Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Akşam 7 gibi düşüyor malum dizi sitelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 guzel bolum nefis. gggf varrooooooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 mkv düşmüş piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Kanuni said: varro :( guzel bolum nefis. spoil abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 haha ölüyomu lan açık açık söleyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Spoilere dikkat arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 mani said: ah ulan Spartacus u oynayan adam kurtarsın kendini şu kanserden yarıda kalmasın bu yapım. abii sen yazınca bi baktım googleda ariiym dedim taşak geçiyosun sandım. üzüldüm lan daş gibi adam :S işallah yener kanseri. dexter'cığımız da kanser anasını satiim. Andy Whitfield ve Michael C. Hall'a acil şifalar diliyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 done azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 720 p cıkmış sadece ya.1mbit netle kasamıyorum herşeyi 720p :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 1.5 GB iniyor 720p hdtv gerçekmidir acaba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi haha spartacus büstü ne öyle ya hahahaa. roma(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bölüm 10'damı büst falan? Yahu hep 550 MB oluyordu bu link 1.5 GB bekliyorum hala. Gerçi altyazısınıda kontrol etmedim daha düşmemişse boşuna kasmış olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 evet. çıktı altyazı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 InDivX bu siteyi tavsiye ederim ben takip ettiğim tüm dizileri burdan indiriyorum, yeni yeni diziler keşfetmemi de sağlamış çok güzel bir sitedir. Eğer mail listesine de girerseniz yeni bölüm çıktığı anda linkleri direk mailinize gönderir. Netload olsun megaupload olsun rapid olsun her türlü link bulabilirsiniz. Ve 720p, kotadostu vb.. formatlarda çekebilirsiniz her bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 720p kötü kalitemi yani? Bende 720p Hdtv diyor ama 1.45 Gb. Öncekiler gayet kaliteliydi 550 Mb filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 belli ediyo izlerken ne olacak önüne ne gelecek. 6. bölümde mesela sonunda at arabası gelirken atların yürüyüşünden belliydi bi bokluk olacağı ama arabanın içinden başka bi kadın çıkıp "kocacım ben geldim" diye atlasa spartacusa kahkaha atardım. sonra bu ölümün gölgesimi nedir onla savaşırlarkende adam öldü diye yere düşüyo güya kahkaha basıyolar sonra arkalarında beliriyo ulan adamdan allah gibi bahsediyosunuz zaten 2 kılıç darbesiylemi öldüde aptal aptal seviniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Hayır yahu nerden çıkardın 720p gayet iyi :D 1080p max nokta zaten şuanda. 720p de p progressive scan demektir, interlaced video deildir çok kalitedir yani. Ve 720 tane vertical çözünürlük pikseli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 720p paylaşımları bazen saçma oluyor.ses geriden gelme goruntu donmaları gibi.tamam güzel goruntu ama izlemesi işkence olabiliyor.1.5gb indirdiğine pişman oluyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ses geriden gelme mi? Şaka yapıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 o sizin codec, oynatıcı vs.nizden kaynaklanır. videolarda sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 550 mb olanla arasındaki fark baya büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bazılarında dedim bunun için değil :) o yuzden 550mb lıgı indiriyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi varro :S neden ya neden? çok ilginç bir dizi olmaya başladı lan bu. yeni hatunu da sevmeye başladım çok şefkatli :) çilli milli tuttum. bu diziyi çok seviyorum yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 O yeni köleninde baya gideri var Mira'ydı galba adı. Yakışır Spartacus'e :) Illythia Öte yandan küçük piç, Illythia bi verdi diye Varro'yu öldürttü. Illythia'yada o küçük piç'e de kafam girsin. Varro'ya harbi üzüldüm ama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar