dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Oyun yok tr de, 5. soruluşu bu heralde =) Rapidden indirip netten key satın alabilirsin. dlc de download edilebilir content anlamında. Edilebilir, çünkü paraya bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ea sitesinden digital alabiliniomuş ama kaç saat sürer şimdi o ya bi de corrupt gelirse küfrün bini bir para olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 e rapidshare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 official upload mu rapid e? stın alıp indirmeyi denemediğim için download ı nerden verio bilemedim. official diilse güvenemem de ben öyle rapid torrent fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 aralda varmış oyun. 1-2 güne dağıtıcaklar sanırım. 60 küsür tl olcakmış. collectors edition gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 İndirme konusunda steam'de sorun çıkacağını sanmıyorum ama 1-2 gün sürebilir tabi indirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kaç gb bunun kurulumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 steamde oyun 1.01 geliyor, dlc ler 1.00 dan yükleniyor diyordu millet. Düzelttilermi onu ? 16gb şu anda bende dlc siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 inmez o hayatta şimdi. bekleyim 2 gün daha bari. hep sizin yüzünüzden, çok gaza getirdiniz. hele o bg2 nin varisi diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Aluriel said: inmez o hayatta şimdi. bekleyim 2 gün daha bari. hep sizin yüzünüzden, çok gaza getirdiniz. hele o bg2 nin varisi diyen hakkaten bg2 varisi ama, adamlar yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 daayt özendirmeyin yeter. alıcaz işte yarın öbür gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 60 iyidir alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 30 saattir oynuyorum valla bg2'nin varisi, hatta daha bile iyi. Yanlız her bioware oyunu gibi kötü adamı oynayamıyorsunuz ona çok sinirlendim, ne bileyim belki oyunun ilerleyen kısımlarında blight ile anlaşıp dünyayı tek başımıza ele geçirebiliriz ama zannetmiyorum ya bariz blight'la savaşmak için adam topluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Abi o kadar harika ki oyun bitsin de yeni karakter açayım farklı oynayayım diyodu biri. Aynen onu yapıyorum şu anda :D Dayanamadım yahu bitmeden açıyorum yani yeni karakteri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ahaha lesbiananın morrigan ile olan alışveriş banterı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 of Circle of Magi questi resmen ömrümü yedi , Fade e girip o demonları kesme vs. Ben de morrigan'ı attım bu arada, aynen sırf güzel die çekemicem çünkü yaşlı kadın var healer, ali abi var bi de imoen olduğu için hepsi ii, verdiim karara genellikle çoğu uyuo, Öbür türlü morrigan paso muhalefet her şeye ona kalsa herkesi biçip doğrayalım para alalım. Uğraşamadım heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 arcane warrior+blood mage IMBA>:D< fighter rogue yalanmış yanında, tek sorunu heavy armor giyince fazla büyü kullanamıyorsunuz ama gerekte yok zaten pek sustained büyüler açık dursun sürekli yeter. bu arada canı yüksek tank isterseniz en iyisi golem, alistair jug armor+duncan shield alınca çok iyi tank oluyor, rogue lardanda iyi tank oluyor ayrıca duelist son talent ve evasion sayesinde nadiren dmg alıyorsunuz tek sorun spellcaster lar oluyor onlarada stunlock zaten, dragonları hep roguela tuttum ben arkasında wynne olmadan. circle tower 4. summoning varmış bu arada kütüphane bölgesinde, bir adam çıkıyor adı arl foreshadow, hatırlayanlar varsa baldur's gate te bir adam vardı lord foreshadow diye nwn hakkında konuşuyordu büyük ihtimalle onunla bir ilgisi var. arl la konuşamıyorsunuz ama yanınızda rogue varsa pickpocket yapın kaybolmadan codex açılıcak bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu arada DLC ler hep yan hikaye di mi karakter geliştirmek oyunu daha fazla oynamak için yapılımış additional content? ana hikayeden bağımsız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 evet. kısalarmışda. heroic dancın işte. gidip pewt 1004z alıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 7 de ve 14 de spe. haklarımız, class ı unlock edince gidiyor mu yoksa puan mı vermek lazım illa? Eğer unlock edince gidiyorsa tekrar başlamam gerekecek oyuna, kadını götürücez, muhabbet olsun diye shapeshifting den bahdettim zorla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yok gitmiyorlar, istediğin zaman kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sylian said: 30 saattir oynuyorum valla bg2'nin varisi, hatta daha bile iyi. Yanlız her bioware oyunu gibi kötü adamı oynayamıyorsunuz ona çok sinirlendim, ne bileyim belki oyunun ilerleyen kısımlarında blight ile anlaşıp dünyayı tek başımıza ele geçirebiliriz ama zannetmiyorum ya bariz blight'la savaşmak için adam topluyoruz. ne alaka bknz. darth revan bknz. nwn2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sakın ama sakın rogue lazım değil chestlerden bişey çıkmıyor diye lockpicksiz party kurmayın. kaçırdığınız xp muazzam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kaede said: steamde oyun 1.01 geliyor, dlc ler 1.00 dan yükleniyor diyordu millet. Düzelttilermi onu ? 16gb şu anda bende dlc siz o 1.0/1.01 hikayesinin DLC'lerin yüklenememesi ile alakası yokmuş, ben de kırmızı renk yazıyo diye herkes gibi öyle sanmıştım ama alakasızmış düzeltildi diyolar ama iki ayrı makinada (biri xp diğeri vista) region/dil seçeneğiyle oynayarak hallettim ben DLC sorununu, o yüzden düzeltilip düzeltilmediğini teyit edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kaede said: sakın ama sakın rogue lazım değil chestlerden bişey çıkmıyor diye lockpicksiz party kurmayın. kaçırdığınız xp muazzam olur Rogue kullanamadığım için bitirdiğim yerleri bir turda roguelarla geçmeye başladım :) Hem dinlemediğim muhabbetlerini dinliyorum o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar