Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kendinizi kandırmayın hertürlü cheat o respec işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 suyunu çıkarma subjektif bir olay, teknik olarak yukarıda ve aşağıda yazdığın aynı şeyler. :) ali leli'den önce geldiği için öyle bir illüzyon sözkonusu. masaüstü oynuyor olsanız hepiniz lvl1'den başlardınız zaten, respec'e gerek kalmazdı. easy oynayanlar, respec yapanlar. hepinizi tanıyoruz böyle böyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya zaten level aldıkça her karakter herşey oluyo, tüm ağaçları almak zorunda kalıyorsunuz, benim golemde 4 modun hepsi var nerdeyse, alistairde de 2-3 farklı tree full oldu, başka vercek bişi yok çünkü :p bide ben o respeci denediğimde karakterlerin sizden etkilenip aldığı talentleri saymadı, sildim bende addonu, editleyince daha az güçlü oluyor adam ehe + kitaplardan falan extra skill talent/point aldıysanız onlarıda saymıyordur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 xp sp3 diyor min req. sp2 de çalışmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sparkcaster said: bütün partiler fix wynne lilianna alistair zaten hardda Ben bi wynne i aldım o üçlüden. Leyla da ali de çok bayık karakterler, morrigan ve sten ownz joo. Sten özellikle bro fist yağmuruna tuttuğum bi adam, böyle cuk diye oturtuyor hehe. Yalnız her bölüm bittiğinde leylayı alıp bide sandıkları tek tek lockpicklemek sıkıcı ya. Editörle karakterime lockpick verebilir miyim acaba? Bu arada ilk dragonumu kestim, buraya da koyayım resmini hehe. Fatality animasyonlarını baya iyi yapmışlar. Sten > Dragon http://www.picamatic.com/show/2009/11/16/02/29/5912927_1680x1050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 O da hile olur ben anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Wyn siz hard oynayan mide kanamasi gecirir..yada bizim nurdan teyze gibi ot topluyodur elf koku,dana topu,bilmemne bottle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Aluriel said: şurdaki addonları deneyen oldumu? yarın eve gidince denemeyi düşünüyorum ben. özellikle respec ve chest olayını. chesti yapacaktim da baktim biri texture bug yapiyor demis. milletin surati siyah cikmaya basliyor fln. ugrasmayayim dedim yuklemedim. yasayan var mi bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Axedice'ın zoruyla zevran ile threesome yapmaya zorlanan Sten http://img291.imageshack.us/img291/3474/1258314357232.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bir de sanirim soylenmedi ama, oyunda baska bir bug olarak oklarin cok pahali olmasi var ? gerci denemedim ama genelde inv'den koydugum oklar bitince otomatik meleeye geciyor sanirim magical ok disinda ok yok ? fiyatlarin 20ser vermesi lazim ya da 10ar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ok koymana gerek yok quivera standart ok sınırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 forgotten realmsda gecen bi rpg cıksa şöle dragon age grafik motoruyla falan ne şık olur demi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yanlış puan vermediğiniz sürece respec hile. Gogogo easy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 valla alistar i koyup morrigan i cikartiyorum magelerin OP oldugu su oyunda 3 mage oyniyanlar utansin a.k.a. masum degiliz, hic birimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gecende arkadasla seyi tartisiyorduk, bu oyuna kotordaki gibi spell,ability siralayarak kullanma olayini getirseler daha mi iyi olurdu, yoksa cok mu kolay olurdu? Tamam tactics koymuslar da yetersiz gibi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bende mage yok hepsi healer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sereglin said: gecende arkadasla seyi tartisiyorduk, bu oyuna kotordaki gibi spell,ability siralayarak kullanma olayini getirseler daha mi iyi olurdu, yoksa cok mu kolay olurdu? Tamam tactics koymuslar da yetersiz gibi yine de. wowda beraber guruba girdigim cogu adamdan daha iyi tactics ile partim, trash ifilan pause a alamdan bodoz kesiyorum focus fire yapmayi C.C. kasmayi zorda kalinca baslarinin caresien bakmayi becerebiliyorlar genelde, birtane faildice vakasi yasamadim partimle gerci bunlarda AOE den kacmayi beceremiyor ama olsun, yapay zeka sonucta olur o kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 benim tactics de gordugum hata warriorlara %25 ve %10 a kadar dusen pot icme emiri vermeme ragmen %75 de likir likir icmeleri oldu oghren'le ali'nin oncesinde yasamiodum bole bisi de sonradan oldu. sonra kapadim. bence de tactics daha basarili ve to-do tarzi bir siralama koysalar basitlesir ve monotonlasirdi. arkadas da tacticsle ugrasamam ya diyor da. oturup 5 dk ugrasiyorsun yani. hakkaten wow raidlerinde bu tactics olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 tacticste şöyle bir rahatlık oluyor. wep. enchantmentlar, upkeepli bufflar vs çok gözden kaçabiliyor. Ben özellikle kapatıyorum combat olmayınca ekstra animasyon benim emektarı zorlıyabiliyor cutscenelerde. her combat tekrar açmak zorunda kalmıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu arada imza Gray Warden olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 grey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 US benim oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 e sonucta gri olarak soylenmek istenen bir sey. tamam yanlis yazdim da ee si bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 "ha sam ha bone" daha iyidi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar