Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özelden şu 200 mb lık versiyonun torrent vs sini yani linkini gödnerebilecek biri varsa, tuttuğu mira olsun.

Ok buldum gerel yok, zaten malum yerede gelmiş hehe.
Mesaj tarihi:
480 mb lik var ama final bolumunu en kötü 480p izlemek istiyorum :)

henuz adam gibi yok valla kalbim kıırıldı.gs maçından sonraya kaldı
Mesaj tarihi:
değişikmiş.. öylesine başlayıp 2 günde sildim. ama bazı efektler gerçekten inanılmaz çirkin ya. çok takıldım onlara akdasd. onun haricinde iyiymiş iyi.
Mesaj tarihi:
Nosfe said:

Ben mi yalnış gördüm yoksa Batiatuts ölmeden Doctore'ye Oenomaus diye hitap etti? Doğruysa 3. lider belli oldu.

Bi de şu alman biraderlerin sahnesi çok fena. Varro öldüğünde bu kadar dokunmamıştı.

onun yerine gecicegini soylerken de ismiyle hitap etmisti zaten.

yalniz sezon finali degil de dizi finali gibi geldi bana :( 2. sezon cekilir umarim.

Mesaj tarihi:
Nosfe said:

Ben mi yalnış gördüm yoksa Batiatuts ölmeden Doctore'ye Oenomaus diye hitap etti? Doğruysa 3. lider belli oldu.

Bi de şu alman biraderlerin sahnesi çok fena. Varro öldüğünde bu kadar dokunmamıştı.

abi zaten ona özgürlüğünü verince dedi ya sen benim doctorem değilsin artık. kendi ismin var oenomaus diye

Mesaj tarihi:
smarthan said:

Nosfe said:

abi zaten ona özgürlüğünü verince dedi ya sen benim doctorem değilsin artık. kendi ismin var oenomaus diye

Hiç dikkat etmedim orda, demek ki doğruymuş.
  • Yeni Oluştur...