arada koca doktore Ashuru alamadı aşağı ona yanıyorum yani hepsinin basına iş açacak serefsiz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Phae said: Ilythia'daki vücut, hiçbirinizin sevgilisinde yok, üzgünüm. sevgilisii olan adamda benim hatunun böyle diceğini sanmıyorum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Absolut said: Ciddi spoiler Tarihe göremi gidecek dizi bilmiyorum ama Doctore bey oglum pek erken ölecek eger tarihe göre ilerlerse. Bu arada koca doktore Ashuru alamadı aşağı ona yanıyorum yani hepsinin basına iş açacak serefsiz gene. tarihe göre doctore'nin galyalı olması da gerekmiyor muydu? demek ki tarihden esinlenip kafalarına göre yapıyolar. ki güzel oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Phae said: Ilythia'daki vücut, hiçbirinizin sevgilisinde yok, üzgünüm. en azindan bizim sevgilimiz kıçını memesini açıp milyonlara izletmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Kırarım bacaklarını hele bi göstersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bence Son bolumdeki en guzel sahne Crixus egilip spartacuse kalkanini isaret etti ve isyan basladi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bencede kızın kanlı elini spatracusa gostermesiydi yani geri donus yok artık anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 53:21 her saniyesi efsaneydi. haftasonu bıraktık işi gücü torrentde yüzde saydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Yok sadece memeymiş, yok selülitliymiş, yok mimikleri oturmamış, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Peh var mı arkadaş İlithyia gibisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barbu said: o adami sadece boyu sebebiyle aldilar diziye bence. 1-2 bolum gozuksun filan diye. 2 bolumden fazlasini kaldiramazdi izleyiciler ztn sdfs Erkek izleyicileri kaybetme riskini göze alamazdılar, bunalıma giriyormuşuz hep beraber. Bunalıma giriyormuşlar diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar