Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu abileri görünce alkol göbeğimden utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi spartacus köle isyanı çıkaracağını nerden bilionuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cunku dizi spartacusun kole isyani uzerine kurulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yok yani çıkarmadan misal karısı bulunur kavuşulur dizi biter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 haha.evet kavuşma ve güzel bir seks sahnesiyle final olabilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hayir olmaz. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hatta roma yolu o kölelerin kelleleriyle süsleniyo abv bak hiç aklıma gelmemişti o spartacusun o spartacus oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi bilmeyen var mi zaten ne spoiler i ? asil hadise ne yaptigi degil nasil yaptigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 o diilde o kadar uzun pipi nasıl yayınlıyorlar ya.rtuk nerdesin haha bu arada kanatları olan melek gibi penis mum çok komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 olm 5.bölümü izlerken o en son arena maçında resmen kanım dondu lan.. süper yapmış adamlar.. bence mükemmel bir dizi.. sürekli pipi falan göstermeseler daha iyi olacak gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 smarthan said: abi spartacus köle isyanı çıkaracağını nerden bilionuz ki? SPOILER!!! ayıp denen birşey var Jahrein said: smarthan said: abi spartacus köle isyanı çıkaracağını nerden bilionuz ki? ya şunu spoya alsaydın peff ben o kadar spo yaptım HÖBÖLÖK diye yazmışın. neyse gg: spartacus abicim tarihteki ilk köle isyanının hikayesidir. ha alternate ending yaparlar mı bilmem ama "tarihi" bi olaydan bahsediyoruz... daha anlatıyım mı :D hem adama spoilera al diyon hem kendin almıyon!!! KHaRoN said: abi bilmeyen var mi zaten ne spoiler i ? asil hadise ne yaptigi degil nasil yaptigi. ben bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bu bölüm sırf kan yüklenilmiş,diğer bölüm spartacusun orgylerden orgylere koşmasını bekliyorum. Son dövüş sahnesinde adam yere düşünce,geri planda boynuna boynuna kılıçla vururken gülmekten öldüm.Sanki ağaç kesiyor hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 crixus için üzüldüm valla ne diyim adam gladyatörlük yanında aynı zamanda 3 kadını idare ediyordu şimdi yaşıyor mu öldümü o bile belli degil daha. Artık onun görevini spartacus üstlenir :P Başlıktan güneş yansıtma olmamış bence bizimki daha normal bi yolla kesseydi daha guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 son boss fight iyi değil di abi ben daha epic bişi beklerdim ne boss beklediğim gibi çıktı ne de dövüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben bu son bossu ağır zırhlı, kalkanlı, hasar verilemez bir dev gibi düşünüyodum.Fantastik, ölümsüz bozması çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Shadow of death gercekten hayal kirikligi cikti.... bekledigimden dusuk kalitede bir dovus oldu... crixuxun migferi ile yaptigi gunes oyunu oldukca zekiyceydi.. umarim durur gene ayaklarinin ustunde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 herifler kılıçlarla birbirlerini dogruyolarlar hala ayaktalar.bana çakı saplasalar kalkamama ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gladyatör aga onlar adamlar ölüm maçından önce sex yapıyorlar ben yaptımmı 3 gun uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 crixus > Spartacus her açıdan bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bansheee said: ben bu son bossu ağır zırhlı, kalkanlı, hasar verilemez bir dev gibi düşünüyodum.Fantastik, ölümsüz bozması çıktı Belki elemana uyuşturucu gibi birşey vermişlerdir diye düşündüm, hani o kadar darbeye rağmen devam edebilmesini mantıklı açıklamak gerekirse. Misal şu çocuk savaşcılarıda uyusturucu bağımlısı yapıyorlarmş, hatta aralarından kurtulan biri anlatıyordu tv'de, uyuşturucu aldığımız zaman mermiler bedenimizi delip geçiyordu ama yinede birşey hissetmez devam ederdik diyordu, bir halttan korkmazdır diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Crixus artisti saygıyı öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 spartacus'un cesedi bulunamadığından alternatif ending yapabilirler diziye bolca. bitince izlicem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lucy lawless cok iyi oynuyo be dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu arada öküz amca albino, o yüzden ısık cok aldı fözünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar