Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gladyatör dizisi diye izleyelim dedik; erkek fahişelerin çalıştığı kerane dizisine döndü.

olmaz böyle, derhal gerçek aksiyona geri dönsünler.
Mesaj tarihi:
huun said:

gladyatör dizisi diye izleyelim dedik; erkek fahişelerin çalıştığı kerane dizisine döndü.

olmaz böyle, derhal gerçek aksiyona geri dönsünler.

hahahahaha :D
Mesaj tarihi:
her bölümünü bilimum, yarak (kusura bakmayın ben ordakilere pipi diyemiycem), göt, göğüs, kaslı erkek, abartılı efektlere sahip dövüş sahneleri (efektler hoşuma gidiyor), ve bol bol kan göreceğimi bilerek izliyorum. bu da dizinin bence son derece "istikrarlı" olmasını sağlıyor.

seviyorum bu diziyi lan.

edit: yarak görmeyi sevdiğimden değil. gördüklerimi listelemek açısından. yazdıktan sonra yanlış bir izlenim verebilirmişim gibi geldi.
Mesaj tarihi:
Biz mesajı aldık sen merak etme :P
dastingo said:

her bölümünü bilimum, yarak (kusura bakmayın ben ordakilere pipi diyemiycem), göt, göğüs, kaslı erkek, abartılı efektlere sahip dövüş sahneleri (efektler hoşuma gidiyor), ve bol bol kan göreceğimi bilerek izliyorum. bu da dizinin bence son derece "istikrarlı" olmasını sağlıyor.

seviyorum bu diziyi lan.

edit: yarak görmeyi sevdiğimden değil. gördüklerimi listelemek açısından. yazdıktan sonra yanlış bir izlenim verebilirmişim gibi geldi.
Mesaj tarihi:
süper espri yapıyorum şimdi, sıkı tutunun.

yılların gladyatörü, "gladheateher" oldu.

demin scII'de bi rep izledim, adamın nicki gladheateher'dü. bence kesin bu diziden esinlendi.
Mesaj tarihi:
ilk bölümü izledim de tepkim "bu ne lan?" oldu. getai'lerden ogre filan çıkıp gelecek onu bekledim, "300 the series" olmuş adeta. arenada seyirciler çok komikti böyle yırtınıyor millet lol

ne bileyim rome tadında birşey beklerken hayalkırıklığı oldu. devam edeyim mi? aynı tadda mı gidiyor 10 dakikada bir orgy sahnesi, 5 galon kan fışkırma filan?
  • Yeni Oluştur...