paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bugün yıllardır aradığım "The Truman Show" film afişini buldum ve hemen aldım. Ancak gördüğüm film afişleri beni çok heyecanlandırdı. Orjinal "Omen" afişinden tut "Grease" afişinden çık. Çok sağlam bir arşiv. Elemanla kanka olduk hemen. Bakırköy meydandaki Burger Kingin hemen yanından sağa kıvrıldğınızda ara sokakta takı makı satan bir yer var. Paspatur gönderdi derseniz o anlar. Yardımcı olur. İşte böle...
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Hı hı reklam. Herifle anlaştım her gelenden %5 komisyon verecek bana. Töbe yarabbi
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 izmir kibris sehitlerinin sanirim muzaffer izgu sokagi ile kesistigi yerde satan bi adam var, ondada saglam arsiv var, yanindaki midyeciden midye alinip, kordanda birayla devam edilebilir film muhabbetine.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Afişler duvara hiç düşmeyecek şekilde nasıl tutturulur hala çözebilmiş değilim. Çözebildiğim gün 10 tane alacam her tarafa asacam. (markap + çivi + dubel çözümü hariç bir çözüm bekliyorum)
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 doublemont.. tecrübeyle sabittir.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gluestick mi ne öyle sakızımtrak bişeyler vardı. onları kullanabilirsin.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 çift taraflı bant kullanabilirsin. veya, bir selobant alıp normal bir kısmı koparıp sonra iki ucunu birbirine halka oluşturacak şekilde yapıştır. tabi yapışkan taraf dışarıya bakıcak. bir kısmını duvara bir kısmını postere. eskiden çift taraflı bant yokken bakkallarda böle yapardık. sene 91-92 sdg
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 cift tarafli bant boyaya bakar boya satense ve posteri cikarmak istersen boyada onla beraber gelir azicik sert cekince duvarim bole 5-6 senede mafoldu bu cift taraflilar yuzunden, aman usnu cikardim iz kaldi sunu takiyim kapansin derken hoop bir tane daha biktim en sonunda yeni siparis ettirdigim posterlerin hepsini cercevelettim delikleride cikartmalarla kapiyorum heh cift tarafli bant isine girmeden iyi dusunun
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Faber castellin sakız gibi olan seyleri var.Onlar iyi.Ama düşüyor bazen geri takman gerekiyor.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 çift taraflı bant denedim tutmuyor, o bluestick filan da tutacağını sanmam ya herşey düşüyor. koli bandı filan da tutmuyor. raptiyeyle mi denesem ne yapsam bilmiyorum. edit: doublemont ne anlamadım nası birşey ki
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 eldeki posterleri hep halka haline getirmiş bantla tutturuyorum duvara. olmuyorsa 4 çapraz köşelere 2 tane de yan kenarlara yapıştır öyle tak?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gir büyük bir kırtasiyeye, duvara kağıt asmak için hamur bant istiyorum de. uhu ve 3m in var.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bizim evin duvarlarndan heralde. Bu su bazlı mı boyası öyle bişe sanırım, bir de tırtıklı duvar öyle düz değil. Pek de anlamam gerçi de, duvar resmen bişe yapıştırma bana diyor. Öyle yuvarlatılmış bant filan hayatta tutmaz, koli bandı ile bile denemiştim tutmuyor. Bir ara sorayım bakayım kırtasiyeye belki vardır dediğiniz gibi.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bu arada nette arattım da şurası iyiymiş http://www.posteradam.com/ ve şurası http://www.kolayposter.com/ ve de şurası http://www.posteral.com/ iyiymiş. Acaba dışarıda satılanlardan daha mı iyi fiyatları? Yoksa dışarıdakiler mi daha uygun?
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi ahah en çok satanlarda bir wanted posteri var ki of. çok iyimiş ya. ilk linkte.
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 duvara poster astığım zamanlar (the crow falan hehe), ilk yöntem yapışkan tarafı dışa gelecek biçimde silindirik hale getirilmiş banttı.. sonra onlar duvarları mahvedince kullandığım şey; diş macunu! yalnız beyaz olacak, kırmızılı falan kullanmayın renkli renkli. çıkarmak istediğinizde, cart diye çıkıyor. zararsız. ondan sonra duvarı ve posteri ıslak bezle siliyorsunuz. diş macunundan eser kalmıyor. ama şimdi teknoloji emrimize amade. poster asacak olsam, 3m'e falan bakardım. iyi bir kırtasiyede vardır afilli şeyler.
Öne çıkan mesajlar