Garadia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 KHaRoN said: daha ortalarda yok ya, ballandirin anasini satayim. 1 saat önce 425 mblık düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 elesso said: eheh şakaydı len izlemedim ben daha finali ama tutturdun la helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 He was mine. 2.sezon nolur çekilsin dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Özelden şu 200 mb lık versiyonun torrent vs sini yani linkini gödnerebilecek biri varsa, tuttuğu mira olsun. Ok buldum gerel yok, zaten malum yerede gelmiş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 480 mb lik var ama final bolumunu en kötü 480p izlemek istiyorum :) henuz adam gibi yok valla kalbim kıırıldı.gs maçından sonraya kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sezon finalinden anlıyoruz ki aslında kurban bayramı spartacus abimizin başlattığı bir gelenek ne güzel kestiler romalıları öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 değişikmiş.. öylesine başlayıp 2 günde sildim. ama bazı efektler gerçekten inanılmaz çirkin ya. çok takıldım onlara akdasd. onun haricinde iyiymiş iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 supe bi bolumdu ya. cidden cok iyiydi. sezon finaline yakısırdı cidden. umarım spartacus iyilesir hemen de dizi devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Görüntü kalitesi nasıldı? Acıkcası bende Hd bekliyorum ama bir yandanda sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Nosfe said: Ben mi yalnış gördüm yoksa Batiatuts ölmeden Doctore'ye Oenomaus diye hitap etti? Doğruysa 3. lider belli oldu. Bi de şu alman biraderlerin sahnesi çok fena. Varro öldüğünde bu kadar dokunmamıştı. onun yerine gecicegini soylerken de ismiyle hitap etmisti zaten. yalniz sezon finali degil de dizi finali gibi geldi bana :( 2. sezon cekilir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 720p disinda izlemem. bekleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Nosfe said: Ben mi yalnış gördüm yoksa Batiatuts ölmeden Doctore'ye Oenomaus diye hitap etti? Doğruysa 3. lider belli oldu. Bi de şu alman biraderlerin sahnesi çok fena. Varro öldüğünde bu kadar dokunmamıştı. abi zaten ona özgürlüğünü verince dedi ya sen benim doctorem değilsin artık. kendi ismin var oenomaus diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Off harikaydı ama normalde şimdi başlaması gerekiyordu ama bitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hd izleyebilmek için epey bekledim sonunda bitti harika bir bölüm ya...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Spoiler Ashur ölmeliydi ya, ancak ashur gibi bir karakteri öldürmeleri bence 2. sezona işaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 batiatus için üzüldüğüm tek konu oyunculuğunu özleyecek olmam. o oyunculuk bu yıl emmy ile ödüllendirilir umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 smarthan said: Nosfe said: Ben mi yalnış gördüm yoksa Batiatuts ölmeden Doctore'ye Oenomaus diye hitap etti? Doğruysa 3. lider belli oldu. Bi de şu alman biraderlerin sahnesi çok fena. Varro öldüğünde bu kadar dokunmamıştı. abi zaten ona özgürlüğünü verince dedi ya sen benim doctorem değilsin artık. kendi ismin var oenomaus diye Hiç dikkat etmedim orda, demek ki doğruymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hala yok bulamıyorum ya hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kill them! kill them all!! hayvan surusu cayira salindi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ya arkadaşın dediği 425 mb olanı indirdim bende 720p gibi olmasada 480p kadar iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Dayanamadım seyrettim bende, tek kelimeyle muhtesemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 BLOOD AND SAND abi o ziplama sahnesi olayı direk bitirdi. isyan daha mükemmel başlıyamazdı. ben burda çıldırdım direk. umarım dizi bitmemiştir. müthişti ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 xvid versiyonu geldi 720plikte yakında düşer herhalde. ulan ilk defa bi diziyi sabahtan beri 720pliği ne zmn gelcek diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 torrent chat ekranının vazgeçilmezi oldum spartacus soracam diye ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Finali beğendim. 2.sezon olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar