Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

ben bu batiatusu nerden hatırlıyorum diye düşünüp duruyodum sonunda buldum zühe

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc0ODI4Mzg0OV5BMl5BanBnXkFtZTYwMTQ5NjM3._V1._SX475_SY326_.jpg

ahahahaahh evet, roller de uyuşuyor aslında
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

layn üçüncü lider hala gelmedi bunlar kill them all olayına girdi. doctore mi yoksa?

Castiel said:

Herşeyden çok Doctore'nin kim olduğunu merak ediyorum. Elimizde şuanda Oenamus olduğunu öne sürmemize yarayacak kadar veri yok. Eğer Oenamus değilse hikayede olmayan diziye renk katmak için eklenmiş bir karakter mi diye merak ediyorum. Çünkü bu adamın Oenamus gibi bir son yaşaması mümkün gözükmüyor.
Mesaj tarihi:
Beyler oenamus (kesin yanlış yazdım) daha yok ortada. bu da bu sezon sonunda bir isyan olmayacağı anlamına gelebilir :S

Glaber tonla adam bıraktı oraya, onlar caydırıcı unsur olabilirler belki.

gerçi, onların muadillerini spartaküs parçaladı 1 vs 7 de ama belli olmaz. Aureliayı falan tehdit ederler birşey olur isyan başlayamaz.
Mesaj tarihi:

doctore den başka orada lider kapasitesine sahip adam kalmadı. isyan başlasın rome dizisnden kenk pompey filan da karışacak işe daha. sezar bile karışmıştı isyanı bastırmaya.

Mesaj tarihi:
adı sanı duyulmamıs biriyle pitlerde ugrasmaya gerek yok abi, kesin pipisini gitsin.

yalnzı herkezi öldürdüler bictiler, tanıdık gladyator kalmadı mekanda..

neyse tarumar geliyo yakında, gladyatır dşey bisi kalmıycak zaten
Mesaj tarihi:
Villadakı lejyoner pataklamada sulandım direk ya.
1 bölük gladiatore formasyonda dövüşmeyi öğretsinler adamlar Galyayı 100 sene önce fethederdi herhal.
Mesaj tarihi:
aente said:

dizi izlemeye değer mi, ilk başlarda herkes biraz çekinceliydi, 300 falan sevmiş bir insan olarak başlıyım mi ?

300 sevmiş biri isen bunu kesin beğenirsin. Hele genelde beğenilmeyen ilk 2 bölümü çok çok seversin :D
Mesaj tarihi:
2. sezon olacak sanırım yanlız spartacusu oynıyan arkadaş lenf kanseri olmuş sanırım.

ayrıca fragman 13. bölüm

http://www.dizihd.com/spartacus-13bolum-final-fragmani-full-hd-720p-izle

• Yeni Oluştur...