fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 @azmo, ölmüyo abi o adam isyan sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Cuce said: ASUMAAAAAA!!! yedim o spoilerı ben dün hemde. üzerine öldüğü bölümü seyrettim bide. hani çok çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 alta dusmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 valla geldim 11. bölüme kadar harika bi dizi ya hangi günler gelio yeni bölümler ne zaman düşüo bugun falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cumartesi sabahına düşmüş oluyor kalitelisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 11. bölümü bitirdim şimdi abi ashur ve batiatus ya, resmen "oha, oha, oha" diye takıldım 1-2 dakika boyunca spartacus de "i am myself again" dedi verdi yalnız mesajı sdf mira'yı da kütürdeticek bi ara heralde ama ne zaman acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 12. bölüm ne zaman cikiyo? yazmiyo hic bi yerde. c.tesiyse de yazmasi gerekiyodu normalde. imdb said: Season 1, Episode 12: Revelations Original Air Date—2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bu akşam annem babamla izleyeceğim ilk bölümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bence tek basina izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ahahah pekaziz said: Bu akşam annem babamla izleyeceğim ilk bölümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 10-Apr-2010 02:00 Spartacus: Blood and Sand 01x12 Revelation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pekaziz said: Bu akşam annem babamla izleyeceğim ilk bölümünü. izleme bence annenle. hadi baban neyse de :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pekaziz said: Bu akşam annem babamla izleyeceğim ilk bölümünü. kenarda durup tepkileri izleyebilir miyim bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vaniLLe said: 12. bölüm ne zaman cikiyo? yazmiyo hic bi yerde. c.tesiyse de yazmasi gerekiyodu normalde. imdb said: Season 1, Episode 12: Revelations Original Air Date—2010 Spartacus: Blood and Sand: Season 1, Episode 12 - Revelation EPISODE SUMMARY: Batiatus and Lucretia expect the arrival of Glaber, while Spartacus plans for his revenge EPISODE AIR DATE: 4/9/2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 NEEE SEZAR ÖLÜYOR MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 netflixten izleyen bazi insanlarin izlenimlerine gore inanilmaz serrefsiz bir bolummus. heycanla izleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 dizinin ritmi o zaten. şerefsiz şerefsiz bölümlerle bizi dellendirip dellendirip, o muhteşem delikanlılık yasandığında yerlerimizden fırlıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 şerefsiz bi bölüm dediniz ben burda kendimden geçtim. yarın indiricem üst üste 5 kez izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Castiel said: vaniLLe said: 12. bölüm ne zaman cikiyo? yazmiyo hic bi yerde. c.tesiyse de yazmasi gerekiyodu normalde. imdb said: Season 1, Episode 12: Revelations Original Air Date—2010 Spartacus: Blood and Sand: Season 1, Episode 12 - Revelation EPISODE SUMMARY: Batiatus and Lucretia expect the arrival of Glaber, while Spartacus plans for his revenge EPISODE AIR DATE: 4/9/2010 hay allam 4/9 diyince eylülde cikcak sandim bi an.... gecti neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ahahah az yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 apologies domina :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ne dominası lan karımıyım ben. Dominus dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hayir domina dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ofofofof harbi çok şerefsiz bi bölümdü. şu ilk 3 bölümden sonra çıkan her bölüm ayrı bi efsane oldu ya. spartacus dövünce bizde dövmüş sayıldık ekran başında. KILL THEM ALL! 1 hafta kaldı lan sezonun bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar