Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 enerji patlaması yaşattı final bana , evde duvarları yumrukluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/3962175/images/1236953541689.gif helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ya bu arada, bu gladyatörlerin banyoda sürekli kollarına sürdükleri çubuk ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tüyleri yakıyor sanırım. cillop gibi olsunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Galiba jilet gibi birşey o, vücüt kılları için. Rome dada vardı. Marc antony'e sırtında gezdiriyordu aynı aynı alet ile ama yanılıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kılıcımı getirin.dizide klişe yok arkadaş.acımıyor kimseye.süper sezon finaliydi.devam eder umarım varronun karısına korku filmlerinden rol gelicektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bu senenin en iyileri dexter sezon finali ve buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 inanılmaz bi sondu of hala etkisindeyim. 2. sezonun konusu ne olacak ki bu kaçan kölelerin yaşantıları mı böle prison break kıvamında mı olacak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Red said: kılıcımı getirin.dizide klişe yok arkadaş.acımıyor kimseye.süper sezon finaliydi.devam eder umarım varronun karısına korku filmlerinden rol gelicektir :) tek klise ashurun kacis sahnesiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bu spartacus beginsdi işte. Spartacus vs Rome 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Law said: SenariouS said: o değilde var mı spartacusun yerini tutacak dizi haftaya ne izleyecem ben şimdi ? Sorma pacific tirto çıkdı. Onuda izlemek için izliyorum. O kadarda benimsemişdim halbuki karakterleri, misal şimdi kapıdan, şura ve mira cıbıldık olarak girseler, hiç yadırgamam direk bağrıma basarım o derece. izlemediyseniz romeu bitirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yarım yamalak izlemiştim ama orda full siyaset geçiyordu spartacus gibi dövüşlü değildi fakat güzel savaş stratejileri dönüordu sanki. Kaç sezon oldu rome? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kerim said: Red said: kılıcımı getirin.dizide klişe yok arkadaş.acımıyor kimseye.süper sezon finaliydi.devam eder umarım varronun karısına korku filmlerinden rol gelicektir :) tek klise ashurun kacis sahnesiydi bence ama bence gerekliydi lucretia ve batiatus gibi 2 tane saglam oyuncu gitti kötülerde.dalavereci kalmadı.ashurda ztn tam bir dolandırıcı sahtekar.bi şekilde kurtulması mantıklıydı.agladı zırladı kaçtı :) ha birde batiatusun havuzda spartacusla konusurken sinirlenip ve biğşi yapamicagını anlayıp kılıcı bırakması iyiydi :) 2. sezon bence daha saglam olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Aket-Atum said: Ya bu arada, bu gladyatörlerin banyoda sürekli kollarına sürdükleri çubuk ne ? Strigil diye bir alet. Romalilar bi ilik, bi de sicak banyo yaparmis, girmeden once de vucutlarini zeytinyagi ile yikarlarmis temizlik icin. Bu demir aletler zeytinyagi ile birlikte pisligi de alip gotururmus. strigil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ashur Ashurun kacisi harikaydi bence. ONURLU BIR OLUM ISTIYORUM... GERCEK GLADYATOR GIBI diyip sonra piclik yapip kari gibi kacmasi muhtesemdi, tam Ashurluk hareketler bunlar ssgf. Seneye marcus crassus geliyor arkadaslar, romanin en buyuk serrefsizi herif, batiatustan 30 kat daha manipulatif bir serrefsiz gorecez. cok heycanliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 rome 2 sezon full buldum 720p oyalar beni :) 25gb fazlada değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Vay be... bu kadar iyi olmasını beklemiyodum acıkcası ısyanın ayakta izledim son 20 dakikayı resmen Mortis said: inanılmaz bi sondu of hala etkisindeyim. 2. sezonun konusu ne olacak ki bu kaçan kölelerin yaşantıları mı böle prison break kıvamında mı olacak eheh ne prison brake'i abi, adamlar romayı inletecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yeter bu kadar entrika. Artık delikanlılık dizisi ilan ediyorum bu diziyi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 15 adam tüm romayı nası inletiyo ya? azcık anlatsanıza hikayeyi genel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi spoiler olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Offf Offff bu kadar erken bitmemeliydin. Supernaturaldan once izler olmustum seni be spartacus. Sen ne kadar muhtesem bir dizisin her karakter her olay ayri ayri harika. Gel gel 2. sezon gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 HellHound said: Mighty_THoR said: herşey iyi güzelde diziyi dizi yapan adi karakterlerinin kalitesiydi.Çok adam gitti arada onların yerine kaliteli şerefsiz koymak zor olacak bu yoksa super finaldi Varro'nun esi, malum pici bicaklarken vucud endorfin'e doydu su da nasil bi bakistir: ahahaha resim adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 barnacle said: 15 adam tüm romayı nası inletiyo ya? azcık anlatsanıza hikayeyi genel spoiler İsyan büyüyor yanlarına köle alıyorlar, hatta bir kaç savaşda kazanıyorlar roma ordusuna karşı. 100 bin kişiye kadar çıkıyor hatırladığım kadarıyla isyancıların sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 barnacle said: 15 adam tüm romayı nası inletiyo ya? azcık anlatsanıza hikayeyi genel wikipedia ya spartacus yazdıgında geliyo zaten hikaye. andy iyileşirse 3. sezon flnda yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar