asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Merak edenler için Gitti Gidiyorda 1 TL ye kapanmış açık arttırmalar bu arada. Hemen Al fiyatı 1 TL çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yalnız o meretler bildiğin çalıntı mal kapsamına girer, almak hiç akıllıca birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 abi, 7 sayfa okumadım da, viral, gittigidiyor'un zaten o bariz; ilanların açılmasıyla kapanması arasında 5 saat var, o arada teklif vermek mümkün müydü yoksa tarihleri database den mi değiştirdiler bilmiyorum. kim yapmış, onu öğrenmek istiyorum sadece. Çok leş olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kiz guzel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ben o kıza varım cidden varım yani gitti gidiyordan mesaj attım şu an begüm'ün eski sevgilisiyim dicem yalnız onumu bunumu satarsa şimdidden uıyarayım alın bana verin parası netyse veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cantona said: Eküri tamamlandı hahahahahaha. Çok gaz bi kişiliksin Baggio hahahahahha. ne insanlar var midem kalktı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bu tarz konuşmalar, videolar birtek benim mi sinirlerimi bozuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gerizekalı mert sensmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 abi comment yazanlarin profillerine falan bakiyorum of ki ne of ya ne halde genclik http://www.facebook.com/profile.php?id=1560914382 http://www.facebook.com/profile.php?id=1053043673 http://www.facebook.com/profile.php?id=1236999727 (EYVAH) said: Muharrem Karabulakßu Kız Tam ßi Mallll HElal Olsn Cocuqaa :D Bunu Becermiş Sıradaqine Yönelmiş (:: Hala aNlamış Deqil aMa kıss Kızlar ALdatılmaq için VarLAarr Zatenn Am a Byn Yoqqi Sizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 mert fakmış kaçmış kızda fakıldığıyla kaldığı için kızgın tabe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kizin da yuzde bi gariplik var ama gerisinin masallahi var simdi seal of approval veriyorum buna da, hatta duduk gibi oter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi 390 tane yorum var ya, 400 ABAZANS resmen. Kimisi "nasıl yaptın bunu anlamıyorum bu ne zeka kızım, çok da güzelsin, seni görüp aşık olmayan var mı" falan demiş, kimisi dediğin gibi kıza bok atmış, kimisi cahilce asılmış direk falan, olacak iş değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 penth e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ya kiz cirkin degil hos. ama o sac modeli falan yakismamis yüz tipine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 dişlek bi de biraz tıslıyo sanki. ama onun haricinde onu o elbiseye sokup fotoğraflarını çekmek isterim. sonra da futbol oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 beheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bildiğin sevişirim bununla. Hemde doyumsuzca. Hatunun her türlü gideri olmasına rağmen, fake olduğunu da düşünmekteyim. Elindeki fotoğraf makinesini iyi bi fiyata okutmak gibi? Ayrıca yorumlarda geyik geçiyordu. ABİDİN denen bi sanatçı parçasının resmini koymuş orayada.(mış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 abi ne kadar azgın çıktınız ya. kız da süper über olsa. Turkish Amateurs in Istanbul call now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Aramızda sağlam azgınlar var cidden. Sakin biraz abi. Fantezilerinizi buraya yazmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Havada sıcak zaten, bide şöyle bi ekmek olsada içine sürüp sürüp yesek. İçine sürülmesi gereken şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 2 sayfa başı super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar