Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

daha oncede yazmistim boruyu uflemeden once 2 tane tepe var ruinsten cikinca morrigan leliana ve wynne warsa olari 2 tepenin arasina yerlestir dragon yanasamio sigmadigi icin oraya tam stratejik nokta olmus orasi...dragon fireball fln atmadikca dmg yemiyolar uzaktan calisio rangelerin... tank yada dps side sal ustune direk yada vur kac yap surekli rahat kesiyosun o sekilde
Sosyal ağlarda paylaş

mass effecti millet yerden yere vurduda "iyi polis kotu polis" diyede bu oyunda sadece gri polis var (pun intended), ve sirf karakteriniz konusmuyor diye secenek bollugunun ilizyonuna kapilmayin ME deki ayni dalga, anca companionlar approve veya disapprove veriyor o kadar

haliyle RP oyesi ariyorsanzi kendiniz yaraticaksiniz, sehre girince kiliclari kaldirmak zirhi cikarip sivil giyinmek veya biriyle bulusmadan once zirhi giy cikar yapip kanlari temizlemek gibi bole kendi hayalgucunuzle yarattiginiz bisi bu oyunda alignment

DnD nin 9 alignmentindan kotor ve ME nin 2 ordanda dragin eyc in sifir alignmentina geldik iste, oyun epeen achivement bile vermiyor iyi karakter oynamaya, dark fantasy filan HURRAAAAAAA modunda oynayin gitsin, disapprove ceken companionlara cicek bocek verip gonlunu alirsiniz

eger disapprove penaltilari daha cezalandirici olsaydi (misal HALP ME diyen adami kesince -1 approve yerine -15-20 birsey gitseydi) bu oyun olurdu, birde ustune alignment fakrindan karakterler gercek anlamda birbirine girip partiden cikip gitseydi filan tadindan yenmezdi

morrigan + win gibi oyunun zorlugunu rahat bir kademe duseren sacma kombinasyonlarda barinamazdi o zaman

birde romance rushlanip cok erken fulleniyor, ME de oyunun sonuna kadar kasiyorduk misal, bunda kas at yapiyorsun hatta millet bir oynayista 3 romance filan kovaliyor lol
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

esas blood mage olamadım kuleden mi olunuodu. gerçi blood magic aldım 2 tane ama spec olarak kapalı?

arcane blood olsam main charda diorum

blood magic'i bilmiorum başka yerden öğrenilio mu da, ben o Redcliff'de Arn'ın oğlunun içine kaçmış Demondan öğrendim. Fade e girip demonla karşılaştığında anlaşma yapiosun kesmek yerine, blood magic öğretio.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...