-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 OoO çok iyi o zaman. Acemiliğiniz de kolay olur kıtadaki görevinizde. Zaten o işlerden anlayan askerleri verirler elinize siz sadece başında durursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Balıkesir dinlenme tesisleri diye duydum diğer adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bizim grubun basçısına Zonguldak Jandarma Kısa Dönem çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. TATB. MRK. K.LIĞI ŞEREFLİKOÇHİSAR ANKARA Uzun dönem istedim ama defalarca yazdım ve söyledim yüzde 99 kısa çıkacak diye.Kısa çıktı ve şereflikoçhisar çıktı.İnternette araştırıyorum ama burda yapıpta anlatan yok.Kendi şansımıda bildiğimden kısa dönem yapıp,uzun dönem gibi çok kastıran bir yere düştüğümü düşünüyorum.Var mı burası hakkında bilgisi olan yada buraya düşen istanbullu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Sahil Güvenlik Denizci Kısa Dönem Er ISKENDERUN-HATAY 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA muharebe =) çok rahatladım ya; hayırlı teskereler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 peki bu muharebe nedir bilen var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ssj4songoku said: Sahil Güvenlik Denizci Kısa Dönem Er ISKENDERUN-HATAY 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY bahriyeli;? vay şanslı vay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Şimdi don almaya gidiyom ama beyaz mı alcam yeşil mi hala karar veredim dsahdgsahjdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Suark said: ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA muharebe =) çok rahatladım ya; hayırlı teskereler beyler burda sınava girdim ben. kocaman yer. tanklarla foto çektirirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ssj4songoku said: Şimdi don almaya gidiyom ama beyaz mı alcam yeşil mi hala karar veredim dsahdgsahjdsa. aldığım yerde bana acemilikte hepsi aynı dediler ama bilmiorm doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bende acemilikte sorun çıkmıyormuş diye duydum. Zaten iskenderun'nun %80'i başka yere dağıtılıyor. Yeşil alam bari, asker olduğumuz anlaşılsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 benim ark denizci yaptı, sonra muhafız olarak ankaraya geçti belki karşılaşırız =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 10 çift iç çamaşırı takım,12 tane çorap,bir cüzdan,1 tane havlu takımı 80 tl verilmiş ailem tarafından.Kendilerini güzelce tebrik ettim.Daha bir o kadar da eksik var.Kafayı yedirtçekler bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ha evet o da var.. içlik mişlik de almıştım ben kışın gidiorum diye. 200 tl verdim. ama daha birsürü alıncak şey vardı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ssj4songoku said: Bende acemilikte sorun çıkmıyormuş diye duydum. Zaten iskenderun'nun %80'i başka yere dağıtılıyor. Yeşil alam bari, asker olduğumuz anlaşılsın :D Beyaz al denizci yeşil giymez giyenide sevmez :) cins bir ast subaya falan denk gelirsin sonra. İkinci olarak çok geçmiş olsun. Bahriyeli olarak şimdi bir sonraki şansı bekleyeceksin. Askeri bol bir yere düşmek için dua et :) Sen en iyisi acemilik bitince nereye düştün yaz bende sana benim dönemden anlatanlardan falan bildiğim bir yerse söleyeyim. Gerçi Sahil güvenliklere daha rahatcana diyorlardı ama. normal bahriyeli eger uzun dönem asker yeterli değil ise: nöbetler : gündüz 4 gece 3 saat olmak üzere günde 7 saattir. orduda 19:00 -23:00 gece 02:00 - 5:00 nöbeti olan ve ertesi gün sabah içtimasına katılan ender birliktir. :) asker bol olan yerleride feci yatıştır. Denetlemesi sık olur. sanıyorum size beyazlar denk gelmez siyahların temizliği kolay beyazlar baş belasıdır. Bol şans :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Abi ne yaptın yaaa. Herkes vay ballı filan diyip beni güzel hayallerin içine sokarken; sen bütün hayallerimi yıktın :( Askere gitmeden 1 gün önce yapılır mı bu ya dsjagdhjsagjdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 benim ev arkadasımda denizci idi.tek kısa donem o imis gemide.ne kadar boktan is varsa hepsini yaptım dedi.normalde ev isi,yemek yapmayı fln seven bir insandı ama simdi biraz degismis normal erkek kıvamına gelmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Phobos said: MEBS'e nasıl gidebilirim? Aşti'ten direkt olarak ulaşım imkanım var mı? Şehir merkezinden, mebs'e kadar tahmini olarak kaç saat çeker? MEBS'in olduğu bölgenin yağmuru, ayazı falan nasıldır? Ankaralı patiler bi yardım edin bu kardeşinize :D Benim abim acemiliğini mebs'te yapmıştı, ormanlıgın içinde rahat ve güzel bir ortam demişti, biraz için rahatlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 BiTcH_oFBaT said: ssj4songoku said: Sahil Güvenlik Denizci Kısa Dönem Er ISKENDERUN-HATAY 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY bahriyeli;? vay şanslı vay :D acemiligini orda yapan arklarım vardı cok pis esiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Askere gidicem ya son 2 gunumde intermetim gitti. Antalya hakkinda baya iyi seyler okudum, umarim dogrudur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ssj4songoku said: Abi ne yaptın yaaa. Herkes vay ballı filan diyip beni güzel hayallerin içine sokarken; sen bütün hayallerimi yıktın :( Askere gitmeden 1 gün önce yapılır mı bu ya dsjagdhjsagjdsa. Bahriyeli dağda olmadığı için millet yatış der :) bende o umutlarla gitmiştim açıkcası. Sen şimdiden bundan sonrasının şans olduğu gerçeğine kendini alıştır :D Bahriyelilerde genelde asker azdır ve bu nedenle çok nöbet vardır. Dağda savaşmadıklarından genelde de işleri tamamen denetlemedir. bunun manasını gidince öğrenirsin :D çok geçmişler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ya beyler, Guney Deniz Saha Komutanligi, Karargah Destek Kitalar Komutanligi Yenikale/Izmir tam olarak nerde bilen var mi? Narlidere sanirim Yenikale'nin diger adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 http://maps.google.com/maps?hl=tr&q=yenikale+izmir&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=tr&ei=m22BSvKwJ4unsAb4uZDBCQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1 narlıdere içinde bir mevki. teslim olacağın yer de sahilevleri tarafındaki yer sanırım, nokta atışı bilmiyorum, ama istihkam okulu olmayacağına göre başka bir yer kalmıyor geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Szasstam said: Bahriyeli dağda olmadığı için millet yatış der :) havadan sudan asker mi olurmuş?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar