reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bi turlu telefonu omzumla kafam arasina sikistirip konusamiyorum, boynum kirilcakmis gibi oluyo lan.. konusabilenlerede gicik oluyorum. parasutle atlasam gecermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 of yeteneksiz misin agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 telefonu koyup omzunu da yukarı kaldırırsan olur. onu da yapamıosan koyduğun tarafın elini kafanın üstünden diğer kulağına götür kesin başarırsın. go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 wildpervert said: telefonu koyup omzunu da yukarı kaldırırsan olur. şunu denemediğine iddiaya girerim afmaöçsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben de parmaklarimi bilegime degdiremiyorum. ama sinir olmuyorum. ko poposuna hayat devam ediyo.=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 önceden denemiştim hep yakınırdım yapamıyoream diye. denedim şimdi yok bende yapamıyorum. welcome to the club ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 becerilir ya ben bi yandan pc başında oyunda oynayabiliyorum ama kafa karışıyo. birine odaklanırsan diğerinde sıçıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 cs oynarken öle bi sıçıo ki, kafa yan aim maim kalmıo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sen dilini burnunada deydiremiyosundur şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bacak omuza yap o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bende yapamıyorum abi clan kuralım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 MONTLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 paticikte bitmesi gerekenlere göre SIÇ demememeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Longshanks said: bacak omuza yap o zamanşu espriyi ne hayallerle yapmıştım. alıntılayıp alıntılayıp kopanlar falan...yıktın dünyamı paticik.. yıktın mahvettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Longshanks said: bacak omuza yap o zaman hahahah süper görmemişim bunu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bak ben üzülmiyim diye gülmedin dimi =( dsfklşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 oha yaptim ve basarili oldum, bana yarin yine tekrar gel dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kulaklık al öyle konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 vaniLLe said: ben de parmaklarimi bilegime degdiremiyorum. ama sinir olmuyorum. ko poposuna hayat devam ediyo.=))) ben de degdiremedim,sora sol elimin parmaklarını sag bilegime degdirdim,sinirim geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar