Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Tamamda o kitapta hayal ürünüydü. Spartacus her ne kadarda bilinmesede gerçek bir olay üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Spartaküsün olayı geniş ot kitlelere bol bol aksiyon, şiddet, kan ve seks vererek reyting sağlamak. zihinsel 31 çektirmek bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Kısacası ona televizyon diyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 son bölüm biraz süprizliydi bi de bildigin sit com bu ya bi okul bi de pazar yeri var takılıyolar öyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 9 Bombaydi son bolum, perde acilinca salak gibi kaldik, lucretia sagolsun:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Altın Boya Vucudu tamamen altın boya ile kaplamanın esprisi nedir tam olarak? Adamın pipisini bile boyadılar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 gladyatör dizisi diye izleyelim dedik; erkek fahişelerin çalıştığı kerane dizisine döndü. olmaz böyle, derhal gerçek aksiyona geri dönsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ya pipi değil bahçe hortumu zaten herkesin ki 9"unbuffed. Altın konusunda da sanırım heykel fantazisi varmış o zaman insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 huun said: gladyatör dizisi diye izleyelim dedik; erkek fahişelerin çalıştığı kerane dizisine döndü. olmaz böyle, derhal gerçek aksiyona geri dönsünler. hahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 o altın tahriş eder yaa. mundar olur hatun. inandırıcı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 titan diye collosus diye tanıtıyolar elemanları, metalik vcud uygundur. amma combat döndü ama bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu arada market sahensnde kosede rap yapan zenciler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 her bölümünü bilimum, yarak (kusura bakmayın ben ordakilere pipi diyemiycem), göt, göğüs, kaslı erkek, abartılı efektlere sahip dövüş sahneleri (efektler hoşuma gidiyor), ve bol bol kan göreceğimi bilerek izliyorum. bu da dizinin bence son derece "istikrarlı" olmasını sağlıyor. seviyorum bu diziyi lan. edit: yarak görmeyi sevdiğimden değil. gördüklerimi listelemek açısından. yazdıktan sonra yanlış bir izlenim verebilirmişim gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dizi guzel zaten abi, entrikalar falan cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bi de altina boyanmalarin sebebi tanri maskesi takip "tanri rpsi" yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Biz mesajı aldık sen merak etme :P dastingo said: her bölümünü bilimum, yarak (kusura bakmayın ben ordakilere pipi diyemiycem), göt, göğüs, kaslı erkek, abartılı efektlere sahip dövüş sahneleri (efektler hoşuma gidiyor), ve bol bol kan göreceğimi bilerek izliyorum. bu da dizinin bence son derece "istikrarlı" olmasını sağlıyor. seviyorum bu diziyi lan. edit: yarak görmeyi sevdiğimden değil. gördüklerimi listelemek açısından. yazdıktan sonra yanlış bir izlenim verebilirmişim gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dastingo banlanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 banlanırmı banlanmazmı o bana düşmez ama sezarın hakkı sezara simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 süper espri yapıyorum şimdi, sıkı tutunun. yılların gladyatörü, "gladheateher" oldu. demin scII'de bi rep izledim, adamın nicki gladheateher'dü. bence kesin bu diziden esinlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yalnız benim anlamadığım doctore nin barca üzerindeki araştırmaları unutuldu. ne zaman gündeme gelicek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 pff cok saçmalama sende yaaa ne oldu gene diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Jahrein said: Cuce said: bu arada market sahensnde kosede rap yapan zenciler vardıNe zamandır bekliyorum bunu kim diycek diye ahahahahaha Dikkatimi çekmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilk bölümü izledim de tepkim "bu ne lan?" oldu. getai'lerden ogre filan çıkıp gelecek onu bekledim, "300 the series" olmuş adeta. arenada seyirciler çok komikti böyle yırtınıyor millet lol ne bileyim rome tadında birşey beklerken hayalkırıklığı oldu. devam edeyim mi? aynı tadda mı gidiyor 10 dakikada bir orgy sahnesi, 5 galon kan fışkırma filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 daha ne istiyon ki seks kan vahşet işte, yıllardır şu 3kombinasyonu birleştirecek bi dizi başaramamışlardı anca yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sam bence devam et, 3.bölümden sonra düzeliyor kanımca. Hatta 2.bölümden sonra da denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar