mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sura>all sura > all diyosunuz da o diger köle kız da yüz güzelligi açısından suradan pek geri kalmıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 mühim olan yüz güzelliği değil aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kalp güzelliği yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ya tamam sura kadar güzel degil vücut olarak ama yoklukta gider e sura da yok zaten demekki gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 varlık mı gördün de yoklukta gider diyon sen de. ahaha orda zeynayı verseler bile her türlü gider. melez köle bile gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o.O al abi 3ü1 arada 3ü1 Sura > all da diğerlerinin de gideri var. birde 2 .resimde doctoreyi öyle görünce bi an diziden soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Buyse said: varlık mı gördün de yoklukta gider diyon sen de. ahaha orda zeynayı verseler bile her türlü gider. melez köle bile gider. adamlar için diyorum ben YHAA zeynanın da gideri var tabi orda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Azmodai said: Wispy said: Roma'da etin 50 kilosu 1 dinar ya. Yokluk içindeki 15 yaşındaki türk ergeni ruhunu satar Ilythia için ama bir Romalının yapmaması lazım ya, bolluk içinde yaşıyorlar. Özellikle zengin insanlar. Yokluktan değil de götlükten yapar Romalı. pardon da cocugun gram sucu yok, illithya bana da gelse ayni sekilde, hem de 15 yasimdayken romayi bile yakardim. Halen de yakarim. sdasgf. Azmo bi 15 yaşındaki halini düşün, ki eminim ergenken daha da korkunçtun. Bi de 15 yaşında içinde bulunduğun ortamı düşün. Şimdi bunu diziyle karşılaştır. Sen bütün italyayı yakarsın ama o çocuk zaten "karı" içinde yüzüyor. Hani ilithianin spartacusle aksyonunu da gördük öyle ahım şahım bi olayı yok. Dragonutopia said: Acikcasi bu basliga tekrar girmeyi dusunmuyorum YA DUR GİTME =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi bide adamlar asagıda ölüm dövüşü yaparken, elemanlar yukarda dedikodu falan yapıyolarya... abi ne yüssüzlüktür nası kıl oluyorum sey olucak iste, varro cok delikanlı cocukcu crixcusta seviyodu brother ayağına. Her gladyatoruna renada ölme hakkı olduğuna inandığı için, böle show için el kadar cocuğun zibidiliği iiçin öldüülmesine kıl olucak, dellenecek iste. Sen haklıymıssın yiğidim spartacus, hepimiz köleymişiz diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 IMHO Çikolota kızı akşam simidi yapabilirler. Bir şekilde gg olacak kız bence. Lucretia muhtemelen öğrenecek bunların olayını kıskançlık krizine girecek. Crixus'un kafasına ondan sonra dank edecek gladiatorluğun falan tırt olduğunu sadece köle oldukları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Skoko said: o.O al abi 3ü1 arada 3ü1 Sura > all da diğerlerinin de gideri var. birde 2 .resimde doctoreyi öyle görünce bi an diziden soğudum. Sanki 5 dk sonra başka bir aksiyona girecekler gibin duruyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 axedice said: Azmodai said: Wispy said: Roma'da etin 50 kilosu 1 dinar ya. Yokluk içindeki 15 yaşındaki türk ergeni ruhunu satar Ilythia için ama bir Romalının yapmaması lazım ya, bolluk içinde yaşıyorlar. Özellikle zengin insanlar. Yokluktan değil de götlükten yapar Romalı. pardon da cocugun gram sucu yok, illithya bana da gelse ayni sekilde, hem de 15 yasimdayken romayi bile yakardim. Halen de yakarim. sdasgf. Azmo bi 15 yaşındaki halini düşün, ki eminim ergenken daha da korkunçtun. Bi de 15 yaşında içinde bulunduğun ortamı düşün. Şimdi bunu diziyle karşılaştır. Sen bütün italyayı yakarsın ama o çocuk zaten "karı" içinde yüzüyor. Hani ilithianin spartacusle aksyonunu da gördük öyle ahım şahım bi olayı yok. sevgili baltazar... illythia o bolumdeki gibi ben dustayken gelsin, seni bile yakarim diyorum hala bana hebele hubele diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yanlis anlasilmasin, yikarim demiyorum (cunku o biraz yersiz olur), YAKARIM diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 terli terli vücutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 axe zaten sen yaparsın, bu ufaklığın senin gibi aç olmaması lazım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Erkek olan, hele ki 15 yasinda sumuklu bebe olan herkes illythianin o sekilde gelisi icin arsa ve mekan yakar... inkar eden de kendisiyle durust degildir. HADI BAKALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Buyse said: varlık mı gördün de yoklukta gider diyon sen de. ahaha orda zeynayı verseler bile her türlü gider. melez köle bile gider. abi zeyna bile ne bile ne? zeyna hepsini yönetir ordakilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o değil de şu fotolarda gördükten sonra bi daha düşündüm, bunlar sette paso birbirini çırıl çıplak göre göre artık ne derece laubali ve samimi bi ortam olduunu siz düşünün artık. bi DOCTORE yi göremedik. o da duyduğuma GÖRE sezon finalindeymiş.. finalde onu görücekmişiz öyle biticekmiş duyduğuma göre.. bi 5dk falan görücekmişiz zaten 5dk boyunca bitmiycekmiş. öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben geriden geriden geliyom ama 7. blümün sonu güzeldi ha bi an öldürmeyecek yine herşeyin içine sıçacak diye bekledim yapmadı neyseki asdkghasd o değilde ulan şerefsiz adam karısını öldürtmüş canım sıkıldı kıyılırmı süt gibi karıya süt gibiydi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kaşar karı ya. nasıl sinir oldum anlatamam. o cocuk da 2sn de sattı lan. istedigi kadar meme gorsun baska sey gorsun. can lan karsıdaki en iyi arkadasi. serefsiz pic. babası da cocuk da olsun. kadına daha kotu bi son lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 10.bölüm barbu said: babası da cocuk da olsun. kadına daha kotu bi son lazım quote] Korsanlara satacakmış Spartaus o karıyı.Onlar da sıkılınca Suriye'ye gönderiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kadın kocamdan başkası ile mi yatmak ihihihihih modunda mal mal gezerken el kadar çocuğa bitchlik yapmasıda komik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kolelik oldugu icin orada o cocuk o hareket ile nefes alip vermekten daha kolay bir islem gerceklestiriyor , biz duygusal bakiyoruz ama cocuk veya herhangi bir romali icin o gladyatorler veya koleler horoz dovusundeki tavuklardan daha degersiz. o yuzden normal cocugun basit bir sey icin hayat aldirabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Senatodaki adam "Parasını öderim". Bu romamı lan demokrasinin temellerini attı. Sezar bile daha insancıl bu senatodakilerden. Siyasetçi olmak böyle birşey demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ah Varro Varro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Sonraki 41.sayfa (Toplam 97 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kadın kocamdan başkası ile mi yatmak ihihihihih modunda mal mal gezerken el kadar çocuğa bitchlik yapmasıda komik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kolelik oldugu icin orada o cocuk o hareket ile nefes alip vermekten daha kolay bir islem gerceklestiriyor , biz duygusal bakiyoruz ama cocuk veya herhangi bir romali icin o gladyatorler veya koleler horoz dovusundeki tavuklardan daha degersiz. o yuzden normal cocugun basit bir sey icin hayat aldirabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Senatodaki adam "Parasını öderim". Bu romamı lan demokrasinin temellerini attı. Sezar bile daha insancıl bu senatodakilerden. Siyasetçi olmak böyle birşey demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ah Varro Varro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar