Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba tavsiye


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

vw golf TSI alabilirsin, 1.4 tsi motoru baya güzel. gti değilde sport olanları vardı sanırım, 160hp, içini doldurunca araba gayette audi'den, bmw'den daha güzel duruyor. ama sonuçta 54 milyara gidip golf almış oluyorsun, sana kalmış bir tercih.

onun haricinde, astra gtc var her zaman, güzeldir, golf'e göre daha uygun bir tercih gerçi çok oynamıyor ama yine de daha uygun.

bmw 1 serisi, audi a3 söylenmiş ama bildiğim kadarıyla koçtaydın, koçtaki a3 sayısını göz önüne al bence eheh.

o fiyata zorlarsan mercedes b serisi de çıkar ama mercedes'in üvey evladı o arabalar =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

scirocco alabilirsin tabii ama alacağın araba hem boş olur hem de manual vites olur, gerçi kişisel tercihtir vites olayı, zira istanbul trafiğinde çekilmez birşey manual vites. otomatikte zaten fiyat 60'ı geçiyor. zorlarsan azcık bütçeyi, scirocco al derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu maceranın da sonuna geldim, ya da daha dogrusu macera daha yeni baslıyor. babam ben universiteyi bitirince amerikaya gitcegimi dusunerek sen gittiginde o arabayı annene veririm dedi ve a3 bakmaya basladı. scirocco anneme spor kacarmıs. 1.4tsi stronic arayıslarına basladık ve dogus sadece 1 tane var elimizde dedi. neyse denizlide batı var volkswagen-audi satıo onlar butun aracların listesini cıkardı bi de eylule kadar gelcek aracları listelediler. boyle diince cok arac var gibi oldu ama toplamda 6 arac cıktı 1.4tsi otomatik. ve gelen aracların donanım paketlerini gormeniz lazım. 5 tanesi zaten attraction ve bu pakette yol bilgisayarı bile yok. evet 30k euro verdiginiz arabada yol bilgisayarı yok. neyse 2 tane arac arasında kalmıstım biri attraction digeri ambition. attractionda yol bilgisayarı falan yok ama led+xenon farlar vardı. ambitionda ise spor koltuklar falan ve 3 kolllu fonksiyonel direksiyon+direksiyondan kumandalı vites vardı fakat bu arabada da led+xenon yok. xenonları sonradan taktırcagıma kanaat getirerek ambition olanı sectim, 10 gune kadar elime gecicek arac buraya resimlerini koyarım.

ayrıca a3lerin paketlerinin bu kadar sacma oldugunu gorunce yine de sciroccolara baktık. fakat su anda turkiyede 0km1.4tsi otomatik scirocco olmadıgını soylediler, eylul sonu gibi gelcekmis yeni araclar. e o zaman da otv indirimi bitiyor.

neyse herseyde bir hayır vardır diyorum.. simdi gelsin araba elime ondan sonra yapıcaklarımı bir sıraya sokup arabayı istedigim hale getirmeyi planlıyorum. onları da zamanı geldiginde paylasıcam buradan =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bikac gun sonra geliyo 40 tane 1.4tsi scirocco dogusa, bikac hafta once davranıp aralarından ayırtabilirdin. hem 122 hem de 160lık geliyodu, ama tabi 2010 olarak revize edilmiş fiyattan geliyodu. ama ben bitane 2009 buldum 2010 model olan 2009 fiyatından verilen 160 manuel beryllium grisi ve kapattım :) ama 3 agustosta faturalanıcagı icin arac dogusta yatıyo alamıyorum, gidip uzaktan seviyorum kendisini :)
gercekten uzucu olmus senin icin hayallerin yıkılması ama 2. alternatif olarak a3 de gayet guzel bi secim 1.4 tsi alabildikten sonra. hayırlı olsun ikimize de :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 3-4 hafta once soruyodum ozaman 1tane 160hp otomatik bryllium grisi vardı, 60-61 gibi demislerdi fiyata, keske bilebilseydin ozamandan alırdın onu. gerci bi bayide de bulmustum gecen hafta bitane refleks gumusu 160hp otomatik ama grisinin rengi bildigin sirket rengi diye almadik onu, zaten manuel istiyodum, bide aradaki 5-6tl fiyat farkı biraz ucuk gelmisti bi otomatik icin :)
evet koctaki butun sciroccolar beyaz oldugu icin farklı olsun dedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...