Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

329.Celb dönemi

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. TATB. MRK. K.LIĞI ŞEREFLİKOÇHİSAR ANKARA

Uzun dönem istedim ama defalarca yazdım ve söyledim yüzde 99 kısa çıkacak diye.Kısa çıktı ve şereflikoçhisar çıktı.İnternette araştırıyorum ama burda yapıpta anlatan yok.Kendi şansımıda bildiğimden kısa dönem yapıp,uzun dönem gibi çok kastıran bir yere düştüğümü düşünüyorum.Var mı burası hakkında bilgisi olan yada buraya düşen istanbullu?
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:

Bende acemilikte sorun çıkmıyormuş diye duydum. Zaten iskenderun'nun %80'i başka yere dağıtılıyor. Yeşil alam bari, asker olduğumuz anlaşılsın :D

Beyaz al denizci yeşil giymez giyenide sevmez :)
cins bir ast subaya falan denk gelirsin sonra.

İkinci olarak çok geçmiş olsun. Bahriyeli olarak şimdi bir sonraki şansı bekleyeceksin. Askeri bol bir yere düşmek için dua et :)

Sen en iyisi acemilik bitince nereye düştün yaz bende sana benim dönemden anlatanlardan falan bildiğim bir yerse söleyeyim. Gerçi Sahil güvenliklere daha rahatcana diyorlardı ama.

normal bahriyeli eger uzun dönem asker yeterli değil ise:

nöbetler : gündüz 4 gece 3 saat olmak üzere günde 7 saattir.
orduda 19:00 -23:00 gece 02:00 - 5:00 nöbeti olan ve ertesi gün sabah içtimasına katılan ender birliktir. :)

asker bol olan yerleride feci yatıştır. Denetlemesi sık olur. sanıyorum size beyazlar denk gelmez siyahların temizliği kolay beyazlar baş belasıdır. Bol şans :D
Sosyal ağlarda paylaş

Phobos said:

MEBS'e nasıl gidebilirim?
Aşti'ten direkt olarak ulaşım imkanım var mı? Şehir merkezinden, mebs'e kadar tahmini olarak kaç saat çeker? MEBS'in olduğu bölgenin yağmuru, ayazı falan nasıldır?
Ankaralı patiler bi yardım edin bu kardeşinize :D

Benim abim acemiliğini mebs'te yapmıştı, ormanlıgın içinde rahat ve güzel bir ortam demişti, biraz için rahatlasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:

Abi ne yaptın yaaa. Herkes vay ballı filan diyip beni güzel hayallerin içine sokarken; sen bütün hayallerimi yıktın :(

Askere gitmeden 1 gün önce yapılır mı bu ya dsjagdhjsagjdsa.

Bahriyeli dağda olmadığı için millet yatış der :)
bende o umutlarla gitmiştim açıkcası.

Sen şimdiden bundan sonrasının şans olduğu gerçeğine kendini alıştır :D

Bahriyelilerde genelde asker azdır ve bu nedenle çok nöbet vardır. Dağda savaşmadıklarından genelde de işleri tamamen denetlemedir. bunun manasını gidince öğrenirsin :D

çok geçmişler olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

http://maps.google.com/maps?hl=tr&q=yenikale+izmir&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=tr&ei=m22BSvKwJ4unsAb4uZDBCQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1

narlıdere içinde bir mevki. teslim olacağın yer de sahilevleri tarafındaki yer sanırım, nokta atışı bilmiyorum, ama istihkam okulu olmayacağına göre başka bir yer kalmıyor geriye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...