Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba tavsiye

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

Renault işine hiç girme benden söylemesi.

Madem paran var ki çok yeterli bi paran var sana tek söyleyebileceğim araç bmw 330ci bundan daha iyi bir araç yok bence tabiki bu sadece benim fikrim.

Ayrıca "abi az yaksın çok kaçsın" gibi di düşüncen varsa 320d leri düşünebilirsin.

Performans istiyosanda Subaru Impreza Wrx Sti sınırları zorlayan bi araç tavsiye ederim.. yada benim gibi "Mini"cik takılabilirsin ;))
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

ilk konudan biraz sapmisiz ama ben tekrar geri donuyorum o konuya

araba 2 gun once elime ulasti marmaristen istanbula getirdim.

sunu soyleyebilirim ki 1.4tfsi motor hakikatten beklentilerimi asti, 1.6&1.6fsilar bundan sonra bir arabaya konulmamali bence. aracin hizlanmasi eski 1.6fsi golfume gore cok daha iyi, ayrica yakit tuketimi konusunda da daha cimri fsi'dan. bu motorun sciroccodaki 160hplik versiyonunun cok daha tatmin edici oldugunu tahmin ediyorum ve icim gidiyor =/

tabii problemleri de yok degil. stronic ile ilgili problemi diger bir topicte yazmistim daha onu yasamadim henuz fakat, 1.4tfsi stoniclerde kroniklesen bir diger sorun olan yokus asagi rolantide stop etme olayini birkac kez yasamis durumdayim. istanbula gelirken bursada dogusta durup problemi anlattim, servis teknisyenini cagirdilar test surusu icin. adam yanima geldiginde arac 1.4 mu dedi, stronic mi dedi. hepsine evet diince ben tamam teste gerek yok bu problemi biliyoruz aracin yazilimini update edip birkac test yapmamiz lazim ondan sonra duzelir dedi. o gun ona vaktim yoktu ama bakalim yarin sabah ilk is maslak dogusa gidip hallettiricem problemi.

resimler:

kiz arkadasim tramvayin altina girmeyi denedi de =) allahtan bize hicbisi olmadi.

pert golf

bu aracin nasil perte ciktigini anlamadim bir turlu ama her iste bir hayir vardir sonucta yoksa bu araci hicbir sekilde sigortadan aldigim degere satamicaktim.

yenisi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...