Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

mani

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

Wispy said:

Roma'da etin 50 kilosu 1 dinar ya.
Yokluk içindeki 15 yaşındaki türk ergeni ruhunu satar Ilythia için ama bir Romalının yapmaması lazım ya, bolluk içinde yaşıyorlar. Özellikle zengin insanlar.

Yokluktan değil de götlükten yapar Romalı.

pardon da cocugun gram sucu yok, illithya bana da gelse ayni sekilde, hem de 15 yasimdayken romayi bile yakardim. Halen de yakarim. sdasgf.

Azmo bi 15 yaşındaki halini düşün, ki eminim ergenken daha da korkunçtun. Bi de 15 yaşında içinde bulunduğun ortamı düşün.
Şimdi bunu diziyle karşılaştır. Sen bütün italyayı yakarsın ama o çocuk zaten "karı" içinde yüzüyor. Hani ilithianin spartacusle aksyonunu da gördük öyle ahım şahım bi olayı yok.

Dragonutopia said:

Acikcasi bu basliga tekrar girmeyi dusunmuyorum

YA DUR GİTME =((
Sosyal ağlarda paylaş

abi bide adamlar asagıda ölüm dövüşü yaparken, elemanlar yukarda dedikodu falan yapıyolarya... abi ne yüssüzlüktür nası kıl oluyorum

sey olucak iste, varro cok delikanlı cocukcu crixcusta seviyodu brother ayağına. Her gladyatoruna renada ölme hakkı olduğuna inandığı için, böle show için el kadar cocuğun zibidiliği iiçin öldüülmesine kıl olucak, dellenecek iste. Sen haklıymıssın yiğidim spartacus, hepimiz köleymişiz diyecek

Sosyal ağlarda paylaş

IMHO

Çikolota kızı akşam simidi yapabilirler. Bir şekilde gg olacak kız bence. Lucretia muhtemelen öğrenecek bunların olayını kıskançlık krizine girecek.

Crixus'un kafasına ondan sonra dank edecek gladiatorluğun falan tırt olduğunu sadece köle oldukları vs.

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Azmodai said:

Wispy said:

Roma'da etin 50 kilosu 1 dinar ya.
Yokluk içindeki 15 yaşındaki türk ergeni ruhunu satar Ilythia için ama bir Romalının yapmaması lazım ya, bolluk içinde yaşıyorlar. Özellikle zengin insanlar.

Yokluktan değil de götlükten yapar Romalı.

pardon da cocugun gram sucu yok, illithya bana da gelse ayni sekilde, hem de 15 yasimdayken romayi bile yakardim. Halen de yakarim. sdasgf.

Azmo bi 15 yaşındaki halini düşün, ki eminim ergenken daha da korkunçtun. Bi de 15 yaşında içinde bulunduğun ortamı düşün.
Şimdi bunu diziyle karşılaştır. Sen bütün italyayı yakarsın ama o çocuk zaten "karı" içinde yüzüyor. Hani ilithianin spartacusle aksyonunu da gördük öyle ahım şahım bi olayı yok.

sevgili baltazar... illythia o bolumdeki gibi ben dustayken gelsin, seni bile yakarim diyorum hala bana hebele hubele diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de şu fotolarda gördükten sonra bi daha düşündüm, bunlar sette paso birbirini çırıl çıplak göre göre artık ne derece laubali ve samimi bi ortam olduunu siz düşünün artık.

bi DOCTORE yi göremedik. o da duyduğuma GÖRE sezon finalindeymiş.. finalde onu görücekmişiz öyle biticekmiş duyduğuma göre.. bi 5dk falan görücekmişiz zaten 5dk boyunca bitmiycekmiş. öyleymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ben geriden geriden geliyom ama

7. blümün sonu güzeldi ha
bi an öldürmeyecek yine herşeyin içine sıçacak diye bekledim yapmadı neyseki asdkghasd
o değilde ulan şerefsiz adam karısını öldürtmüş canım sıkıldı
kıyılırmı süt gibi karıya
süt gibiydi ha

Sosyal ağlarda paylaş

kolelik oldugu icin orada o cocuk o hareket ile nefes alip vermekten daha kolay bir islem gerceklestiriyor , biz duygusal bakiyoruz ama cocuk veya herhangi bir romali icin o gladyatorler veya koleler horoz dovusundeki tavuklardan daha degersiz. o yuzden normal cocugun basit bir sey icin hayat aldirabilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...