Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Quel-Thul said: ben bu batiatusu nerden hatırlıyorum diye düşünüp duruyodum sonunda buldum zühe http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc0ODI4Mzg0OV5BMl5BanBnXkFtZTYwMTQ5NjM3._V1._SX475_SY326_.jpg ahahahaahh evet, roller de uyuşuyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 rahatsiz said: layn üçüncü lider hala gelmedi bunlar kill them all olayına girdi. doctore mi yoksa? Castiel said: Herşeyden çok Doctore'nin kim olduğunu merak ediyorum. Elimizde şuanda Oenamus olduğunu öne sürmemize yarayacak kadar veri yok. Eğer Oenamus değilse hikayede olmayan diziye renk katmak için eklenmiş bir karakter mi diye merak ediyorum. Çünkü bu adamın Oenamus gibi bir son yaşaması mümkün gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Beyler oenamus (kesin yanlış yazdım) daha yok ortada. bu da bu sezon sonunda bir isyan olmayacağı anlamına gelebilir :S Glaber tonla adam bıraktı oraya, onlar caydırıcı unsur olabilirler belki. gerçi, onların muadillerini spartaküs parçaladı 1 vs 7 de ama belli olmaz. Aureliayı falan tehdit ederler birşey olur isyan başlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 doctore var. gevur forumlarda falan herkes Oenamus'un doctore oldugunu soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aurelia yalnız aurelia'yı isyan sırasında yanına alıyor spartacus. en azından 1960 filminde öyleydi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Aurelia yeterli bi dayanak değil bence. O kadar büyük karar değişiklikleri için yeterli neden olması tam oturmamış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yine alıcak gibi ilk önce onu düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 doctore den başka orada lider kapasitesine sahip adam kalmadı. isyan başlasın rome dizisnden kenk pompey filan da karışacak işe daha. sezar bile karışmıştı isyanı bastırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 doctore geçicek sanırsam spartacusun yanına haa bu ölümüde öğrenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yalnız Oenomaus galyalı deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet, hatta ben su pipisi kesilen vatandasi o olacak saniyordum. Diziyi tarihle birebir yapmak istemiyorlar demekki, iyi bence bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 şu german brothers da baya epikleşecek karakterler arasında heralde. background hazırlıyolar kaç bölümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 pipisi kesilnde cok delikanlı cocuktu aslında, harcandı oda sarı hatun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet ya ben cezalandırılır pitlerde falna filan geri gelir die düşünüodum çok çabukj harcadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adı sanı duyulmamıs biriyle pitlerde ugrasmaya gerek yok abi, kesin pipisini gitsin. yalnzı herkezi öldürdüler bictiler, tanıdık gladyator kalmadı mekanda.. neyse tarumar geliyo yakında, gladyatır dşey bisi kalmıycak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 offf mis gibi dizi valla tadı damağımızda kalcak bitince gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aa bak dusunmedim hic, german bros'dan biri de belki lider olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 german bros dan her şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Villadakı lejyoner pataklamada sulandım direk ya. 1 bölük gladiatore formasyonda dövüşmeyi öğretsinler adamlar Galyayı 100 sene önce fethederdi herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dizi izlemeye değer mi, ilk başlarda herkes biraz çekinceliydi, 300 falan sevmiş bir insan olarak başlıyım mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 300 (td) spartacus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aente said: dizi izlemeye değer mi, ilk başlarda herkes biraz çekinceliydi, 300 falan sevmiş bir insan olarak başlıyım mi ? 300 sevmiş biri isen bunu kesin beğenirsin. Hele genelde beğenilmeyen ilk 2 bölümü çok çok seversin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Theokeles! Shadow of Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 2. sezon olacak sanırım yanlız spartacusu oynıyan arkadaş lenf kanseri olmuş sanırım. ayrıca fragman 13. bölüm http://www.dizihd.com/spartacus-13bolum-final-fragmani-full-hd-720p-izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar