Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 templar alistair ogretiyo veya kampindaki vendordan kitabini alabilirsin berserker kitap denerimdeydi sanirim, ogreten npc oghren; orzammar da katiliyo yanina main queste devame derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dworgian said: abi 2 spec nasıl seçices bühühühühüh nasıl hem bard hem assasin yapcam mesela =( npclerden veya kitaplardan öğrendiğin zaman, level 7de 1. spec level 14 te 2. specini seçiyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hah ok tşkkrler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok. level atladıkça teker teker vericen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lelyana dan - bard redcliften yolculuka yaparken bi ara saldırdan zenci gay elften - assassin denerimde bi barda bi hatun rogue dan duelist rangerıda kitaptan buldum ben melee roguesan duelis + assassin şugar oluyo tavsiye ederim bard çok energy sustain ediyo tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok ben aslında assasin ranger gidicem sanırım başta alıştıydım leylanın yanına gelene enchanted daggerlarla dalmasına. esas blood mage olamadım kuleden mi olunuodu. gerçi blood magic aldım 2 tane ama spec olarak kapalı? arcane blood olsam main charda diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oyunda 4 mage varsa zaten alıcam oyunu abuse edicem ilerde lol şimdilik lvl 10 charım tüm grupları aoe temizlio saolsun zaten morrigancımda arkadan basıo heal rejuv gül gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bisi sorcam bu dragonu kestik dediginiz ruins nerde kolezyum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 dragon urn of sacred ashes line inda son mekanda var bi tane, flemeth shapeshift le dragon oluyo bi de elven ruins de var bi tane kucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 urn of sacred ashes taki son bölgede hani boruyla çağırıyoruz dragonu etraf yeşil sarı felan, orda girişe göre sağda bi yıkıntı var yuvarlak, sandıklar var içinde2-3, ruins dediğimiz yer ora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ulan gene olduremiyorum ya azina ediyo bende bi hata war ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 typo ile aklını karıştır önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ruins'te, duvarların hemen kenarına ranged dps/healerı koy. tank ortalıkta tanklasın ama, spellcasterlar dragonun yan tarafında olsun, önünde ve arkasında değil. melee dps varsa da, göbeğini deşsin dragonun, orta yerden, arkasında durmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 daha oncede yazmistim boruyu uflemeden once 2 tane tepe var ruinsten cikinca morrigan leliana ve wynne warsa olari 2 tepenin arasina yerlestir dragon yanasamio sigmadigi icin oraya tam stratejik nokta olmus orasi...dragon fireball fln atmadikca dmg yemiyolar uzaktan calisio rangelerin... tank yada dps side sal ustune direk yada vur kac yap surekli rahat kesiyosun o sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bence bir dragon oldugu dusunuldugunde cok basit olmus fight. ben normalde bitirdim tabii, hard'da nasildir bilmiyorum ama, normalde normal bir pack'i keserken gosterdigim efor'dan daha fazlasini gostermedim, sayet loot ekranini gorunce orgazm'a yakin bir sey yasadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ya şöyle bişey deneyen var mı? 2 tane magede rejuvanation ve mass rejuvanation var diyelim şimdi reju. ve mass reju. stackleniyor. peki 2x reju. ve/ya 2x mass reju. stackleniyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 walla onu bilmiomda reju magelerde ise yarioda warrior yada benim rouge da bi halta yaramadi rejular gidim artmiodu stam :D (bu arada serkan bi msn ac) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mass effecti millet yerden yere vurduda "iyi polis kotu polis" diyede bu oyunda sadece gri polis var (pun intended), ve sirf karakteriniz konusmuyor diye secenek bollugunun ilizyonuna kapilmayin ME deki ayni dalga, anca companionlar approve veya disapprove veriyor o kadar haliyle RP oyesi ariyorsanzi kendiniz yaraticaksiniz, sehre girince kiliclari kaldirmak zirhi cikarip sivil giyinmek veya biriyle bulusmadan once zirhi giy cikar yapip kanlari temizlemek gibi bole kendi hayalgucunuzle yarattiginiz bisi bu oyunda alignment DnD nin 9 alignmentindan kotor ve ME nin 2 ordanda dragin eyc in sifir alignmentina geldik iste, oyun epeen achivement bile vermiyor iyi karakter oynamaya, dark fantasy filan HURRAAAAAAA modunda oynayin gitsin, disapprove ceken companionlara cicek bocek verip gonlunu alirsiniz eger disapprove penaltilari daha cezalandirici olsaydi (misal HALP ME diyen adami kesince -1 approve yerine -15-20 birsey gitseydi) bu oyun olurdu, birde ustune alignment fakrindan karakterler gercek anlamda birbirine girip partiden cikip gitseydi filan tadindan yenmezdi morrigan + win gibi oyunun zorlugunu rahat bir kademe duseren sacma kombinasyonlarda barinamazdi o zaman birde romance rushlanip cok erken fulleniyor, ME de oyunun sonuna kadar kasiyorduk misal, bunda kas at yapiyorsun hatta millet bir oynayista 3 romance filan kovaliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 3? viktor? 3 rommance? 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gay alert omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 alistairin -45 disapprove verdiği durum var, nasıl cezalandırıcı değil hatta biyerde good npclerin hostile olması felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dworgian said: esas blood mage olamadım kuleden mi olunuodu. gerçi blood magic aldım 2 tane ama spec olarak kapalı? arcane blood olsam main charda diorum blood magic'i bilmiorum başka yerden öğrenilio mu da, ben o Redcliff'de Arn'ın oğlunun içine kaçmış Demondan öğrendim. Fade e girip demonla karşılaştığında anlaşma yapiosun kesmek yerine, blood magic öğretio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahaheau abi alistar midesiz cikti benim dwarf hatunu dilledi auheahuuhea abicim allah belani versin alistar vere verede 4 approve verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben oraya daha gelmedim demek olsun gelirim bi ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sana notum 4 demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar