Mithat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 10. bölümün sonunda agladım. yok saka yapmıyorum baya göz yasları suzuldu . yeter artık JUPITERS COCK harbiden ben orda olsam spartacus yerine bende cıkartırdım isyan herif haklıymıs abi ya. spartacusun mezarına gidip 3 kuvalla bi elem falan yapalım gencler hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Adrassil said: Kamera arkasını merak edenlere :D ee kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Onlara baska camp varmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İlithyia, aklını oynatıcak kadar ölümden korkmasına rağmen spartaküsün kankasını öldürtebilecek kadar ölümü seviyor. :) Bu nasıl bir ikilemdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 biri kocasını bas dusmanı bir köle ve o köleyi uzaktan öldürtüyo. diğeri kendisi gibipozisyon sahibisoylu bir roma kadını ve kendii elleriyle öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Abi çok rage oldum. Çoook rage oldum dizinin yarısı çok adi, hangisinden nefret edecegimi şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 geldinmi son bölüme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 son bolumm derken? cıktı mı yeni bolum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bitti bitti. Sinirliyim biraz, kuku görünce şaşırdı çocuk. Ben yememiştim bu numarayı küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Phae said: Bitti bitti. Sinirliyim biraz, kuku görünce şaşırdı çocuk. Ben yememiştim bu numarayı küçükken. Gay more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sonlara doğru çaktım olacakları ama daha önceden beklemiyordum böyle birşey. batiatus çocuğu Magistrate'in önünde keser sonra Magistrate i keser diye bekliyordum. Ulan Ashur'un sonu yaklaştı derken adam herkezi gömecek bu gidişle. geçtiğimiz bölüm gibi şoke eden pek birşey yoktu ama güzeldi gene bölüm. 2 bölüm kaldı sezon finaline of of. spartacus'un kanser tedavisini medicus yapsın. elinden her iş geliyo. multitasking yeteneği var maşallah. sahaya yabancı madde atma olayı ilk roma döneminde çıkmış anlaşılan. seyircisiz oynatıcan bak bi daha atıyorlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ohaohaohoahoaaaa ohhahahaha gecen bolumden sonra nefis geldi bu :) dsfsd batiatusssssssss adamimsin amaaaaa... nefis bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ohohohohoyt diyorum sadece... ne bölümdü bea! şimdi crixus memnun değil spartacus değil... zannedersem son bölümde batiatusu kesip dağa çıkacaklar 2. sezon roma askerlerine karşı savaşlarını falan izliycez de... hani diğerlerini hangi sebeple provoke edicekler orasını henüz bilemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bu nasıl bölümdü şaşkınlığımı gizleyemiyorum.. O nasıl plan ? herifi ne hale soktular :) elinde bıçak yargıçın boğazı kesilmiş :) Spartacus öğrendi gerçeği off gelecek bölüm action tavan yapar.. 10 numara bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 İniyor umarım Fake çıkmaz. Geçen bölümü tam izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bu ne ya yine Fake! Abi bölüm 11den bahsediyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 romalılara güven olmaz abi,spartacus gerçeği öğrendi sıradan doğramaya başlar artık topaçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abii of neler olcak ofofof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Spoiler kullanalım abi 11'i izlemeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 vay vay vay batiatus cok ibne adam ama baya sevmeye basladim acikcasi roma kani var sonucta olcak o kadar, spartacusun son sahnedeki surati mukemmeldi bana oyle bi gladyator bakcak direk kaburgam falan kirilir herhalde. bi tek su ashuru sevemedim ama o da delikanli cikti cunku bu cok delikanli bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 @Azure_Knight Sevgili arkadaşım neden spoiler içine almıyorsun, yukardaki postunda ilk cümlede bölüm 11 hakkında spoiler veriyorsun yahu yapmayın böyle işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pardon ya yeni fark ettim editleyip spo ya alıcaktım süresi geçmiş mesajın tüm mesajı spoya koydum sanmıştım kontrol etmemiştim fifa da gol yememeye çalışıyordum 12 yaşındaki yeğene yenildim bu ne bahtsızlık arkadaş :( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 l2p :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abv. bütün hevesim kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar